fbpx
 

Avem premier: Sorin Grindeanu! Președintele a semnat decretul


Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de desemnare a lui Sorin Grindeanu pentru funcția de premier.

Sorin Grindeanu, propunerea PSD-ALDE, a fost desemnat, vineri dimineaţă, premier de preşedintele Klaus Iohannis, anunţă Administraţia Prezidenţială. Sorin Grindeanu urmează să alcătuiască lista miniştrilor din noul Guvern, după care va urma votul de învestitură în Parlament.

 

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri, 30 decembrie a.c., decretul privind desemnarea domnului Sorin Mihai Grindeanu în calitate de candidat la funcţia de prim-ministru, pentru a cere votul de încredere al Parlamentului asupra programului şi listei noului Guvern, potrivit art. 103 alin. (2) din Constituţia României, republicata", anunţă Administraţia Prezidenţială, într-un comunicat.

 

Sorin Grindeanu, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş şi membru PSD, a fost cea de-a doua propunere a coaliţiei PSD - ALDE pentru funcţia de premier, după Sevil Shhaideh, propunere respinsă de Klaus Iohannis.

 

Sorin Grindeanu a avut joi, la o zi după ce a fost propus de PSD-ALDE pentru funcţia de prim ministru, o scurtă întâlnire cu şeful statului, amintește HotNews.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30