Cine l-a ucis pe Tudor Simionov: Fiul unui cunoscut terorist, suspect în cazul bodyguardului român înjunghiat la Londra

Cine l-a ucis pe Tudor Simionov: Fiul unui cunoscut terorist, suspect în cazul bodyguardului român înjunghiat la Londra

Suspectul reținut în cazul uciderii românului Tudor Simionov, la Londra, este fiul lui Abu Hamza, un cunoscut terorist.

Imran Mostafa Kamel, de 26 de ani, a fost reținut și dus în fața instanței, unde a fost acuzat de „posesia unei arme de foc cu intenția de a provoca teamă și pericol” și rămâne suspect în cazul de crimă care a avut loc pe 1 ianuarie, relatează Daily Mail.

Abu Hamza al-Masri (foto sus) este un cunoscut terorist de origine egipteană, extrădat din Marea Britanie și aflat în prezent în închisoare în SUA, după ce a fost condamnat la detenție pe viață pentru 11 capete de acuzare legate de terorism.

Tudor Simionov, canotor dinamovist, a fost ucis în noaptea de Revelion, la Londra, unde era bodyguard la un club de noapte. El şi-a apărat colegii, fiind considerat erou de presa engleză.

Sportivul lucra în echipa de securitate a unui club exclusivist din London’s Park Lane, iar la 5 dimineaţa, un grup de indivizi a încercat să intre cu forţa în club, înarmaţi cu săbii şi cutite.

Simionov şi colegii lui s-au opus, iar în incidenteul care a urmat tânărul canotor a fost înjunghiat mortal, după ce a sărit să-şi apere colegii.

Presa din Anglia l-a numit „erou” pentru curajul său.

Doi dintre colegii săi, de 29 şi 37 de ani, şi o femeie de 29 de ani, au fost răniţi în incident, însă se află în afara oricărui pericol.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« August 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top