fbpx
 

Deputat PSD condamnat pentru corupție: „Iohannis nu e președintele meu. A venit din Germania”


Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a afirmat, marţi, la Parlament, referitor la discursul preşedintelui Klaus Iohannis în plenul reunit al celor două Camere, că acesta a fost unul de dezbinare, precizând că nu se simte reprezentat de şeful statului.

 

„Nu ne reprezintă, nu e preşedintele nostru. Să stea cu cine l-a ales. Deci, nu e preşedintele meu. Ne-a dezbinat de mult, acest preşedinte ne-a dezbinat. Noi suntem aleşii poporului nostru, nu poporului lui. Dacă azi venea cu un mesaj de pace, frumos, ca să stăm să discutăm la masă, aşa cum a spus domnul Tăriceanu, era OK, dar dânsul a venit cu un alt mesaj. Dânsul a venit din Germania, ca să ştiţi de unde”, a declarat deputatul PSD Cătălin Rădulescu, după ce a părăsit plenul reunit al Parlamentului în timp ce preşedintele Klaus Iohannis îşi susţinea discursul.

 

Parlamentarii PSD au părăsit sala de plen în timpul discursului preşedintelui Klaus Iohannis, care a replicat acestui gest: „Aţi obosit deja? Ghinion!”.

 

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a fost condamnat în 2016 de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare, pentru corupție.

 

Politicianul a fost trimis în judecată în aprilie 2014, de procurorii DNA, care l-au acuzat că, în perioada ianuarie 2013 - februarie 2014, s-a ocupat şi de administrarea şi controlul societăţii comerciale SC Concordia Con Strade, activitate incompatibilă cu funcţia de deputat.

 

Procurorii l-au mai acuzat pe deputatul PSD că, la 27 august 2013, în cadrul unei întâlniri cu un manager de proiect, privind construirea unei parcări pentru un supermarket din Piteşti, i-a promis acestuia 10.000 lei. În schimbul banilor, funcţionarul trebuia să semneze procesul verbal de recepţie, fără reducerea devizului cu suma de 50.000 de lei pentru lucrările prost executate.

 

(Sursa: digi24.ro)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30