fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 15 Ianuarie 2017

Gestul lui Tim Hadley a impresionat Statele Unite ale Americii. Bărbatul, director la Pekin Middle School în Packwood, Iowa, SUA, a ţinut un discurs serios elevilor săi, deoarece unii dintre ei au întreprins un val de acte de agresiune şi insulte asupra unui coleg de-al lor, Jackson Johnston.

Publicat in Media
O tânără frumoasă care se pregătea să iasă în oraș și-a făcut un selfie înainte să plece, cel mai probabil la o petrecere. Cu siguranță că nu se aștepta la asta, dar poza ei a ajuns virală pe internet. Și, din păcate pentru ea, nu pentru cât de bine arată. Fanii ei au observat în primul rând dezordinea din cameră.

 


Publicat in Media
Un profesor de yoga din Rusia a fost acuzat că desfăşoară activităţi misionare, ilegale pe baza unei noi legi controversate.

 

Programatorul Dmitri Ugai a fost reţinut de poliţia din St. Petersburg în octombrie 2016, în timp ce susţinea un discurs la un festival despre filosofia din spatele yoga.

 


Publicat in Panorama
O lege a amnistiei este iminentă, căci în interiorul PSD şi ALDE există o presiune puternică în acest sens, susţin liderii USR, în opinia cărora cetăţenii ar trebui să protesteze în stradă dacă PSD şi ALDE îşi pun planul în aplicare.

 

Liderul Uniunii Salvaţi România, Nicuşor Dan, şi-a exprimat, duminică, speranţa că românii vor ieşi în stradă dacă apare Legea amnistiei, întrucât există „în societate un instinct puternic pentru statul de drept", relatează News.ro.

 


Publicat in Parlament
Meteorogii anunță precipitaţiile sub formă de ninsoare şi vântul puternic începând de luni seară în mai multe zone ale țării, informează Mediafax.

 


Publicat in Vremea
Alec Baldwin l-a imitat încă o dată pe Donald Trump, în emisiunea de satiră Saturday Night Live. De această dată, celebrul actor a ironizat prima conferință de presă pe care viitorul președinte al SUA a susținut-o.

Publicat in Media
Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe scara Richter a avut loc duminică, la ora 14:23, în județul Buzău, conform datelor publicate pe site-ul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP).

 


Publicat in Social
Gessica Notaro, o fostă finalistă a concursului de frumuseţe Miss Italia, a fost atacată cu acid la începutul acestei săptămâni şi riscă să îşi piardă vederea. Atacatorul prezumtiv, fostul ei iubit, neagă implicarea în acea agresiune, informează Le Figaro citat de News.ro.

 

Informaţia a fost publicată în premieră de cotidianul italian La Repubblica. Câştigătoare a titlului de Miss Romagna şi participantă la ediţia din 2007 a concursului de frumuseţe Miss Italia, Gessica Notaro a devenit apoi prezentatoare de televiziune şi dresor de delfini.

 


Publicat in Media
Descoperire macabră făcută sâmbătă noaptea, în cartierul sucevean Burdujeni. În jurul orei 22.30, trupul neînsufleţit al unui făt a fost găsit de către un om al străzii, în preajma Policlinicii CFR, unde este amenajat un WC, corpul nou – născutului fiind băgat într-o pungă de plastic.

Publicat in Moldova
O femeie de 34 de ani, din localitatea vasluiană Rebricea, a murit sâmbătă seara, în urma unui accident rutier, conducătorul auto fugind de la locul faptei. Accidentul a avut loc pe Drumul Judeţean 248, la intrarea în satul Rebricea. Femeia se deplasa pe marginea şoselei îndreptându-se de casă, alături de fiica sa de 14 ani, care o ţinea de mână.

Publicat in Moldova
Pagina 1 din 2

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31