fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 19 Iulie 2017

Părinţii unui copil de doar doi ani au dat dovadă de inconştienţă când au hotărât să îl țină acasă după ce s-a electrocutat. Micuţul a fost adus la spital abia după o zi de la incident, după ce starea lui de sănătate s-a agravat foarte mult. Copilul s-a electrocutat în timp ce se juca la priza în care era cablul de la maşina de spălat şi are arsuri de gradul al II-lea şi al III-lea pe corp. Din fericire, medicii ieșeni au reuşit să îl salveze pe copil, iar viaţa acestuia nu mai este pusă acum în pericol.

 


Publicat in Sanatate
A fost activat planul roșu de intervenție în județul Cluj. Traficul este întrerupt pe DN1C în zona localității Câțcău, potrivit centrului Infotrafic al Poliției Române.

 


Publicat in Social
Trei persoane au fost reținute, miercuri, de procurorii DIICOT pentru transfer neautorizat de date informatice și divulgarea informațiilor secrete de serviciu, după ce ar fi comercializat și compromis date confidențiale de contact ale clienților unei societăți de brokeraj cu sediul în Cipru.

 

Potrivit unui comunicat al DIICOT transmis AGERPRES, procurorii de la Structura Centrală au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 ore a lui Ștefan Virgil Iliescu, Darie Leone Roșoiu și Ionuț Vîlceanu pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, transfer neautorizat de date informatice în formă continuată și divulgarea informațiilor secrete de serviciu sau nepublice.

 


Publicat in Justitie
Marcajul unei treceri de pietoni din apropierea intersecției de la „Cotnari” stârnește amuzamentul internauților ieșeni.

 


Publicat in Social
SC Ecopiaţa SA a elaborat un proiect de hotărâre care va fi adus în dezbatarea Consiliului Local şi prin care se are în vedere actualizarea mai multor tarife corespunzătoare serviciilor prestate.

 

Conform iniţiatorilor proiectului, tarifele practicate în prezent de SC Ecopiaţa SA au rămas la nivelul stabilit în 2013, în pofida creşterilor de preţ la utilităţi şi materiale de întreţinere şi curăţenie utilizate în activitatea curentă a societăţii, dar și creşterii salariului minim pe economie, ceea ce face ca tarifele să nu reflecte costurile reale aferente serviciilor prestate de societate. Totodată, pentru a creşte eficienţa serviciilor prestate şi a asigura o transparenţă cât mai bună a modului de încasare a contravalorii serviciilor oferite de SC Ecopiaţa SA utilizatorilor pieţelor agroalimentare din Iaşi, s-a procedat atât la comasarea, cât şi eliminarea unor tarife practicate până în prezent.

 


Publicat in Administratie Locala
Compartimentul Centenar din cadrul Primăriei, în colaborare cu Ateneul din Iași și Brigada 15 Mecanizată „Podu Înalt” organizează mâine seria de manifestări intitulată „Comemorarea Regelui Ferdinand I Întregitorul”, care va include următoarele evenimente:

 


Publicat in Administratie Locala
Adelina Roxana, o tânără de 19 ani din Târgu Jiu, și-a pus capăt zilelor într-un moment de rătăcire, după o ceartă cu iubitul său.

 


Publicat in Social
Sâmbătă, toate planetele sistemului solar se vor alinia. NASA a anunțat că va întrerupe momentan misiunile desfășurate pe Marte în urma acestui fenomen.

 


Publicat in Naturism
Asociația Pro Consumatori (fostă Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor din România – APC România) membră a Organizației Europene a Consumatorilor, a analizat 32 de sortimente de brânză telemea de vacă comercializate pe piața din România, iar rezultatul a fost îngrijorător: unul din 3 sortimente de brânză telemea conține clorură de calciu!

 

Brânza telemea maturată este acel sortiment comercializat după un timp de minimum 30 de zile de la data fabricației, iar brânza telemea proaspătă este acel sortiment de brânză comercializat până în 15 zile de la data fabricației, dar nu înainte de 5 zile de la data fabricatiei.

 


Societatea Titan Mar, deţinută de familia Videanu, solicită Primăriei Capitalei acordarea unui plan urbanistic zonal (PUZ) pentru construcţia de locuinţe, clădiri de birouri, dar şi spaţii comerciale şi pentru servicii.

 

Proiectul se află pe ordinea de zi a şedinţei Comisiei Tehnice de Urbanism din cadrul Primăriei Generale, de astăzi, 19 iulie, potrivit Economica.net.  Producătorul de materiale de construcţii din piatră Titan Mar vrea să obţină un PUZ pentru terenul de 50.000 de mp pe care îl deţine pe Calea 13 Septembrie din Capitală.

 


Publicat in Administratie Locala
Pagina 1 din 4

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31