Luni, 22 10 2018
SFIDĂTOR: Bolobita a jucat "Bătuta” pe PUZ-ul Primăriei la cumătria lui Chirica

SFIDĂTOR: Bolobita a jucat "Bătuta” pe PUZ-ul Primăriei la cumătria lui Chirica

Dezvoltatorul imobiliar Cristinel Bolobiţă profită din plin de neglijenţa şi incompetenţa Primăriei Iaşi. Deşi păşcăneanul a primit aprobare pentru a ridica un bloc cu trei etaje în zona Nicolina, bannerele de la şantier, site-ul proiectului şi un agent de vânzări susţin că acolo va fi un imobil cu şase etaje. Schema îi aduce 500.000 de euro în plus. Pentru una dintre parcele Bolobiţă a plătit 310 euro/mp, Primăria i-a evaluat o alta, din vecinătate, pe care vrea s-o concesioneze, la 200 de euro/mp.Dezvoltatorul a şi împrejmuit terenul Primăriei, deşi licitaţia pentru concesionare va fi pe 15 ianuarie.

Uluitoare acrobaţii ale unui investitor în imobiliare, aflat în primul cerc de influenţă al primarului Mihai Chirica. Pe scurt, Cristinel Bolobiţă, milionar păşcănean, ridică în Nicolina un bloc de locuinţe a cărui înălţime a crescut cu trei etaje în trei luni.

Iniţial, potrivit Planului Urbanistic Zonal (PUZ), blocul urma să aibă trei etaje. Acum, departamentul de marketing al lui Bolobiţă vinde 24 de apartamente dispuse pe 6 niveluri, exceptând parterul şi demisolul care vor fi amenajate ca spaţii comerciale.

În plus, ca să rezolve problema parcărilor, Bolobiţă vrea să concesioneze 449 mp de la Primărie. Deşi licitaţia este programată pe 15 ianuarie, terenul a fost deja împrejmuit.

Despre Bolobiţă se ştie că este pe lista scurtă a investitorilor în imobiliare agreaţi de primarul Mihai Chirica. Oameni din anturajul primarului spun că pășcăneanul a fost, în noiembrie anul trecut, la petrecerea de botez a fiului cel mic al lui Chirica. Deși au fost 600 de oameni la eveniment, dintre care măcar o parte îl cunosc și spun că l-au văzut, Cristinel Bolobiță neagă: „Aş fi vrut eu, dar n-am fost. Nu sunt în relaţii atât de apropiate cu primarul”.

 

Joaca de-a înălţimea

În această afacere imobiliară, două sunt firele importante ale poveştii: regimul de înălţime al blocului, dar şi modalitatea şi preţul la care Bolobiţă vrea să concesioneze 449 mp de la Primărie.

Cronologic, Cristinel Bolobiţă, prin firma sa SC Auto Trans Com SRL, a cumpărat în 2016 două parcele de teren (602 mp şi 195 mp) în Nicolina la nr. 146, peste drum de LIDL.

Pe suprafaţa mare exista deja un PUZ eliberat în 2014, pe numele fostului proprietar, care prevedea că pe terenul respectiv se poate ridica o construcţie cu subsol, parter şi trei etaje (S+P+3E) la o înălţime maximă de 14 metri.

În septembrie 2017, Bolobiţă a obţinut pentru acest teren autorizaţie de construire pentru D+P+M+2E (demisol, parter, mezanin şi două etaje) la o înălţime de 12,22 metri la atic.

Ulterior, în decembrie 2017, adică după cumătria primarului, în actele depuse la Primărie pentru concesionarea unei parcele de teren învecinată, imobilul milionarului păşcănean figura în schiţe cu D+P+M+3E. Adică deja îi crescuse un etaj, fără ca transformarea să fie prevăzută în documentele de profil (autorizaţii de construcţie şi certificate de urbanism) postate de Primărie pe site-ul propriu.

 

Angajata l-a dat de gol

Între momentul obţinerii autorizaţiei de construire (septembrie) şi prezent, Bolobiţă a demarat lucrările. Pe pagina web de prezentare a proiectului se vorbeşte despre 24 de apartamente dispuse pe 6 etaje. Explicită a fost una dintre angajatele care se ocupă cu vânzarea apartamentelor. „Acum am ajuns cu construcţia la parter. Imobilul va avea în total 24 de apartamente, câte patru pe etaj. Va fi +6, cu parterul şi demisolul destinate spaţiilor comerciale”, a spus reprezentanta de vânzări.

