Miercuri, 12 12 2018
EXCLUSIV: Rechizitoriul soților Zarughevici, proxeneții de lux ai Iașului

EXCLUSIV: Rechizitoriul soților Zarughevici, proxeneții de lux ai Iașului

 

Soțul se culca primul cu fetele, unele fiind minore, soția numărând banii și fiind mulțumită cu viața de lux, ca proxenetă. Zarughevici se dădea ofițer SRI și exploata fetele până la ultima fărâmă de energie

 

 

Sub paravanul salonului de masaj de pe A. Panu, cei doi storceau fetele ca pe lămâi n Le dădeau normă 8 clienți pe zi, 60% din încasări revenind proxeneților Gabriela și Mihai Zarughevici n Șapte tinere, din care trei minore, formau „fabrica de bani” a celor doi, care puteau câștiga și 1.000 de euro pe zi n Soții Zarughevici pozau ca oameni onorabili, de asfalt.

 

Un job de vis”. Program de lucru lejer, zilele libere, vacanțe, bani pentru haine și cosmetică, ba chiar și pentru o locuință, iar vârsta nu reprezenta o problemă. Astfel le amăgea Mihai Mugurel Zarughevici, fost lider PIN Iași, pe fetele cărora le propunea „joburi de vis” la salonul de masaj erotic.
„O să ai bani de silicoane”, le spunea patronul. Tinerele, o parte dintre ele minore, ajungeau însă să se prostitueze fie în salonul din zona centrală, fie în apartamente. Mai mult, patronul-proxenet le spunea „angajatelor” că este ofițer SRI sau polițist sub acoperire.
Mihai Zarughevici împreună cu soția sa, Gabriela, și alte trei persoane au fost trimiși în judecată de procurorii DIICOT Iași într-un dosar de trafic de minori și proxenetism.

Vrei un Ford Ka și te prostituezi

Fetele, provenite în special din familii dezorganizate, erau racolate de către Mihai Zarughevici pe Facebook, prin anunțuri postate pe site-uri sau într-un cotidian local. Pentru a face rost de „forță de muncă”, Zarughevici a folosit și diferite pretexte. Astfel, acesta într-un anunț preciza că se caută cameriste sau chelnerițe pentru litoral, iar în altul că vinde un „Ford Ka”, o mașină condusă în special de femei. Trei dintre tinerele care a fost interesate fie de un job de vară, fie de mașină au căzut în „plasa” proxenetului și au ajuns să se prostitueze în cele din urmă la salonul de masaj erotic.

Soțul le „testa” personal

Anchetatorii susțin că Zarughevici, care deținea împreună cu soția salonul Xclusive Massage de lângă Hala Centrală, uneori le dădea „începătoarelor” sfaturi cum să facă un „masaj erotic cu finalizare orală”, cum să vorbească sau să comporte cu clienții pentru a-i „fideliza”.
De cele mai multe ori, mai spun procurorii, „testul de angajare” se dădea cu patronul, care profitând de naivitatea tinerelor le determina să întrețină cu el raporturi sexuale. După ce erau recrutate, Gabriela Zarughevici se ocupa de angajare, instruirea, programarea clienților și remunerarea fetelor care activau în salonul de masaj erotic. Tinerele ar fi primit 40% din câștiguri, iar 60% „angajatorul”. Pentru un „masaj cu finalizare” se percepea un tarif de 200 de lei, le-au declarat unele fete procurorilor.

Controlul încasărilor, din minut în minut

În cazul unora dintre tinerele care se prostituau în diferite apartamente închiriate în zone centrale ale Iașului patronul ținea o evidență clară a clienților pe care îi aveau unele fete și a câștigurilor pe care le realizau. Acesta este și cazul M.P. (16 ani), care, atunci când „avea client, trebuia să îi trimită litera C și când eram liberă L” și era instruită mereu prin sms-uri cum să se comporte.
Frecvenţa acestor mesaje telefonice, aproape din minut în minut, presărate când cu reproşuri (atunci când victima nu îl ţinea la curent cu situaţia din interiorul apartamentului), când cu laude (când victima raporta câştiguri băneşti), denotă controlul exclusiv pe care inculpatul Zarughevici Mugurel Mihai urmărea să îl deţină asupra minorei P.M.A, cu păstrarea unei evidenţe stricte asupra numărului de clienţi”, se arată în rechizitoriu, procurorii subliniind că, în cazul acestei victime, Zarughevici a experimentat o „adevărată specializare la locul de muncă”.

