În ansamblul mixt PALAS Iași s-a inaugurat cea de-a doua bijuterie TEILOR, dedicată diamantelor și pietrelor prețioase

În ansamblul mixt PALAS Iași s-a inaugurat cea de-a doua bijuterie TEILOR, dedicată diamantelor și pietrelor prețioase

La finalul săptămânii trecute, Teilor, brandul de bijuterii cu o experiență de peste 15 ani în industria metalelor și a pietrelor prețioase, a inaugurat cea de-a doua locație din ansamblul mixt Palas Iaşi. Teilor Exclusive este un concept-store premium, care le propune iubitorilor de bijuterii piese rare, care pun în valoare diamantele și pietrele prețioase.

Teilor Exclusive s-a deschis la etajul galeriei Palas Mall, în proximitatea magazinului Tezyo, completând oferta locației deja existente la parterul Atriumului cu bijuterii din gama premium. Colecțiile prezentate au fost minuțios alcătuite de către specialiștii Teilor, alese și achiziționate în cadrul celor mai importante expoziții de bijuterii din lume. Fiecare piesă propusă are o poveste, poartă o semnificație deosebită sau are prinse în montură pietre prețioase extrem de rare. Diamantele sunt amfitrioanele noului concept-store, însoțind aproape de fiecare dată ametistele, smaraldele, safirele, tanzanitele și toate celelalte pietre veritabile, cu un colorit deosebit.

Noua locație surprinde iubitorii de bijuterii cu propuneri rezultate dintr-un mix de materiale prețioase, turnate în forme aparte și în combinații cromatice creative. Liniile asimetrice, ce se înscriu în tiparul unui design atipic, le conferă volum și fluiditate. Pietrele care strălucesc în monturile bijuteriilor Teilor Exclusive sunt 100% naturale, iar proprietățile lor uimitoare se reflectă în claritatea și nuanțele lor perfecte. Începând cu perle tahitiene, diamante, safire, smaralde sau rubine, până la o varietate largă de pietre semiprețioase, precum turmalină verde, topaz London Blue, piatra lunii, ochi de tigru, kunzit, opal, acvamarin, lapis, garnet, agate ori onix, elementele care definesc bijuteriile premium cuceresc prin eleganța lor.

Pornind de la ideea că o bijuterie trebuie să fie autentică și durabilă, Teilor a pus accent, încă de la înființarea sa, de acum mai bine de 15 ani, pe calitatea produselor și a serviciilor pe care le oferă. În prezent, deține o rețea de peste 30 de magazine la nivel naţional, în principalele orașe din țară.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top