Vineri, 18 01 2019
Atac mizerabil al fostului primar penal al Năvodariului la Victor Rebengiuc: „O să mori spurcat...”

Atac mizerabil al fostului primar penal al Năvodariului la Victor Rebengiuc: „O să mori spurcat...”

Victor Rebengiuc, atacat de un fost primar PSD din Năvodari. Nicolae Matei a scris un comentariu jignitor la adresa celebrului actor. Reacția virulentă vine după ce Rebengiuc a declarat recent că „o să mor tot în comunism, credeam că nu”.

 

Nicolae Matei (foto jos), fost primar PSD al Năvodariului, a publicat un mesaj jignitor la adresa lui Victor Rebengiuc.

Foto: Facebook

 

„De murit o să mori spurcat de ce limbi în c*r dai la Sistem”, a comentat Nicolae Matei o știre despre declarațiile lui Victor Rebengiuc, potrivit Tomisnews.ro.

 

Fostul primar social-democrat a făcut un comentariu obscen la adresa unei femei care i-a adus aminte despre dosarele penale.

 

Pe 6 octombrie, actorul Victor Rebengiuc a vorbit despre România de azi și a susținut într-o sală arhiplină că „o să mor tot în comunism, credeam că nu”.

 

„Nenorocirea este că sunt destul de bătran și, de la o vârstă destul de fragedă, de pe la 13 ani, trăiesc în comunism… Și nu-mi place asta. Nu m-am împăcat cu comunismul. A existat o scurtă perioadă, de încercare de a uita comunismul și de a trece la lucruri mai plăcute, dar văd că în ultima vreme, se insistă să ne întoarcem din nou în perioada comunistă. Lucrul ăsta mă enerveaza și nu cred că merităm așa ceva.

Toată conducerea țării e formată din niște semidocți, niște oameni fără pregătire, care, pentru noi cei care mai citim o carte și mai știm ce se întâmplă în lume, nu sunt buni. Asta mă enervează cel mai mult: comunismul și PSD-ul”, a spus actorul Victor Rebengiuc.

 

Potrivit sursei citate, Nicolae Matei a fost condamnat cu executare într-un dosar pentru dare de mită, dar a fost eliberat condiționat și trimis in judecată în alt dosar pentru abuz în serviciu și tentativă la abuz în serviciu și dare de mită. Fostul edil a cerut, în februarie, suspendarea și anularea celebrei Ordonanțe de Guvern 14.

 

(Sursa: libertatea.ro)

Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Januarie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top