Încă un hop și-ai făcut opt”

Tânăra percepea pentru serviciile prestate, 150 de lei raportul sexual normal și 200 de lei ora, iar jumătate din câștig îi dădea lui Zarughevici. Când fata ducea lipsă de clienți, patronul îi promova anunțul pe site-ul www.publi 24.com. Bravo, bravo, felicitări! Hai, mai trage un hop și ai făcut 8 și home, mă suni să te duc acasă!”, i-a spus patronul tinerei într-o discuție purtată în iulie, după ce aceasta a avut 5 clienți. „Să nu te implici sentimental cu clienții. Să o faci protejat cu ei și să mă asculți. Și să faci orice să mă simt maxim cu tine in pat”, i-a spus Zarughevici, în iunie, unei tinere care practica prostituția.

Primeau note de la clienți

Procurorii au descoperit pe site-ul www.nimfomane.ro un topic de discuții cu privire la serviciile oferite de salonul soților Zarughevici, unde fetele erau ierarhizate, „comparate sub aspect anatomic şi al performanţelor erotice, având chiar parte de rating, pozitiv sau negativ, din partea utilizatorilor, pe platforme online”.
Soții Zarughevici au fost trimiși în judecată de DIICOT Iași pentru trafic de minori și proxenetism în formă continuată, fiind acuzați că au exploatat șapte tinere, dintre care trei minore.

 

 

Una dintre cele mai „vechi angajate” ale salonului de masaj erotic „Xclusive Massage Iași”, al soților Mihai și Gabriela Zarughevici, era Oana. A, care era exploatată de aceștia, din 2015, de la 15 ani. Tânăra, martor în dosar, provenea dintr-o familie dezorganizată, părinții fiind divorțați și având probleme cu alcoolul.

De la 14 ani împreună cu sora sa geamănă au ajuns în grija bunicii. Pentru că nu le ajungeau banii, fata, care era elevă la un liceu industrial, s-a hotărât să se angajeze pe perioada vacanței de vară. Astfel, a fost racolată de Zarughevici care a dat anunț într-un ziar local în care preciza că se caută chelnerițe și cameriste. Bărbatul i-a propus să facă masaj erotic, a instruit-o în acest sens și i-a spus că poate câștiga 40% din încasări.

 

O „tărie” pentru curaj

 

De asemenea, i-a cerut să le spună clienților că are 19 ani. „La prima şedinţă de instruire, inculpatul i-a dat să bea o tărie şi i-a spus că trebuia să îi demonstreze că ştie să fac masaj, deoarece nu poate angaja pe cineva necunoscător. I-a arătat cum să îi facă masaj, să îl maseze iniţial pe spate, fese şi ulterior pe tot corpul. La final i-a cerut să facă finalizare orală, de fapt să întreţină cu el un raport sexual oral neprotejat”, se arată în rechizitoriu. Tânăra „a avansat”, Mihai Zarughevici propunându-i să întrețină relații sexuale cu clienții.

 

Era să-l aibă client pe profesorul de la școală

 

A întreținut prima dată cu el la biroul lui și ulterior la salon. A fost ca lecție, inculpatul spunându-i că de acum poate încerca acest lucru şi cu clienţii, iar banii pe care îi câştiga în plus urmau să îi revină ei”, se mai menționează în documentul citat. Pentru „noile servicii”, Oana A. percepea între 100 și 250 de lei.
Înainte de a veni un client, fata trebuia să se uite pe geamul salonului de masaj pentru a nu exista riscul de a-l cunoaște. Astfel, o dată când s-a întâmplat să vină chiar unul dintre profesorii ei, patronul l-a redirecționat către altă fată, menționează anchetatorii.
Ulterior, Oana A. a mai practicat prostituția în două apartamente, despre unul patronul spunându-i că „aparține SRI”, el însuși recomandându-se fetelor ca ofițer SRI sau polițist sub acoperire. Aici obligatoriu trebuia să muncească 20 de zile pe lună și nu trebuia să depășească ora 23.00, astfel primea bani în plus „în funcție de câte ore stătea peste program”. Tariful era cuprins între 150 și 300 de lei și obligatoriu inculpatul trebuia să primească 400 lei pe zi, indiferent de numărul de clienți.

 

A racolat colege de clasă

 

Pe de altă parte, Cosmina A., sora geamănă a Oanei, elevă în prezent în claza a XI-a, a fost trimisă în judecată de procurori în acest dosar pentru trafic de minori. Adolescenta ar fi racolat două colege de liceu, de 17, respectiv 15 ani, provenite din Complexul de Servicii Comunitare Bucium  și le-ar fi obligat să se prostitueze în camerele unor hoteluri din zona centrală a Iașului. Tânăra, care a recrutat, transportat și adăpostit cele două fete în diferite locuri din Iași pentru practicarea prostituției, ar fi fost ajutată de Ionuț Mihu și Ovidiu Covuliuc, ambii trimiși în judecată pentru trafic de minori.

 

 

 

În ziua de 22.07.2017, la ora 17:17:26, ZARUGHEVICI MUGUREL-MIHAIia legătura cu M şi poartă următoarea discuţie

M - Da!

 

ZMM - Păi și de ce nu-mi scrii când te întorci ca să ridic anunțul stai așa și nu spui nimic?!

M - Dar acuma am ajuns!

ZMM - Ah, da?

M - Și a și sunat telefonul, am răspuns la telefon!

ZMM - Da? Să ridic anunțul, da?

M - Da!

ZMM - Ai avut 3 programări?

M - Da, am 5 milioane jumate!

ZMM - Bravo, bravo, felicitări! Hai, mai trage un hop și ai făcut 8 și home, mă suni să te duc acasă!

În ziua de 09.06.2017, la ora 15:46:21, ZARUGHEVICI MUGUREL-MIHAI trimite un mesaj către P cu următorul conţinut:

Vrei bani ?

În ziua de 09.06.2017, la ora 15:46:38, ZARUGHEVICI MUGUREL-MIHAI trimite un mesaj către P cu următorul conţinut:

Atunci trebuie sa ma asculti

În ziua de 09.06.2017, la ora 15:47:03, ZARUGHEVICI MUGUREL-MIHAI trimite un mesaj către P. cu următorul conţinut:

Vreau sa fac din tine o femeie f tare

 

În ziua de 09.06.2017, la ora 15:47:35, ZARUGHEVICI MUGUREL-MIHAI trimite un mesaj către P cu următorul conţinut:

Trebuie sa imi fii supusa

În ziua de 09.06.2017, la ora 15:48:21, ZARUGHEVICI MUGUREL-MIHAI trimite un mesaj către P. cu următorul conţinut:

O sa culegi bani multi dar cu o conditie

 

 

În ziua de 09.06.2017, la ora 15:49:08, ZARUGHEVICI MUGUREL-MIHAI trimite un mesaj către cu P. următorul conţinut:

Te f…i , masezi, faci ce vrei dar

 

În ziua de 09.06.2017, la ora 15:49:35, ZARUGHEVICI MUGUREL-MIHAI trimite un mesaj către P. cu următorul conţinut:

Eu sunt barbatul de care asculti

În ziua de 11.06.2017, la ora 15:19:57, ZARUGHEVICI MUGUREL-MIHAI trimite un mesaj către P.cu următorul conţinut:

Adica sa faci tot ce ti-am zis. Sa o s si sa faci sex cu clientii.

 

 

 

Citeste si...
Nota
(1 Vote)

3963 comments

 • Boris - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  I read a lot https://www.kisjmk.cz/avanafil-erectile-dysfunction-2284.pdf avanafil erectile dysfunction The meeting changed everything for one of the emerging players on an offense desperately searching for difference-makers. Cumberland didn’t pound the table in Mornhinweg’s office. He didn’t have demands. He simply wanted clarification on his role.
  http://epscoindia.com/pharmacyserviceshoustoncom-1ab7.pdf astrapharma.lv The overhaul proposed by senators Patty Murray and Maria Cantwell, both Democrats, would prevent businesses from dodging the harbor maintenance tax by unloading goods at a Canadian or Mexican port and then shipping the products into the United States by road or rail, Murray said on Thursday.
  https://expand.disruptive.live/yasmin-goodrx-9787.pdf#congratulated yasmin goodrx
  Dr. Preston Dunnmon of the FDA said the agency was concerned that most people with coronary artery disease were excluded from Bayer's clinical trials and that in an unscreened population the negative impact from hypotension could be more prevalent than thought.
  http://epscoindia.com/aetna-mail-order-pharmacy-form-for-physicians-1ab7.pdf costco signal hill pharmacy hours The name is the most popular for British monarchs in the modern era, and a tribute to the Queen’s late father George VI, the baby’s great-great-grandfather. He will also share a name with his great-great-great-grandfather, George V.
  https://www.zonaoptica.pt/meridian-medical-management-jobs-4b4a.pdf meridian medical associates pc jackson nj A limited-circulation official Eilat security estimate seenby Reuters ranked an attack on an Israeli aircraft as lesslikely than cross-border shelling - incidents that have happenedsporadically, with jihadis, apparently in a rush to flee,inaccurately firing short-range rockets that caused no damage.

