fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 10 Decembrie 2016

Ministerul Afacerilor Externe a postat pe pagina de Facebook o fotografie cu primul român care a votat la alegerile parlamentare.

 


Publicat in Parlament
Francisc Bárányi, fost ministru al Sănătăţii, a murit sâmbătă, informează Banatul azi. Francisc Bárányi a murit la vârsta de 81 de ani, în spitalul „Laszlo” din Budapesta. Înmormântarea va avea loc la Timişoara.

Publicat in Guvern
Noul ministru francez de Interne, Bruno Le Roux, a trecut în CV studii pe care nu le-a făcut, informează News.ro, care citează publicația Marianne.

 


Publicat in Panorama
CSM Poli Iaşi a câştigat marele derbi al Moldovei cu FC Botoşani, scor 3-1 în etapa cu numărul 20 din Liga 1, a stagiunii competiţionale 2016/2017.

 

Golurile au fost marcate de Bole o dublă şi de Cristea din penalti pentru ieşeni, respectiv Burcă pentru gazdele din Botoşani.


Publicat in CSMS Iasi
Două femei afgane, au încercat să iasă din România, ascunse în geamantane. Ele au fost descoperite de poliţiştii de frontieră, la punctul de trecere Curtici, în vagonul unui tren care mergea spre Viena.

Publicat in Social
Un accident grav a avut loc astăzi, 10 decembrie, în municipiul Piatra Neamț. Incindentul s-a petrecut în jurul orei 11:30, pe Aleea Brazilor (drumul ce duce în cartierul Văleni). La fața locului sunt mai multe echipaje de Salvare, SMURD și descarcerare.

Publicat in Moldova
Celebrul chirurg pediatru Gheorghe Burnei a fost audiat sâmbătă de procurori. Este suspectat că cerea bani pentru operaţiile pe care le făcea copiilor. Audierea medicului vine și în contextul articolului publicat vineri de casajurnalistului.ro, articol în care medicul este acuzat că ar fi făcut în mod ilegal experimente chirurgicale pe copii.

 

Cinci percheziţii au avut loc sâmbătă dimineaţă, iar biroul şefului secţiei ortopedie de la Spitalul „Marie Curie” a fost sigilat. Procurorii spun că împotriva lui Gheorghe Burnei a fost depus un denunţ pe 28 septembrie. În lunile octombrie şi noiembrie, reputatul profesor ar fi comis 17 fapte de corupţie.

 


Publicat in Sanatate
Ioana Maria Popa și  Bianca Alexandra Petrescu, eleve în clasa a X-a B din Colegiul Național Iași au obținut câte o medalie de argint la Olimpiada Internațională de Științe pentru Juniori ISJO 2016 ce a avut loc în perioada 2-16 decembrie 2016 în Bali-Indonezia.

Publicat in Educatie
Peste 18 milioane de români sunt aşteptaţi mâine la urne să îşi aleagă senatorii şi deputaţii. După doisprezece ani vom vota din nou liste de partid şi nu candidaţi uninominali. De această dată veţi putea vota doar în localitatea în care aveţi domiciliului în buletin sau unde locuiţi.

 

Puteți merge să votaţi încă de la ora şapte dimineaţa pentru că atunci se deschid oficial secţiile de votare. Înainte de a pleca de acasă nu uitaţi să luaţi cartea de identitate fără de care nu veţi putea vota. De asemenea se mai poate vota cu buletinul de identitate, cu paşaportul de serviciu sau cel diplomatic şi cu carnetul de serviciu militar în cazul elevilor de la şcolile militare.

 


Publicat in Parlament
Bănicioiu candidează la Iași și spune că are conștiința curată. Lumea îi pune în cârcă modul în care s-a acționat după tragedia Colectiv și faptul că a refuzat să trimită victimele la clinici din străinătate. România a apelat la mecanismul european de ajutor pentru catastrofe abia la 6 zile de la nenorocire. Iată filmul evenimentelor și rolul jucat de Bănicioiu în una dintre cele mai mari tragedii petrecute vreodată în România.

 

Incendiul din clubul Colectiv din București a avut loc în noaptea de vineri 30 octombrie 2015, în incinta unui club situat în Sectorul 4 din București, într-o fostă hală a fabricii Pionierul. Incendiul s-a declanșat în timpul unui concert gratuit al trupei Goodbye to Gravity, cu ocazia lansării unui nou album, numit „Mantras of War”.

 


Publicat in Justitie
Pagina 1 din 2