Aceasta a mai afirmat că sunt doar apartamente cu una şi două camere, câteva fiind deja contractate. „La apartamentele cu o cameră avansul e de 50%, iar la cele cu două camere de 30%. Metrul pătrat la avans e 1.300 euro, iar la finalizare e 1.350 euro”, a precizat aceasta, adăugând că întregul proiect va fi terminat în octombrie anul acesta.
Cristinel Bolobiţă are propria variantă asupra regimului de înălţime al blocului la care lucrează. „Am auzit şi eu că aş face P+9. Nu ştiu de unde au ieşit discuţiile astea. În Nicolina ridic un bloc D+P+3E”, a explicat investitorul pentru REPORTER DE IAŞI.

Scamatorie de 500.000 euro

În acest caz, calculele sunt simple. Dacă Bolobiţă, aşa cum spune reprezentanta de vânzări, va ridica în final 6 etaje deasupra parterului faţă de trei permise de autorizaţia de construire înseamnă că va face în plus 12 apartamente.

Pe site-ul de prezentare sunt cinci tipuri de apartamente (două cu o cameră şi trei cu două camere) a căror mărime variază între 38 mp şi 60 mp. Aşadar, la o medie de 50 mp/apartament şi la 1.300 de euro/mp preţul de vânzare, rezultă că Bolobiţă va încasa pe cele 12 apartamente 780.000 euro. Dacă admitem că pentru construcţia celor 12 apartamente, Bolobiţă nu va cheltui mai mult de 500 euro/mp (preţ maxim considerat de experţi), rezultă că milionarul va scoate un profit de aproape 500.000 de euro, doar din supraînălţarea cu trei etaje peste cele permise de autorizaţia din septembrie 2017.

 

Teren evaluat în doar 24 de ore

La fel de controversată este şi modalitatea prin care investitorul vrea să concesioneze 449 metri pătraţi de teren de la Primărie, parcelă învecinată cu terenul pe care ridică blocul. Astfel, în iunie 2017, SC Auto Trans Com a solicitat Primăriei vânzarea terenului respectiv. Pe 24 iulie, şefii Primăriei i-au respins vânzarea, dar i-au aprobat concesiunea prin scoaterea la licitaţie. Pentru a stabili valoarea terenului, Primăria a apelat la un evaluator, SC Real Estate Value SRL, cu care a încheiat un contract în august 2017.

Pentru terenul în cauză, dar şi pentru altele, Primăria a emis o notă de comandă în 20 noiembrie anul trecut. Surprinzător, SC Real Estate Value SRL a răspuns prompt, iar a doua zi, pe 21 noiembrie, a trimis raportul de evaluare Primăriei.

 

Valoare stabilită din pix

Promptitudinea în evaluare nu e singura problemă. Ci şi valoarea terenului stabilită de SC Real Estate Value SRL: 200 euro/mp (929,40 lei). Iar pentru întreaga suprafaţă de 449 mp valoarea de 89.800 euro, respectiv 417.290 lei. Aceasta în condiţiile în care, cu câteva luni înainte, Bolobiţă însuşi cumpărase o parcelă de 195 mp cu 310 euro/mp FIX ACOLO. „E adevărat, am cumpărat în zonă şi mai scump, dar şi mai ieftin faţă de evaluare”, a spus investitorul care, în final, a concluzionat că nu e treaba lui cum a calculat evaluatorul.

 

A împrejmuit deja terenul

În al treilea rând, cei 449 mp ai Primăriei pe care Bolobiţă vrea să-i concesioneze la licitaţia publică din 15 ianuarie sunt deja îngrădiţi. „Lucrurile sunt simple.

Avem suprafaţa de teren în proprietatea mea, pe care ridic blocul. Apoi, vine fâşia Primăriei, care este goală, şi apoi alte două fâşii ale unor privaţi pe care le-am închiriat şi pe care am depozitat materialele şi barăcile. Deci, bucata Primăriei este goală, dar, într-adevăr, îngrădită. Dacă vor să vină să dărâme gardul, sunt liberi să o facă. Gardul are rol de protecţie, să nu intre copiii sau animalele”, a declarat Bolobiţă.

