Miercuri, 22 05 2019
Ambasadoarea Bulgariei în Luxemburg a reușit să isterizeze internetul cu o poză de la întâlnirea cu Marele Duce. Ce s-a întâmplat

Ambasadoarea Bulgariei în Luxemburg a reușit să isterizeze internetul cu o poză de la întâlnirea cu Marele Duce. Ce s-a întâmplat

O fotografie în care ambasadoarea bulgară în Luxemburg Maya Dobreva apare lângă Marele Duce Henri de Luxemburg a devenit virală în contextul alegerilor vestimentare mai puțin obișnuite făcute de reprezentanta oficială a Bulgariei, scrie novinite.com.

 

Fotografia a fost postată pe site-ul Ministerului bulgar de Externe la sfârșitul lunii septembrie, însă a fost remarcată abia după o săptămână.

 

„Cei doi au discutat despre dezvoltarea relațiilor bilaterale și întărirea contactelor economice și culturale dintre cele două state", conform comunicatului ce însoțește fotografia. Nimic mai banal, însă atenția cititorilor a fost atrasă de costumul de culoare bleu al ambasadoarei și de accesoriile afișate de aceasta. Pălăria, împodobită cu pene și cu panglici, a fost unul dintre principalele puncte de interes.

 

 

Deși unii au comentat că această combinație de haine și accesorii nu este cu totul lipsită de gust, alții s-au declarat scandalizați de alegerile ambasadoarei, considerate improprii pentru întâlnirea cu un cap încoronat. Criticul bulgar de modă Lyubomir Stoykov a caracterizat această ținută drept "o imitație ieftină a stilului aristocratic". Foștii colegi și oamenii care o cunosc pe Maya Dobreva s-au abținut de la remarci răutăcioase, invocând doar faptul că ambasadoarea este mai „excentrică".

 

Cancelarul german Angela Merkel, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și actualul premier britanic Theresa May, reprezintă tot atâtea exemple de femei în funcții înalte care nu se sfiesc să-și etaleze uneori preferințele pentru ținute mai fanteziste în culori vii și atrag criticile experților în modă.

 

„Nu pălăria contează, ci ce se află sub ea", a comentat ambasadoarea Dobreva pentru cotidianul 24 Chasa, adăugând că nu înțelege interesul publicului pentru ținuta sa, mai ales că respectiva ținută a fost o chestiune de protocol. "Cuvintele exacte folosite pentru a descrie ținuta pe care a trebuit să o port (conform notei de protocol pe care a primit-o anterior) erau: o rochie de după-amiază, pentru servirea ceaiului. Nu trebuia să fie o rochie de seară și nici o rochie în culori închise. Trebuia să aleg și o pălărie sau alte accesorii pentru cap. Poate părea nostim pentru o țară ca a noastră, dar aici această ținută nu este considerată drept nostimă sau ieșită din comun", a explicat ea.

 

(Sursa: EVZ.ro)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

PMP dreapta
antibiotice fluxiv

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top