fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 05 Decembrie 2016

„Zmeul de la Pungeşti" a fost condamnat definitiv. Este vorba despre fostul comandant de ordine publică, colonelul Nelu Popovici.

 

În urmă cu doi ani, la Sfânta Parascheva, acesta s-ar fi îmbătat şi ar fi hărţuit o poliţistă de frontieră. Individul va face puşcărie numai dacă nu va plăti amendă primită. Şi bani are de unde, pentru că statul îi va plăti pensia întreagă.

 


Publicat in Justitie
Doi soți români au dispărut în Elveția, țară în care au plecat cu mașina personală la începutul lunii noiembrie. De atunci au trecut mai bine de trei săptămâni, iar rudele n-au mai primit nicio veste de la Adrian Sorin Heljoni sau de la soția sa. Vestea dispariției a fost dată de sora bărbatului, care a lansat un apel disperat pe Facebook.

 

Adi și Dana Heljoni locuiau împreună, în Franţa, de 3 ani. În urmă cu aproape o lună, cei doi ar fi mers să ia pe cineva din Elveția și să colecteze produse electronice pe care tânărul obișnuia să le ridice și apoi să le repare pentru că, de ceva timp, românul era în șomaj. Rudele din partea soției i-au transmis Gabrielei, sora lui Adi, faptul că acesta și Dana ar fi murit, apoi că au fost arestați.

 


Publicat in Social
Irina Radu, preşedinte al TVR, anunță că va acţiona în instanţă Realitatea TV şi că a sesizat CNA pentru declanşarea unei campanii de denigrare a Televiziunii Române.

 

Totul a pornit după ce  conducerea postului public a hotărât să nu mai difuzeze un interviu cu premierul Dacian Cioloş la „Viaţa Satului".

 


Publicat in Media
Comitetul pentru securitatea statului, KGB-ul de la Tiraspol, cheamă angajaţii din structurile de forţă să nu se lase provocaţi în ajunul şi în timpul aşa-ziselor alegeri prezidenţiale care vor avea loc duminică, 11 decembrie.

 

Într-un comunicat de presă, citat de Radio Europa Liberă, KGB-ul notează că „în ajunul alegerilor în mass media şi pe Internet sunt distribuite opinii, inclusiv ale deputaţilor din Sovietul Suprem, despre faptul că structurile de forţă ar fi gata să influenţeze în mod necondiţionat rezultatele alegerilor în interesul actualului lider de la Tiraspol, Evghenii Şevciuk”.

 


Publicat in Moldova
Un bărbat de 76 de ani din localitatea ieșeană Voinești a fost trimis în judecată de procurorii ieșeni după ce și-a legat soția de mâini și de picioare și a biciuit-o până  ce aceasta și-a pierdut cunoștința.

 

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe Petru Lungu, în stare de arest preventiv, pentru violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal.

 


Publicat in Justitie
Aproape un milion şi jumătate de ouă au fost confiscate de ANSVSA. Mai bine de o treime dintre ele proveneau de la o fermă din străinătate şi erau infestate cu Salmonella.

 


A fi patriot nu înseamnă să duci ţara în sărăcie şi să ai dosar penal, aşa cum este cazul multora dintre cei ce îl acuză pe premier că e vândut străinilor, a explicat acesta.

 

Acuzat de opozanţii săi că ar fi „omul lui Soros", „că e vândut străinilor" etc., premierul Dacian Cioloş a declarat luni că nu îl cunoaşte pe George Soros, în timp ce fostul premier Ponta şi parte din miniştrii săi s-au fotografiat alături de controversatul afacerist.

 


Publicat in Guvern
Știrile false, care abundă pe internet, au efecte periculoase. O dovedește o întâmplare din Statele Unite.

 


Publicat in Panorama
Comedy Zebra Show, un grup de comedianţi din Republica Moldova, au venit cu o cu totul altă variantă a melodiei „Eroina”, cântată în original de Carla's Dreams.

 


Publicat in Media
Bacteria E.coli a fost descoperită în pasta de mici dintr-o carmangerie bucureşteană, pe suprafaţa unei carcase de oaie dintr-un abator din judeţul Buzău, într-o probă de hamburger ridicată dintr-un supermarket din Gorj, precum şi în micii din carne de porc şi vită dintr-un supermarket din judeţul Tulcea, anunţă Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), scrie News.ro.

 

În cadrul Planului Naţional de Control, în perioada 31 octombrie - 25 noiembrie au fost prelevate şi analizate 166 de probe, dintre care 113 din carne şi produse din carne şi 53 din lapte şi produse din lapte.

 


Pagina 1 din 4

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2016 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31