Bărbat suspectat că a violat mai multe femei în Mexic, castrat de mulțimea furioasă: au pus un pitbull să-i sfâșie organele genitale

Bărbat suspectat că a violat mai multe femei în Mexic, castrat de mulțimea furioasă: au pus un pitbull să-i sfâșie organele genitale

Scene îngrozitoare au fost surprinse în capitala Mexicului, unde o grupare furioasă s-a răzbunat într-un mod violent pe un presupus violator.

Un bărbat de 30 de ani acuzat că ataca și viola femei în Mexico City a fost castrat în cel mai dur mod posibil. Un pitbull i-a sfâșiat organele genitale.

Totul s-a petrecut luna trecută. Bărbatul a fost prins de un grup de bărbați, a fost dezbracat, legat la mâini și imobilizat la pământ. Apoi un pit bull a fost asmuțit să-i atace organele genitale.

Bărbatul a fost filmat în timp ce țipă: „Lasați-mă în pace!” în mod repetat. La un moment dat un alt bărbat îi acoperă gura.

Presa mexicană a spus că atacul a fost filmat ca amenințare pentru alți violatori. Bărbatul a fost prins după ce ar fi violat o femeie.

Mexicanii sunt afectați de tot mai multe atacuri asupra femeilor, fapte care rămân nepedepsite în cele mai multe cazuri. Zeci de femei sunt violate zilnic în capitala țării. Nu se cunoaște soarta bărbatului și nici dacă autorii răzbunării au fost prinși.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(1 Vote)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top