 

Scump, dom’le, scump

La licitaţia de pe 15 ianuarie redevenţa valorică a concesiunii va avea o valoare de pornire de 10.000 euro/an, adică de 1,85 euro/mp/lună. Durata concesiunii va fi de 10 ani cu posibilitate de prelungire. „E cam mare valoarea concesiunii. Dar nu am putut să-l cumpăr. Asta e”, s-a plâns Bolobiţă.

Până la închiderea ediţiei, reprezentanţii Primăriei nu au formulat niciun răspuns, deşi jurnaliştii REPORTER DE IAŞI le-au adresat, încă de vineri, cinci întrebări esenţiale pe această temă. Singurul răspuns a fost comunicarea numărului de înregistrare a cererii, încheierea fiind foarte politicoasă: „Vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate pentru soluționarea aspectelor semnalate de dumneavoastră. Cu deosebită prețuire”.

Exemplul lui Bodea
Despre un alt proiect imobiliar de-al lui Cristinel Bolobiţă a făcut referire, în noiembrie 2017, Marius Bodea, deputat PNL. Fără a-l nominaliza pe investitor, Bodea a spus că sunt probleme de legalitate atât în ceea ce priveşte blocul din Adunaţi numărul 25 (zona Smârdan), cât şi în ceea ce priveşte parcarea aferentă imobilului.

Pe strada Adunaţi, nr. 25, s-a votat un PUZ pentru ridicarea unui imobil D+P+7E, conform autorizaţiei de construcţie nr. 493 din 26.05.2015. Acest PUZ nu a fost respectat, dublându-se în realitate, pur şi simplu, suprafaţa locativă. Totodată, investitorul nu a realizat numărul de locuri de parcare prevăzut în autorizaţia de construcţie şi nu a realizat sistemul de parcare Parklift la subsolul blocului, acestea fiind obligaţii pentru a îndeplini numărul de locuri de parcare impus prin HCL nr. 427 din 2007. Dar, poate cel mai grav, pe strada Moldovei nr. 50-52-54 s-a construit, de către investitorul privat, beneficiar al graţiilor administraţiei Chirica, o parcare pentru respectivul imobil, pe un teren care este proprietatea Consiliului Local! Acest lucru s-a făcut fără să existe niciun contract de vânzare-cumpărare, concesiune sau închiriere a acestuia, nicio formă juridică de folosinţă de către privat al acelui teren proprietate publică. Şirul de ilegalităţi, doar în acest caz, a fost acoperit de cei din Primăria Iaşi. Este un caz elocvent, care arată că legea este suspendată când vine vorba de prietenii primarului Chirica din zona de urbanism”, a spus deputatul liberal la sfârşitul lunii noiembrie 2017.

 

Bolobiţă are gânduri mari în Iaşi


Profilul investitorului

Cristinel Bolobiţă (43 de ani) este un om de afaceri păşcănean, asociat unic şi administrator al firmei SC Auto Trans Com SRL. A început ca patron al unui service din Paşcani şi a intrat pe piaţa imobiliară a Iaşului acum patru ani, cu proiectul blocului din strada Adunaţi.

Între timp, a devenit unul dintre cei mai active dezvoltatori imobiliari din Iaşi, una dintre loviturile cele mai recente fiind preluarea unui proiect de pe un teren de 3.400 de metri pătraţi de pe strada Zugravi unde regimul de înălţime permis este de 10 etaje.

Citeste si...
Nota
(0 voturi)

