Marti, 16 10 2018
Principele Nicolae se însoară cu o româncă. A primit acceptul Regelui Mihai

Principele Nicolae se însoară cu o româncă. A primit acceptul Regelui Mihai

Nicholas de Roumanie Medforth Mills se însoară cu Alina Maria Binder. Căsătoria a primit și acceptul Regelui Mihai.

 

Nepotul Regelui Mihai spune că a cerut-o în căsătorie pe Alina Maria Binder, în urmă cu o lună, în timpul vacanței petrecute împreună în Cornwall. Inelul de logodna este datat 29 iulie 2017, notează stiri.tvr.ro.

 

Alina este o persoană foarte specială pentru mine şi îmi doresc ca împreună să păşim într-un nou şi asumat capitol al vieţii noastre. De asemenea, suntem încrezători că valorile morale pe care le-am moştenit de la familiile noastre vor constitui piatra de temelie a unui viitor fericit împreună.

 

Nicolae mai spune ca a privit intotdeauna cu admiratie si respect casnicia bunicilor sai, pe care doreste sa o ia exemplu.

 

Am cerut acordul părinţilor domnişoarei Binder, aceştia dându-ne încuvinţarea şi bucurându-se alături de noi. De asemenea, am împărtăşit fericita veste bunicului meu, Majestatea Sa Regele Mihai şi familiei. Suntem încântaţi că am primit binecuvântările şi mesajele Lor de felicitare.

 

Nunta va avea loc în vara anului 2018. Alina Maria Binder şi nepotul Regelui Mihai s-au cunoscut în urmă cu doi ani, exact în 29 iulie, de aceea i-a cerut mâna în această zi.

 

Inelul pe care l-a ales nepotul Regelui pentru viitoarea mireasă este safir cu diamante.

 

Nicolae are 32 de ani şi a câștigat simpatia românilor în 1992, când l-a însoţit pe Regele Mihai, în prima vizită permisă de autorităţile române, după exilul impus de comunişti. La vârsta de 25 de ani, Nicolae a primit titlul de principe, iar din 2008 a participat la mai multe acţiuni, ecologiste şi caritabile.

 

Nicolae mai este implicat și într-un scandal cu fosta sa iubită, Nicoleta Cîrjan, care  spune că principele este tatăl fetiței sale. Copilul nu este recunoscut de nepotul Regelui.

 

(Sursa: realitatea.net)

Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2018 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top