Duminica, 23 09 2018
UPDATE. Ședință cu scântei la PSD: trei miniștri și-au depus demisia

UPDATE. Ședință cu scântei la PSD: trei miniștri și-au depus demisia

Comitetul Executiv al PSD urmează să-i dea un răspuns premierului Mihai Tudose, care cere schimbarea unor miniştri. Trei miniştri şi-au dat deja demisia. După o ședință de circa opt ore, social-democrații au acceptat ca Sevil Shhaideh, Rovana Plumb și Răzvan Cuc să demisioneze, după ce anterior au respins demisiile.

 

Update - 23.50

Răsturnare de situație: toate demisiile au fost acceptate de Comitetul Executiv al PSD. Sevil Shhaideh, Rovana Plumb și Răzvan Cuc vor părăsi Guvernul. Vineri va fi organizat un nou CEx pentru a se stabili cineva îi va înlocui pe cei trei.

 

Radu Moldovan, preşedintele PSD Bistriţa, a declarat că, „în unanimitate, toţi colegii şi-au exprimat sprijinul pentru miniştrii care şi-au depus demisiile, dar demisia e un act unilateral”.

 

Știre inițială

 

Liviu Dragnea le-a prezentat colegilor săi din partid situaţia dificilă în care se află PSD în acest moment.

 

El a vorbit despre vina proprie în existenţa acestei crize: „Am ajuns într-o situaţie tensionată, din cauza mai multor oameni, dar şi din vina mea”.

 

Mai mult, liderul PSD a punctat faptul că el nu mai vrea să fie pus în postura de a ajunge la mâna şefului statului pentru numirea noului premier. „Eu a treia oară la Iohannis nu mă mai duc (...) Vă ştiu pe fiecare dintre voi şi riscăm să ajungem într-o situaţie în care să ne omorâm prin implozie. Trebuie să încetăm“, a completat Dragnea.

 

Liderii PSD discută de câteva ore deja despre schimbările pe care premierul Mihai Tudose vrea să le facă în Guvern și, potrivit informaţiilor din interior, va fi vorba de demisii, nu de demiteri.

 

Patru miniştri şi-au dat deja demisia: Sevil Shhaideh, Rovana Plumb, Răzvan Cuc şi Ilan Laufer. Votul nu a avut loc încă.

 

(Sursa: digi24.ro)

Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2018 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top