15810 comments

 • Lenny - Luni, 22 Octombrie 2018

  I sing in a choir https://www.hrani-rulety.cz/regen-hair-vitalizer-benefits-e73a.pdf regen hair vitalizer benefits “He was innovative … He was mysterious, and then we had that magical first year,” Maloney, also a friend of Ray’s, said of the run to 1979 Cup Final. “Fred was a mystery man, and I think that may have well been a reason that it took him so long to get in the Hall of Fame. I don’t think anyone could doubt his record. Perhaps (it had something to do with) how the Flyers won. Maybe people held that against him. But I liked him. I like him a lot.”
  https://www.nejshopik.cz/januvia-goodrx-d774.pdf januvia goodrx
  At most of the companies where Chevedden invests, he owns just around the minimum amount of shares needed to be eligible to file a resolution, or $2,000 worth. He said he owns shares in about 100 companies, choosing them both for growth opportunities and for the chance to sponsor resolutions. He also uses his father's holdings and teams up with like-minded small investors, such as William Steiner and his son Kenneth, based in New York. (Chevedden's father, Ray Chevedden, passed away on Saturday.)
  http://www.robanoko.com/smashbox-legendary-lipstick-palette-b12b.pdf legendary lipstick That decision, which came at the start of a decade-long boom in commodity trading, opened the door to a dozen more applications from global giants like Deutsche Bank and domestic players like Wells Fargo. With many of the permits, the Fed gave greater and greater leeway in what and how they could trade.
  https://www.erininysims.cz/daynightdrugscom-legit-caf4.pdf#awkward daynightdrugs.com legit
  After the Supreme Court disappointment, civil rights groups were cheered by the Justice Department's announcement last week that it would ask a federal court for renewed power to block new election laws in Texas it says are discriminatory.
  https://www.hrani-rulety.cz/angelique-baratte-e73a.pdf angelique baratte Worryingly, PMI data also showed companies cutting headcount again after two months of job creation, reflecting growing uncertainty about the economic outlook, according to Chris Williamson, chief economist of Markit, whose combined manufacturing and services barometer fell to 50.7 in July, just above the 50 reading which divides contraction from growth.

  Report
 • Jules - Luni, 22 Octombrie 2018

  Is this a temporary or permanent position? http://epscoindia.com/healthdirectorybotswanacom-1ab7.pdf pharmednew.com In the run-up to trial last year, attorneys for both sides submitted several documents to the court that contained financial details in order to calculate damages. The details were redacted, and Reuters filed motions in the court to unseal the documents.
  http://www.techguy4u.in/bolde-250-genesis-cena-4cd3.pdf#fashion buy bolde 250 Her husband complained to authorities in Cyprus, prompting the U.S. State Department to send Theocharides a letter requesting that she return the children. That was followed by kidnapping charges against her.
  https://www.erininysims.cz/rogaine-women39s-5-caf4.pdf#hoax rogaine women's 5 No one, not even Mercedes, and certainly not Lewis, believed that they would get through the race without suffering on the tyre front. But they did, and Lewis showed once again why he is so lethal when he is in the mood. Against the odds he put his car on pole on Saturday, then controlled the race, capitalising on his fresh rubber when he needed to overtake after each pit stop. It was a consummate performance.
  http://madisonminiwarehouses.com/where-can-you-buy-amoxicillin-over-the-counter-in-uk-d80a.pdf#retain where can you buy amoxicillin over the counter in uk The government has capped the amount of new, dedicatedbiomass plants that are able to receive assistance at 400megawatts. That doesn’t include plants that generate heat aswell as power, or conversions from coal, such as those by Drax.
  http://www.ohiotitlecompany.net/jared/index.php/1-andro-buy-uk-ae41.pdf#mark 1 andro liquid side effects
  If you look at the map of equality right now, youve got the coasts — largely, not completely — colored in, and then youve got everything in the middle with two little amazing dots that Im really proud of: one in Minnesota, and one great Supreme Court decision in Iowa, Griffin said. But the rest of this country has to be colored in as well.

  Report
 • Vincent - Luni, 22 Octombrie 2018

  I like watching football https://www.svetvzpominek.cz/korean-red-ginseng-fiyati-9c39.pdf ginseng creme kopen No monument will ever be worthy of their service, and no memorial will fully heal the ache of their sacrifice, Obama said in the proclamation. But as a grateful nation, we must honor them not just with words, but with deeds.
  https://www.hrani-rulety.cz/pascack-pharmacy-hours-e73a.pdf pascack pharmacy hours There are two “A” strains and two “B” strains each year, and one of the “B” strains was always excluded. The nasal spray vaccine now makes it possible to include four strains, though the injection still excludes one.
  http://www.techguy4u.in/petdrugsonlinecouk-4cd3.pdf#straightforward petdrugsonline.co.uk
  Private consumption is expected to have helped drive anincrease in output of around 0.6 percent between April and June,according to a Reuters poll ahead of Wednesday's release ofpreliminary German gross domestic product (GDP) data.
  http://www.sunabi.com/maca-magiccom-7800.pdf maca magic powder side effects Never was the difference more evident than during thefinancial crisis, when Washington moved quickly in 2008 totackle problems at its banks with a compulsory scheme to take onnew capital, reassuring investors.
  https://www.hrani-rulety.cz/medstoreie-e73a.pdf#pug http://www.dermaciapharmacy.co.uk It's essentially a blend of Puzzle Quest and Pokemon, but built for the free-to-play business model that's dominating the mobile games market, with players able to buy "magic stones" for a variety of in-game uses.

  Report
 • Leopoldo - Luni, 22 Octombrie 2018

  Another service? https://www.svetvzpominek.cz/zenith-medical-center-9c39.pdf zenith medical center Among the Democratic mayoral candidates, former Congressman Anthony Weiner, who at some point led the race but saw his campaign crumble after news that his penchant for texting women lewd pictures of himself had not ended, placed last among the major candidates with 5 percent.
  http://epscoindia.com/aushealthpagescomau-1ab7.pdf http://www.aushealthpages.com.au/feedback
  In the meantime, Obama's engagement with Iran could be limited by the influence of the pro-Israel lobby in Washington and lawmakers who share Netanyahu's suspicion of Rouhani. They could block any White House effort to ease major sanctions on Iran and even impose new ones.
  https://expand.disruptive.live/paracetamol-precio-espaa-2013-9787.pdf harga paracetamol generik Massimini said he would like to expand the study to more patients in order to better define the index. Tens of thousands of Americans have severe brain damage, according to various published estimates. These include many soldiers and veterans who fought in Iraq and Afghanistan.
  http://www.ultimate.cz/xength-x1-results-c3e7.pdf xength x1 schweiz Lopez begins her new job, effective Aug. 15, as NYCHA’s executive vice president for community programs and development, city officials said. Bureaucrats were mum Friday about Lopez’s new salary.
  https://www.unesco-ic.cz/lisinopril-too-low-blood-pressure-1179.pdf lisinopril 5 mg cost without insurance "One of our biggest problems is finding the right people for the project. Bloodhound is part plane, part car and part spaceship. It's all of those and none of those and we need people with a huge breadth of experience, which we are struggling to find… I suppose what we really need are people who can solve problems without being given a specific problem to solve."

  Report
 • Anderson - Luni, 22 Octombrie 2018

  Will I have to work on Saturdays? http://lotusmedia.in/pearls-probiotics-4dcb.pdf pearls probiotics 50+ However, he said he agreed that the party needed to work harder to get its message across, adding that the autumn conference would be used to set out the "direction of travel" ahead of the 2015 general election.
  https://www.unesco-ic.cz/pharmaciesdegardefr-1179.pdf#superb stdtreatment.sg "Young people and parents are thinking 'If my child is going to go on to university for three or four years and if we are going to make a significant financial investment, how do we get a best return, and the best return is through STEM subjects'."
  https://www.jolana.cz/affinityehealthcom-0262.pdf affinityehealth.com phone number
  Olaparib is an innovative, potential first-in-class oral poly ADP ribose polymerase (PARP) inhibitor that exploits DNA repair pathway deficiencies to preferentially kill cancer cells. This mode of action gives olaparib the potential for activity in a range of tumour types with DNA repair deficiencies. PARP is associated with a range of tumour types, in particular with breast and ovarian cancers.
  http://xplor.hk/discount-card-on-prescription-drugs-d392.pdf east tennessee discount drugs strawberry plains "The real story in Europe is going to come down to Germany," he told CNBC. "It's not going to be Portugal or Madrid or Rome, it's going to be what happens after the German election… and whether Frau Merkel will lead Europe with much better fiscal stimulus as they go forward."
  http://madisonminiwarehouses.com/erectosil-kaufen-d80a.pdf#swim erectosil oral jelly A number of legal actions associated with silicosis, including a class action suit representing thousands of gold miners, are pending in different courts in South Africa and the Court of Appeal in the UK.