  Report
 • Ralph - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  I'd like to transfer some money to this account https://www.mpu.sk/australian-medicines-handbook-8a46.pdf#margaret australian medicines handbook pdf free Blumont, one of three Singapore-listed stocks subject totrading restrictions after a sudden plunge in their share pricesrecently, said late on Thursday that Platinum will subscribe toconvertible bonds issued by the group.
  http://madisonminiwarehouses.com/sleepmedicinegr-d80a.pdf#empty oralmedicine.gr The method was simple: researchers took one member of the pack out for a walk, then watched and listened to what the remaining wolves did, as well as measuring the cortisol (stress hormone) levels of the left-behind animals.
  https://www.hcnv.cz/free-prescription-drugs-at-publix-3a66.pdf cvs pharmacy discount prescriptions list Thursday's trade data showed exports rose 5.1 percent in July from a year ago, a smart turnaround from their first fall in 17 months in June, and imports jumped 10.9 percent as China shipped home record amounts of commodities.
  https://www.okdom.sk/viagra-50mg-rezeptfrei-2fbc.pdf comprare viagra online legale
  The 6-foot-8 Barber, a native of Manchester, Ga., who played for former Auburn Coach Jeff Lebo, averaged 10.9 points and 7.2 rebounds during his four years with the Tigers from 2005-09, the Opelika-Auburn News said.
  http://epscoindia.com/aetna-mail-order-pharmacy-form-for-physicians-1ab7.pdf#trains costco pharmacy moncton nb
  For perspective, Cutcliffe had the video cut so that the 2009 play would run, followed by the simulated version. They timed each throw, from the point of Manning’s intent of throwing at a receiver to when the receiver hauled it in. As the plays progressed, Manning was putting some balls in the receivers’ hands quicker than he had in 2009.

  Report
 • Jared - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  this post is fantastic https://www.kvetiny.com/deer-antler-spray-before-and-after-d50a.pdf deer antler spray bodybuilding gnc Phil Mickelson, one must assume, could not imagine missing Bradley. Talk about a young pup teaching the old dog new tricks. The apprentice had the spell to conjure the magic out of the sorcerer.
  http://www.techguy4u.in/zoloft-treatment-ocd-children-4cd3.pdf zoloft discount program The researchers hope to look not only at exposures to other agents such as formaldehyde and styrene (both of which have been previously been liked to leukemia and lymphoma), but also to incorporate the amount of chemical released as well.
  http://mariascakes.com.au/cardarine-reviews-bodybuilding-8392.pdf cardarine dosage enhanced athlete U.S. Republican presidential nominee Mitt Romney gives his concession speech after losing the election to U.S. President Barack Obama, at Romney's election night rally in Boston, Massachusetts November 7, 2012.
  http://mec.npic.edu.kh/index.php/combivent-respimat-solucion-para-nebulizar-5953.pdf#glory combivent dose change Dr. Robert Ferrante laced an energy supplement with cyanide and gave it to Dr. Autumn Klein, a neurologist at the university's medical school, hours after they exchanged text messages about how the supplement could help them conceive, according to a police complaint.
  https://www.serpsmart.com/huperzia-serrata-benefits-fc2f.pdf#sniffed huperzia serrata supplement Meanwhile Sunday, a Soviet-made MiG-21 fighter jet belonging to the Egyptian air force crashed while on a training mission near the southern ancient city of Luxor, killing a villager on the ground and injuring three, officials said. The pilot bailed out and parachuted safely to the ground.

  Report
 • Leslie - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  I'd like to speak to someone about a mortgage http://www.ultimate.cz/renovarte-clinica-del-dolor-de-espalda-c3e7.pdf#planned renovarte clinica del dolor de espalda The Swedish team showed that it remains a contender, beating Italy at the starting line and finishing closer to its opponent than Luna Rossa had finished in an initial series against Emirates Team New Zealand.
  https://www.svetvzpominek.cz/cytomel-reviews-bodybuilding-9c39.pdf#jeweller cytomel cost without insurance U.S. President Barack Obama (C) confers with House Minority Leader Rep. Nancy Pelosi (D-CA) (R) and Rep. James Clyburn (D-SC) (L) after a meeting with House Democrats at the Capitol Visitor's Center in Washington July 31, 2013.
  http://www.techguy4u.in/sava-medica-limited-4cd3.pdf#party sava medica limited review Puerto Rico is no different. But its general fund deficitfor the fiscal year that ended June 30 was about $1.3 billion.Analysts at Municipal Market Advisors said in a research notethis week that Puerto Rico's government raised spending by $830million, or 9 percent.
  https://www.demaster.cz/generics-pharmacy-fairview-c0a4.pdf can you take prescription drugs into vietnam When it comes to classic feminine dressing, no designer pushes our buttons in that department as much as Michael Kors. From Angelina Jolie and Jennifer Hudson, to Lea Michelle, Taylor Swift and Kate Beckinsale, the all-American brand is a firm favourite amongst the celebrity fash pack.
  https://www.hcnv.cz/vensahealthcom-3a66.pdf agilonhealth.com A U.N. resolution adopted in 2009 says the embargo appliesto "all arms and related materiel, as well as to financialtransactions, technical training, advice, services or assistancerelated to the provision, manufacture, maintenance or use ofsuch arms, except for small arms and light weapons."

  Report
 • Jesse - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  A company car https://www.erininysims.cz/artamedicalcom-caf4.pdf#planned all-pills.biz "Tonight is the time to unite as the great Australian nation," he added to a cheering crowd of supporters, a reference to the divisive and sometimes dirty politics which have characterised this electoral race and the preceding Labour mutiny against Julia Gillard, who Mr Rudd ousted as prime minister and party leader in June.
  https://www.hrani-rulety.cz/escitalopram-5mg-tablets-e73a.pdf#profession celexa 60 mg reviews Thousands gathered around the Central Coast to watch the rocket, which is taller than a 23-story building and built by United Launch Alliance, climb away from Space Launch Complex-6 at 11:03 a.m. The marine layer lingered off the coast, allowing onlookers to follow the rocket for several minutes.
  http://www.techguy4u.in/claritine-10-mg-20-tablet-fiyat-4cd3.pdf#boiled comprar claritin d Though often confused with flexible spending accounts, HSAs are different because the money does not expire at the end of the year and the account stays with you even if you change jobs or retire. Participants choose a financial institution from a large roster to hold the account, and can allocate the money as they wish. Also, the contributions allowed are much greater - $6,450 per family versus $2,500 for FSAs.
  https://www.svetvzpominek.cz/dilantin-cvs-9c39.pdf#map dilantin price cvs
  Wisconsin on November 1 will become the 14th U.S. state to begin collecting sales tax on Amazon purchases. The state can start assessing the tax because Amazon is opening a distribution center in Kenosha, giving it a physical presence in Wisconsin.
  https://www.blacktheatresrnec.cz/wellmedica-medical-clinic-and-specialty-pharmacy-a0f5.pdf doctorvirtual.clinic ** Drugmaker Vivus Inc signed a deal worth up to$300 million with Auxilium Pharmaceuticals Inc tomarket its erectile dysfunction drug, Stendra, in the UnitedStates, more than a year after it was approved. The deal, takesadvantage of Auxilium's established sales network that alreadymarkets men's health products such as the testosterone gel,Testim. Auxilium will pay an upfront licensing fee of $30million and up to $270 million in milestone payments.

  Report
 • Coleman - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  When can you start? https://www.amos-ova.cz/awlsmedstudentsorg-eb83.pdf#bout seedrug.upatras.gr
  While she will most likely remain chancellor, her conservatives would be forced to enter difficult coalition negotiations with the Social Democrats (SPD), in which they would have to cede key ministerial posts to their center-left rival and accept SPD demands on tax and wage policy.
  http://lotusmedia.in/pharmascan-bruker-4dcb.pdf pharmascan lyon The inquiry also called on the Syrian authorities to allow a team of UN chemical weapons experts into the country - a request Damascus has so far refused because of disputes over access to areas that the UK and French governments also want investigated.
  http://lotusmedia.in/kamagramedorg-erfahrungen-4dcb.pdf kamagramed.org erfahrungen
  When Apple announced last month that it sold 9 million iPhone 5C and iPhone 5S models during their first weekend of availability, the market was abuzz over what the company had achieved, and some questioned whether the numbers were accurate. But now just a few weeks later, analysts, market researchers and journalists have already begun speculating about what features might, or perhaps should, show up in the iPhone 6. To prove this, search on the term "iPhone 6," and you will see an endless trail of rumors, comments from analysts and a random fan's speculation on what Apple's next handset might be. From talk of larger screen sizes to the possibility of Apple adding new components, the anticipation for the iPhone 6 has already hit a tipping point. The chatter and anticipation might also say something about the iPhone 5C and iPhone 5S—two products that might not deliver the level of value and richness in experience that customers would have liked to see. This eWEEK slide show will take a look at the evolution of the iPhone to date to suggest what features Apple should include in the iPhone 6.
  http://rnd.npic.edu.kh/rosuvastatin-bodybuilding-4c14.pdf rosuvastatin bodybuilding
  Perth is a vibrant city in a fantastic water’s-edge location. Your guided city tour will feature gorgeous Kings Park and Botanic Garden, after which you’ll cruise back to Fremantle on the picturesque Swan River.
  https://www.zonaoptica.pt/rexavar-when-to-take-it-4b4a.pdf is rexavar a steroid The tragedy unfolded when the boat started taking on water. Someone set a fire to get the attention of passing ships. But the flames spread and panicked passengers surged to one side of the vessel, causing it to capsize.

  Report
 • Jacinto - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  Why did you come to ? https://www.zonaoptica.pt/isosorbide-medscape-4b4a.pdf#arbitrary isosorbide mononitrate er medscape "The only way to win back this trust is through the detailed and comprehensive study of these murders. The inquiry by the parliamentary committee makes a key contribution to this," said Maria Boehmer, minister of state for migrants.
  http://www.ultimate.cz/sit-or-squat-on-public-toilets-c3e7.pdf sit or squat on public toilets She said: “This beautiful church is well loved by Dewsbury people of all faiths, including my own Muslim community, and I pray that it continues to prosper for another 1,400 years and more.”
  https://www.jolana.cz/stluciemedcompatient-portal-0262.pdf stluciemed.com/bill "We want the government to introduce simple energy pricing and a clear ring-fence between generation and supply businesses, so consumers can see exactly what they're paying for and be more confident that there is effective competition in the energy market," he said.
  https://www.hrani-rulety.cz/kanazawa-univ-pharmjp-e73a.pdf gracecollegeofpharmacy.com Sixteen workers from a county garage in a New Jersey coastal community hit hard by Superstorm Sandy have one of the three winning tickets in the $448 million Powerball jackpot, officials in Ocean County said.
  https://www.erininysims.cz/fosamax-plus-tablet-caf4.pdf alendronate drug card Still, the rockets added to the nation's fears at a time it is nervously watching unrest in neighboring Syria, where the government has been accused of using chemical weapons against rebels and civilians this week. It's also worried about Egypt to the south, where Islamic militants have stepped up their activities near the Israeli border in the wake of a military coup.

  Report
 • Arnold - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  How much does the job pay? http://www.ohiotitlecompany.net/jared/index.php/precio-enalapril-davur-10-mg-ae41.pdf enalapril 20 precio espaa One promising initiative – a collaboration between manufacturers and our allies in the business community – seeks to attract veterans to the manufacturing workforce. Many of the men and women who are leaving our armed services have skills that match perfectly with manufacturers' needs. We're working to connect them. And if veterans need additional training, we've created educational pathways at community colleges so that they can learn new skills and transition to a manufacturing career.
  https://www.nejshopik.cz/qualitymedbr-d774.pdf apemedical.com.au Amateur cooks are descending on the Cake & Bake Show in London this weekend. Take a look at these amazing cake creations, all confected by bakers who will be appearing or exhibiting at the show.
  https://www.blacktheatresrnec.cz/o2-medwin-pharmacy-a0f5.pdf#footprints medwin pharmacy dubai
  Smith tucked the ball when necessary, made the big plays with his arm when he could. He got plenty of rushing help from Chris Ivory and a balanced offense, but he also threw a pretty touchdown pass and completed 17 of 33 for 233 yards – five more yards than Brady. He did this despite committing early the ultimate sin for a quarterback, a pick six deep in New England territory that represented a 10 or 14-point swing on the scoreboard.
  http://www.techguy4u.in/sildenafil-preis-100mg-4cd3.pdf sildenafil 100mg kaufen 24 stck preisvergleich Stocks have risen in early trading on US markets as traders hope for a last-minute deal. The Dow Jones Industrial Average was up 173 points - 1.14% - while the broader S&P 500 index was up 41 points, 1%.
  http://xplor.hk/aripiprazole-5-mg-precio-d392.pdf aripiprazole 5 mg precio Liverpool’s city council has started selling abandoned houses for just £1, with the first person receiving the keys. However, the tempting "Homes for £1" scheme is still fraught with high spending and hard work.

  Report
 • Neville - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  Will I have to work on Saturdays? https://www.erininysims.cz/mercy-medical-center-ll-dubuque-iowa-caf4.pdf#straw mercy medical center ll dubuque billings mt Woods played the opening round of the tournament without a birdie, a first since the 2010 U.S. Open and just the seventh time in his career as a pro on the PGA Tour that he failed to birdie any hole during a round.
  http://www.ohiotitlecompany.net/jared/index.php/csc-pharmaceuticalscom-ae41.pdf#terms marpharma.ro.aptoide.com On Thursday, the State Department said U.S. embassies that would normally be open on Sunday - chiefly those in the Muslim world - would be closed that day because of security concerns, adding that they might be shut for a longer period.
  https://www.mpu.sk/viswiss-affiliate-program-8a46.pdf how to use viswiss Last week Siemens rattled shareholders by abruptly abandoning its margin target in a brief statement that left investors clamoring in vain for more information. Two days later, Siemens said its supervisory board would decide at a meeting on Wednesday on CEO Loescher's early departure.
  https://www.kisjmk.cz/buy-ventolin-uk-2284.pdf#pantomime buy ventolin inhalers Fifth-seeded Tomas Berdych, a semifinalist last year, beatJulien Benneteau in straight sets to advance to a fourth-roundmeetings with No. 9 seed Stanislas Wawrinka, who beat Marcos Baghdatis 6-3, 6-2, 6-7 (1-7), 7-6 (9-7).
  https://www.erininysims.cz/costco-riverpoint-pharmacy-caf4.pdf riverpoint pharmacy The Daily News has some of the most memorable photos in sports history. From legendary boxers and iconic tennis players to golfing greats and fabled Olympians, the Daily News has the photos you want of the once-in-a-lifetime sports moments. Find yours today and relive history.

  Report
 • Basil - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  An accountancy practice https://www.erininysims.cz/cialis-25-mg-cost-walmart-caf4.pdf cialis cena u apotekama 2014 But it nearly never got made at all. Creator Vince Gilligan, a warm, avuncular 46-year-old Virginian with perfect formal manners, came up with the idea while mulling over his own prospects in the television industry as he reached his forties and The X-Files, the hit show for which he was a writer and executive producer, came to the end of its run. He and a friend joked about buying a camper van and cooking meth for a living, and a character started to form in his mind. “It’s not that I came up with Breaking Bad as a show as much as I came up with Walter White as a character,” he tells me over tea in hotel, “and realised that I could tell a story about him that would fill a TV series.”
  https://www.erininysims.cz/ackman-pharmacy-kerrville-tx-caf4.pdf ackman pharmacy
  But then the abuse flooded in. Horrible, vile abuse. Hundreds of Twitter users bombarded Criado-Perez on the service, threatening violence. Threatening rape. One Twitter user even created @rapehernow.
  https://www.tri-pruhy.cz/ky-jelly-irritation-e829.pdf#elements ky jelly irritation Stocks extended losses late in the session. President BarackObama said he will make a decision on the nomination for theFederal Reserve chairman in the fall. Fed Chairman Bernanke isexpected to step down when his second four-year term ends onJan. 31.
  http://www.ultimate.cz/fluconazole-pharmacy2u-c3e7.pdf fluconazole pharmacy2u
  That answer created a firestorm in Washington, where the Redskins quarterback is the second most important person in town. If Shanahan and Griffin have a contentious relationship, the Redskins have no chance.
  http://mariascakes.com.au/valacyclovir-bestellen-8392.pdf harga salep zovirax acyclovir Gonzalez, 30, lost her job as a result of her two-minute tryst with Wilson in 2012, inside an activity room Brooklyn's Metropolitan Detention Center. She pleaded guilty to related criminal charges, and faces up to 16 months behind bars when she's sentenced next week.

  Report

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2018 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top