De ce și-a luat concediu: Toader își însoară fiul, sâmbătă, la Capitol

De ce și-a luat concediu: Toader își însoară fiul, sâmbătă, la Capitol

Evenimente spectaculoase pentru Tudorel, atât în viața profesională, cât și pe plan personal. Ministrul Justiției, Tudor Toader, a depus cerere de concediu și s-a pregătit  de nuntă. Sâmbătă, 27 octombrie, are loc nunta fiului său cel mare, Alexandru. Nași vor fi Cristian și Cosmina Berariu, prieteni ai mirilor. 

La sfârșitul lunii octombrie, ministrul Justiției, Tudorel Toader, este socru mare.

Naș, un investitor imobiliar

Pentru petrecere a fost ales Hotel Capitol, iar nași sunt investitorul imobiliar Cristian Berariu și soția sa, Cosmina, notar public. „Este un eveniment privat al unor oameni și chiar nu doresc să discut nimic despre asta. Sunt prietenii noștri, atât pot spune”, ne-a declarat Cristian Berariu.

Cununia civilă a soților Alexandru Toader și Bianca (fostă Tiron) a avut loc pe 9 septembrie, la Iași, și a fost oficiată de către primarul Mihai Chirica. Bianca Toader, proaspăta soție a fiului ministrului, este medic stomatolog. La cununia civilă a fiului său, Tudorel Toader a venit însoțit de gărzi de corp.

 

Tudorel Toader, alături de miri, la cununia civilă din septembrie

Și-a luat concediu

În zilele premergătoare evenimentului, într-o perioadă foarte tulbure pe plan politic, ministrul Tudorel Toader și-a luat concediu de odihnă, cel mai probabil pentru a ajuta mirii la organizarea evenimentului.

Nu a uitat însă de avatarurile meseriei și a postat mai multe mesaje pe contul său de Facebook. Tot în aceeași perioadă, presa a scris că susținătorul său necondiționat, liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, i-a retras sprijinul pentru postul de ministru. În aceste condiții, fiind amenințat cu o remaniere, este posibil ca petrecerea să nu-i mai tihnească lui Tudorel Toader. ”Nu mă retrag. Sigur că pot fi remaniat. Sunt la Ministerul Justiţiei şi mâine (miercuri, 24 octombrie n.r.) fac public raportul de evaluare a procurorului general”, a afirmat Tudorel Toader.

Acesta mai are un băiat, student la Facultatea de Drept de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, instituție unde Toader este rector suspendat.

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top