fbpx
 
ȘOC ÎN PNL IAȘI: DANIEL MINCIUNĂ A MURIT! (VIDEO)

ȘOC ÎN PNL IAȘI: DANIEL MINCIUNĂ A MURIT! (VIDEO)


Surse liberale au informat, în urmă cu câteva minute, că Daniel Minciună, colegul lor, consilieri județean, membru marcant al PNL Iași, a murit în această după-amiază, în urma unui atac de cord.

Daniel Minciună a fost director la DADJ Iași și se afla în cursa pentru candidatura la conducerea filialei PNL. Sursele spun că i s-a făcut rău din senin și, în urmă cu câteva minute, rudele au anunțat decesul.

 

Daniel Minciună avea un băiat în vârstă de cinci ani.

„Un bărbat de 42 de ani se afla la terminalul 2 plecări a Aeroportului Iaşi. Brusc i s-a făcut rău şi a căzut din picioare. Apelul s-a făcut la 14,07. La locul accidentul s-a prezentat un echipaj SAJ, care a găsit un bărbat în comă profundă. A fost intubat şi ventilat mecanic. După zece minute a făcut stop cardio-respirator. Medicul a iniţiat manevrele de resuscitare, în acest timp şoferul a pornit maşina spre Institutul de Boli Cardiovasculare (IBC) Iaşi", au declarat reprezentanții Serviciului de Ambulanţă Județean Iași.

 

 

Sursa VIDEO: Iași TV Life

 

Mesaje de condoleanțe din partea colegilor:

Organizația municipală PNL Iaşi: „Cu tristeţe, membrii Filialei PNL Iaşi au aflat de trecerea în nefiinţă a colegului şi prietenului Daniel Minciună. Suntem alături de familie şi cei apropiaţi! Dumnezeu să te odihnească!”

 

Mihaela Popa, fost parlament: „Prea tânăr....42 de ani........Dumnezeul să îl odihnească în pace”

 

Costel Alexe, deputat: „Cât de nedreaptă poate fi viaţa uneori! Astăzi, a fost cu poate cel mai sufletist om pe care l-am întâlnit vreodată! Dumnezeu să te odihnească în pace, prieten drag!”

 

Marius Bodea, deputat PNL: „Nesfârșită tristețe! Bunul meu prieten, Daniel, a trecut la cele veșnice astăzi. Va rămâne mereu în sufletul meu și al celor care l-am cunoscut. Ai plecat mult prea devreme, om drag! Dumnezeu să te ierte!” Vaikų anglų kalbos vasaros ir dienos stovyklos Klaipėdoje

 

Marius Dangă, consilier județean PNL și prieten bun al lui Daniel Minciună: „Inimă mare, ai plecat prea repede...Somn lin, prieten drag.”

 

Consilierii județeni PNL Iași: „Suntem îndurerați! Liderul nostru, Daniel Minciună, a plecat dintre noi fulgerător si nedrept. Suntem un grup unit si puternic datorita blândeții lui, înțelepciunii lui si răbdării lui. Ne rugăm la Dumnezeu să-l primească printre cei drepți si să-l odihnească in pace! Ne vei lipsi, Daniel!”


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: