fbpx
 
Târg de cadouri create de artiști și spectacole de colinde, la PALAS

Târg de cadouri create de artiști și spectacole de colinde, la PALAS


Așteptarea sărbătorilor este mai frumoasă la Palas! Târguri de cadouri, spectacole de colinde, evenimente aparte și multe alte atracții sunt pregătite pe agenda ansamblului din inima orașului.

În luna cadourilor, spectacolele dedicate sărbătorilor de iarnă se țin lanț la Palas. Vineri, 14 decembrie 2018, de la ora 17.00, și sâmbătă, de la ora 16.00, cei prezenți în Atrium vor fi colindați de Ansamblurile Monor și Maramureș. De la ora 18.30 va avea loc concertul „Colinde de Centenar”, organizat de ASCOR Iași și susținut de coruri din diferite zone ale Moldovei.

De vineri până duminică, în zona Intersport, clienții sunt așteptați la „Atelierul Speranței”, unde pot alege decorațiuni în schimbul unei donații, care va ajuta achiziționarea unor echipamente medicale pentru Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Sf. Maria Iași.

Sâmbătă, de la orele 12.00 și 19.30, micii artiști de la Palatul Copiilor vor încânta publicul cu două concerte de colinde.  De la ora 17.00, Asociația „AMA - Zâmbet de copil” îi așteaptă pe ieșeni în Atrium Palas, acolo unde se va desfășura evenimentul caritabil „Împărțim zâmbete de Crăciun”. Spectacolul include momente de teatru, muzică, dans și datini. Programul va fi completat cu un târg de cadouri, tombolă cu premii, face painting și alte surprize. Cei care doresc pot face donații sau pot aduce cadouri, pe care Moș Crăciun le va oferi copiilor internați în Secția de Oncologie Pediatrică de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Sf. Maria Iași.

Duminică, de la ora 12.00, corurile Mini Angeli și Angeli Senior vor susține un concert de Crăciun, iar de la ora 14.00, pe scenă vor urca artiști ai ansamblurilor grecești din Iași. Grupul Melos va colinda de la ora 17.30, iar de la orele 19.00 și 20.00 vor urca pe scenă soliștii și instrumentiștii de la Palatul Copiilor Iași.

Pregătirile pentru întâlnirea cu Moș Crăciun sunt mai ușor de realizat la Palas, acolo unde se desfășoară târguri de cadouri pentru întreaga familie. Cei care doresc să le ofere persoanelor dragi obiecte aparte, care poartă semnătura unor artiști locali, sunt invitați în perioada 15 – 23 decembrie, la Atelierul Artistului. La parterul Atriumului Palas Mall, în zona magazinului Zara, membri ai Uniunii Artiştilor Plastici din Iaşi îi vor întâmpina pe clienţi cu o varietate de propuneri. Vizitatorii vor găsi obiecte decorative din ceramică, sticlă sau lemn, pictate manual cu simboluri tradiționale, bijuterii din ceramică, argint, mătase, pietre prețioase și semiprețioase sau în stil steampunk, păpuși din materiale textile, genți, portofele și alte accesorii din piele.

În luna decembrie, Moșul dă tonul la cadouri în Palas Mall! Până pe 24 decembrie, dacă ai făcut cumpărături în valoare de minimum 150 de lei te poți înscrie cu bonurile fiscale la centrul de premiere din zona Guess. Dacă te numeri printre primii 180 de participanți din fiecare zi, vei primi un cadou instant. Ți s-au pregătit invitații la patinoarul Palas Ice, căni cu desene de Crăciun, pachete de cafea, cutii de bomboane și băuturi festive. În Ajun de Crăciun vei afla și dacă tu ești marele câștigător, care va pleca într-un sejur pentru două persoane, timp de șase zile, în Salzburg, Austria. Bineînțeles, din itinerariul vostru nu va lipsi Casa Mozart și nici celelalte atracții din „Orașul Muzicii”.


Citeste si...
Nota
(2 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: