Paginademedia.ro. Jurnalistă TVR, pusă să nu se mai ocupe de Parlament și PSD deoarece ar fi "prea agresivă"

Paginademedia.ro. Jurnalistă TVR, pusă să nu se mai ocupe de Parlament și PSD deoarece ar fi "prea agresivă"

Jurnalista Andreea Dumitrescu de la Știrile TVR a fost retrasă de pe domeniile politice pe care le acoperea, deoarece ar fi "prea agresivă", scrie Paginademedia.ro. Surse din interiorul TVR au confirmat pentru HotNews.ro informația.

Jurnalista acoperea subiecte politice, în special Parlament, PSD și Curtea Constituțională, potrivit site-ului citat. Acesta precizează - iar surse HotNews.ro au confirmat informația - că Andreea Dumitrescu a fost chemată astăzi la șefa știrilor, Mădălina Rădulescu. I s-ar fi reproșat că e "prea agresivă" și i s-ar fi oferit "compromisul" de la lucra pe alt domeniu, anume primăriile.

Ziarista ar fi invocat posibilitatea de a-și da demisia.

Cazul a luat prin surprindere pe mai alți ziariști din redacție, care au descris-o pe Dumitrescu, pentru HotNews.ro, ca o jurnalistă care își face treaba, pune întrebări bune și "se pricepe la PSD", partid de care se ocupă de circa doi ani.

HotNews.ro a solicitat instituției TVR un punct de vedere asupra cazului și îl va publica în momentul în care îl va primi.

Paginademedia.ro precizează că a solicitat un punct de vedere șefei știrilor, Mădălina Rădulescu, dar aceasta nu a putut fi contactată. Andreea Dumitrescu nu a comentat informațiile.


Citeste si...
Nota
(1 Vote)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« August 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top