fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 01 Iulie 2017

Fostul deputat independent de Iași Viorel Blăjuţ a ajuns la spital în urma unui accident rutier care a avut loc între două autoturisme de lux în centrul Iaşului.

 


Publicat in Social
Scene cumplite pe aeroportul internațional din Frankfurt acolo unde un fost luptător de MMA și-a pierdut cumpătul după ce autoritățile germane ar fi încercat să-i controleze soția, iar aceasta a leșinat.

 


Publicat in Media
Cinci persoane au murit sâmbătă în capitala Bulgariei, Sofia, din cauza valului de căldură care afectează această țară, cu temperaturi prognozate de până la 44 de grade Celsius, au anunțat responsabili medicali, citați de AFP.

 


Publicat in Panorama
Meteorologii au emis o atenţionare cod galben, de instabilitate atmosferică accentuată, valabil de la ora 21 şi până mâine, la ora 9,00 pentru judeţele Iaşi, Neamţ, Bacău, Vaslui, Vrancea şi Galaţi.

 


Publicat in Vremea
Doi agenţi de frontieră ruşi au fost arestaţi de autorităţile ucrainene după ce au intrat din greşeală pe teritoriul Ucrainei, în nordul Mării Negre, în regiunea Crimeea, anunţă Serviciul Federal de Securitate (FSB) din Rusia, cerând Kievului eliberarea cetăţenilor ruşi, relatează site-ul agenţiei Tass.

 


Publicat in Panorama
Un nou deputat PSD intră în atenția procurorilor DNA pentru fapte de corupție. Ioan Munteanu a fost pus vineri trimis în judecată, sub control judiciar, pentru comiterea infracțiunilor de spălare de bani și trafic de influență.

 

Procurorii anticorupție susțin că Munteanu și-a folosit calitatea de deputat și președinte de organizație județeană de partid pentru a solicita de la un om de afaceri 5% din valoarea unui contract pe care acesta îl avea cu o societatea de stat în schimbul promisiunii că va interveni pentru deblocare unor plăți.

 


Publicat in Justitie
Cei trei militari ai Batalionului 30 Vânători de Munte "Dragoslavele” morţi după ce un vehicul s-a răsturnat într-o râpă în zona localităţii Valea Urdii din judeţul Argeş vor fi înmormântaţi cu onoruri militare duminică, începând cu ora 13.00. Prin ordin al ministrului Apărării Naţionale, militarii au fost înălţaţi la gradul de sublocotenent post-mortem.

 


Publicat in Social
Te strâmbi fără să vrei când guști o lămâie? Câinii au și ei reacții asemănătoare oamenilor.

 


Publicat in Media
Asistenții medicali și moașele care își depășesc în activitatea profesională competențele specifice sunt expuși riscului de malpraxis.  Competențele sunt date de pregătirea de bază și se regăsesc în standardul ocupațional, astfel încât fiecare profesionist trebuie să se limiteze doar la ce este permis prin pregătire să execute, ca și manevre, în exercitarea profesiei.

 


Publicat in Sanatate
Studenții Departamentului de Geologie din cadrul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași, (specializările Inginerie Geologică și Geochimie) au participat în perioada 20-23 iunie 2017 la o practică de specialitate în paleontologie alături de profesorul Jay Kelley (de la Universitatea din Harvard) în județul Vaslui, la Pogana și Gherghești.

 


Publicat in Social
Pagina 1 din 2

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31