Luni, 27 05 2019
Carmen Dan, protejata lui Liviu Dragnea propusă pentru Interne, audiată în secret la comisie. Jurnaliștii au fost dați afară cu scandal

Carmen Dan, protejata lui Liviu Dragnea propusă pentru Interne, audiată în secret la comisie. Jurnaliștii au fost dați afară cu scandal

Scandal la ședinţa Comisiilor reunite de apărare din Camera Deputaților și Senat, la audierea lui Carmen Dan, propusă pentru funcția de ministru de Interne. Jurnaliștii nu au avut acces la ședință.

 

Înainte de începerea audierii s-a supus la vot propunerea ca reprezentanții presei să părăsească sala, deși, în mod normal aceste audieri sunt publice. Membrii comisiei au motivat această decizie prin faptul că în cadrul discuției vor fi abordate și subiecte care țin de siguranța națională.

 

Opoziția (PNL și USR) a votat împotriva acestei propuneri, însă majoritatea (PSD - ALDE) de la putere a decis ca presa să nu fie prezentă la această audiere.

 

„Vă rugăm să ne lăsați să ne desfășurăm activitatea. Vă mulțumim! Sunt probleme de siguranță națională pe care trebuie să le discutăm aici, după care vom sta de vorbă cu dumneavoastră, după ce doamna va fi audiată. Majoritatea comisiei a decis ca dumneavoastră să ne lăsați să ne desfășurăm activitatea”, a declarat deputatul PSD Dorel Gheorghe Căprar, care deține președinția comisiei de apărare din Camera Deputaților.

 

Reprezentanții presei au protestat, susținând că în acest moment Carmen Dan nu este oficial ministru și că desfășurarea audierilor cu ușile închise nu este justificată.

 

„Mulțumim pentru transparență!", a strigat o jurnalistă.

 

 

Carmen Dan - de la secretară de școală generală, la prefect de Teleorman

Carmen Daniela Dan (născută în 1970, în Videle) a fost prefect de Teleorman în perioada martie - octombrie 2016, înainte ocupând funcţia de subprefect. A fost singura femeie prefect în Teleorman. A demisionat din funcţia de prefect pentru a candida la Senat din partea PSD, unde a şi fost cap de listă.

 

Potrivit Adevărul, Carmen Daniela Dan a fost consilier juridic şi director executiv în cadrul Consiliului Judeţean Teleorman din 2002 până în iunie 2012, lucrând alături de Liviu Dragnea.

 

Timp de şase ani (1990 - 1996) a fost secretar al Şcolii generale nr. 3 din Videle, apoi referent la Banca Agricolă (Videle) şi funcţionar la Raiffeisen (Videle).

 

A absolvit liceul „Zoia Kosmodemianskaia” din Bucureşti în 1989, a urmat Facultatea de Drept a Universităţii Ecologice, iar licenţa şi-a luat-o în 2000, la 30 de ani, la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”.

 

La prezentarea oficială a listei miniştrilor, Dragnea a declarat că a considerat că „Ministerul de Interne poate fi condus cu fermitate şi cu suflet".

 

(Sursa: b1.ro)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

PMP dreapta
antibiotice fluxiv

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top