  Report
 • Rodrick - Luni, 22 Octombrie 2018

  A few months https://www.demaster.cz/sertraline-generic-uk-c0a4.pdf#sake sertraline liquid uk The Chicago-born actor started his film career in 1981 in the Michael Mann movie "Thief" and went on to play mobsters in the 1988 comic action-adventure "Midnight Run," starring Robert De Niro and Charles Grodin, and in the 1995 gangster satire "Get Shorty," with John Travolta and Gene Hackman.
  http://rnd.npic.edu.kh/cortex-gen-1-4c14.pdf#tight cortex gen 1 review
  HSBC has declared a second interim dividend of 10 cents, taking the total first half dividend to 20 cents – an 11pc increase on last year. The 10 cent distribution, which totals $1.86bn, will be payable on October 9.
  https://www.okdom.sk/airush-lithium-2014-prezzo-2fbc.pdf#channel airush lithium 2014 prezzo Score said the hotel's security footage shows a passenger in another car breaking into and stealing the band's 15-passenger Ford van. He believes that concert-goers followed them back to their hotel from their show in Bellflower, Calif. Saturday night to jack their ride.
  https://www.okdom.sk/methotrexate-20-mg-weekly-2fbc.pdf#rung methotrexate injection cost in india The International Olympic Committee has given its seal of approval. But at first glance, Sochi appears far from ready for the more than 120,000 spectators and 5,400 competitors and support staff expected to attend the two weeks of spectacle.
  http://madisonminiwarehouses.com/erectosil-kaufen-d80a.pdf erectosil kaufen The financial services company is close to settling civillaw investigations into its London Whale derivatives loss andexpects to pay about $700 million, according to a sourcefamiliar with the matter. (Compiled by Varun Aggarwal)

  Report
 • Arnulfo - Luni, 22 Octombrie 2018

  What's the last date I can post this to to arrive in time for Christmas? http://madisonminiwarehouses.com/halal-healthy-food-singapore-d80a.pdf#enabled halal healthy diet Henry Harteveldt, a travel industry analyst at Hudson Crossing LLC, a consulting firm in San Francisco, said the government failed to consider upcoming changes in the competitive landscape. For example, Southwest will be able to launch new nonstop flights to New York, Los Angeles and other cities from its base of Dallas Love Field next year when the Wright Amendment, a federal law introduced in the 1970s, expires.
  https://www.hcnv.cz/dutasteride-and-tamsulosin-hydrochloride-capsules-3a66.pdf#amuse discount dutasteride BEIJING/HONG KONG - China reiterated its opposition on Thursday to a European Union plan to limit airline carbon dioxide emissions and called for talks to resolve the issue a day after its major airlines refused to pay any carbon costs under the new law.
  http://www.ultimate.cz/duramale-reviews-c3e7.pdf#receiver where to buy duramale Kahne said it is more difficult to race a teammate for the win. Jimmie Johnson (four wins) and Kahne (two wins) have all six Hendrick victories this year. All four Hendrick drivers are in the top 10 in points.
  http://www.ohiotitlecompany.net/jared/index.php/mountain-street-pharmacy-ae41.pdf mountain street pharmacy kings mountain
  And endosulfan - a substance so nasty the United Nations wants it eliminated worldwide - was banned only by a Supreme Court order in 2011. The decision came a few months after the chief minister of the southern state of Kerala, the top elected official, went on a day-long hunger fast to demand the ban.
  http://www.sunabi.com/goochland-pharmacy-goochland-va-7800.pdf goochland pharmacy phone Federal Reserve Board Governor Daniel Tarullo gestures as he testifies before a Senate Banking, Housing and Urban Affairs Committee hearing on ''Mitigating Systemic Risk Through Wall Street Reforms'' on Capitol Hill in Washington July 11, 2013.

  Report
 • Riley - Luni, 22 Octombrie 2018

  We're at university together http://madisonminiwarehouses.com/physicians-desk-reference-family-guide-to-prescription-drugs-d80a.pdf#refrigerator study pharmacy online south africa For “Wolverine,” Jackman had to spend a 30-hour stretch dehydrating himself completely so that he could lose 10 pounds of water weight and have his muscles bulge extra big for a major fight sequence.
  http://lotusmedia.in/buy-passion-rx-without-yohimbe-4dcb.pdf#college passion rx customer reviews Not only the the base and the scoop of the changes were unusual, but the general trend is the trend of concentrating power towards the majority and the government, he told the chamber in Strasbourg.
  https://www.jolana.cz/chances-of-getting-pregnant-while-ovulating-on-clomid-0262.pdf#acquaintance can an ob gyn prescribe clomid Dell's special board committee will likely make a decision by Thursday morning, based on whether enough votes have been cast to indicate the buyout would be blocked. Dell's board has set up the special committee to independently assess the best option for shareholders, without influence from Michael Dell, who is the company's chairman and chief executive officer.
  http://rnd.npic.edu.kh/diclofenac-tablets-50mg-dosage-4c14.pdf diclofenac sodium gel 3 cost I wonder if NSA surveillance played a role in determining which way Obama went on this? The technology to do things like that is now in place. Funny how all the tin foil hat conspiracy theorists were actually right all along.
  https://www.blacktheatresrnec.cz/renadex-price-a0f5.pdf#surround renadex srl Investors are concerned that the iPhone 5C, with a price tag of $549 for an unlocked 16 GB model in the United States, may be too expensive. But Apple has a history of cutting iPhone prices once it has been on the market for a while, International Strategy and Investment Group LLC analyst Brian Marshall said.

  Report
 • Herman - Luni, 22 Octombrie 2018

  A company car http://madisonminiwarehouses.com/reglan-medscape-d80a.pdf reglan medscape
  Immediately after eating the lunches, which consisted of rice, beans and potato curry, dozens of children fell violently ill with symptoms including diarrhea and vomiting.  Within hours, 23 were dead and dozens more had been rushed to a hospital.  Autopsy reports showed insecticide had been placed inside food.  All of the dead children were between the ages of 5 and 12.
  http://www.ohiotitlecompany.net/jared/index.php/sorashidocom-ae41.pdf#govern britishroids.com The killing in the port city of Brunswick, not far from Savannah, drew national attention, and the trial was moved to the Atlanta suburb of Marietta owing to extensive publicity. Elkins faces life in prison if convicted of murder. At the time of the shooting he was 17, too young to face the death penalty if convicted under Georgia law.
  http://rnd.npic.edu.kh/diclofenac-tablets-50mg-dosage-4c14.pdf voltaren emulgel gel 10 mg/g She is described by people who work with her as a tough anddemanding boss; Fedele Confalonieri, a life-time friend of herfather and chairman of Mediaset, once likened her tough businessdrive to a "pneumatic drill".
  https://www.kisjmk.cz/best-over-the-counter-drugs-for-herpes-2284.pdf#installs best drugs during labour Indeed, the nearly 5-month low yield on the 10-year note hit in early May was beneath forecasts for 3-month bill rates over the next 10 years, which is one way analysts compare valuations to figure out if yields are reflecting excessive bets that the Fed will hold rates ultra-low for a prolonged period.
  https://www.hrani-rulety.cz/wwwrevmedch-e73a.pdf healthcarecu.org He and his colleagues have already tested this potential therapy in mice that model Alzheimer’s. When they gave the animals a drug that blocked activity of the specific glutamate receptor, “we rescued the animals; their memory and synapses came back to normal,” he says.

  Report
 • Romeo - Luni, 22 Octombrie 2018

  Pleased to meet you https://www.nejshopik.cz/miss-dior-absolutely-blooming-sample-d774.pdf miss dior absolutely blooming 100ml
  The White House said Obama had received regular briefings about the potential threat and U.S. preparedness measures all week. Rice and counterterrorism adviser Lisa Monaco briefed him after the high-level meeting on Saturday, it said.
  https://www.hrani-rulety.cz/harvestnaturalhealthconz-e73a.pdf#vanity harvestnaturalhealth.co.nz In an effort to get closer to the people, Pope Francis will leave his bulletproof popemobile at home. For his first international trip since assuming leadership of the Church, Francis has insisted on traveling in an open-top jeep during his weeklong visit to this city that sits between the sea and the mountains.
  https://www.blacktheatresrnec.cz/pqq-pyrroloquinoline-quinone-benefits-a0f5.pdf#dear pyrroloquinoline quinone foods He also reportedly went ballistic at several photographers who came a bit too close to his Beverly Hills property as the rapper is now looking to press charges, when will they learn not to irritate Kanye?
  https://www.svetvzpominek.cz/brow-boost-enhancing-serum-9c39.pdf brow boost enhancing serum reviews "We'll make sure this freeze works for consumers and if we have to take action to make sure that happens, we absolutely will ... I happen to believe we have an obligation to stand up for the British consumer, and we are going to make this work."
  https://www.nejshopik.cz/harifin-5-finasteride-5-mg-d774.pdf finasteride 1mg generico precio The new state exchanges, an expansion of the Medicaid program for the poor, better care by healthcare providers at a lower cost, and changes in funding for Medicare and Medicaid could create future opportunities, Hemsley said. But, he said, 2014 and 2015 will be challenging.

  Report

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2018 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top