fbpx
 
Evenimente care marchează ZIUA AMERICII și concert coral, la PALAS

Evenimente care marchează ZIUA AMERICII și concert coral, la PALAS


Ansamblul Palas a pregătit noi evenimente pentru clienții săi. Ziua Americii va fi sărbătorită prin ateliere de gătit pentru copii, competiție de dans pe ritmuri country și suveniruri oferite clienților, iar melomanii vor fi încântați cu un spectacol coral.

 

Marți, 4 iulie 2017, Palas va sărbători Ziua Națională a Statelor Unite ale Americii, prin evenimente tematice. Cu acest prilej, prichindeii vor învăța cum să gătească miniburgeri. Rețeta le va fi dezvăluită de Chef Bogdan Puiu, inițiatorul atelierelor Soft & Grace, sub îndrumarea căruia vor parcurge etapele pentru a realiza un preparat specific gastronomiei de peste Ocean. Lecțiile culinare vor începe de la ora 18.00, în parcul Palas. Participarea este gratuită, în baza înscrierilor prin mesaj privat pe pagina de Facebook Palas Mall, în limita a 50 de locuri.

 

Tot pentru a marca Ziua Americii, pasionații de dans sunt invitați să se întreacă în mișcări pe ritmuri americane. De la ora 19.00, în parcul Palas, cei mai curajoși clienți se vor „duela” în pași de dans, la Just Dance Show, un concurs care foloseşte faimosul joc video îndrăgit de milioane de utilizatori. Participanții vor imita coregrafiile country sau dance de pe ecran, iar cei mai buni vor fi răsplătiți cu invitații la piscină.

 

În plus, cei care vor să păstreze o amintire se vor putea fotografia la Photo Booth-ul tematic, sub forma unui peisaj urban din New York. Toate instantaneele vor fi încărcate pe pagina de Facebook Palas Mall. Clienților le vor fi oferite și suveniruri cu simbolurile americane.

 

Miercuri, 5 iulie, de la ora 19.00, parcul Palas va găzdui un concert coral în aer liber. Invitația la muzică este lansată de corurile participante la Festivalului – Concurs Coral Internaţional pentru Tineret „Gavriil Musicescu”. Tinerii vor încânta publicul cu talentul lor vocal și cu interpretări originale ale unor melodii cunoscute și nu numai.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: