fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 15 Septembrie 2017

Poli Iaşi a obţinut o victorie importantă în etapa cu numărul 10 din Liga 1, moldovenii reuşind să se impună cu scorul de 2-1 în faţa celor de la Voluntari.

 

A fost o partidă cu două goluri superbe, dar şi cu o mare greşeală de arbitraj.

 


Publicat in CSMS Iasi
Omul de afaceri Dumitru Nicolae respiră de astăzi din nou aerul libertății.

 


Publicat in Justitie
Mai multe organizații nonguvernamentale din județul Covasna îl acuză pe primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, că batjocorește drapelul național și îi umilește pe români prin refuzul de a arbora, definitiv, tricolorul românesc pe turla Primăriei.

 

Reprezentanții acestora menționează, într-un comunicat de presă remis Agerpres, că „au luat la cunoștință cu indignare” faptul că Primăria a înlăturat steagul tricolor de pe turla Primăriei a doua zi după sărbătorirea a 73 de ani de la eliberarea orașulului Sfântu Gheorghe de sub ocupație străină, gest pe care îl consideră „reprobabil și jignitor la adresa memoriei eroilor Armatei Române”.

 


Publicat in Administratie Locala
Scene de groază în Râmnicu Vâlcea. Un poliţist local a fost lovit cu pumnul în faţă de un bărbat după ce i-a luat apărarea unei colege care fusese înjurată fără motiv de agresor. Totul a fost surprins pe camerele de supraveghere.

 


Publicat in Social
Autoritățile ieșene au fost alertate în jurul orei 18.00, că un bărbat amenință că se aruncă de pe un bloc situat în cartierul Dancu. La fața locului intervin pompierii, polițiștii și un echipaj SMURD.

 


Publicat in Social
Poligamia este ilegală în Thailanda, însă acest lucru nu l-a oprit pe un Casanova local să aibă 120 de soții și 28 de copii. Ce este și mai curios la toată poveste e că femeile știu una de alta și nu au nimic împotriva aranjamentului.

 

Tambon Prasert este șeful districtului Phromnee, care se află la 90 de kilometri de capitala Bangkok. Recent, el a fost obligat să recunoască public că este căsătorit cu 120 de femei, după ce reporteri ai publicațiilor locale au primit ponturi de la surse anonime, relatează dailynews.co.th.

 


Publicat in Media
Încă un caz de deces cauzat de virusul West Nile a fost înregistrat în București, potrivit informării publicate vineri pe site-ul Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Național de Sănătate Publică (INSP).

 


Publicat in Sanatate
Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași se alătură instituțiilor care vor marca ediția a XXV-a a Zilelor Europene ale Patrimoniului - ZEP, desfășurate sub patronajul comun al Consiliului Europei și Uniunii Europene, facilitând accesul gratuit al vizitatorilor, în ziua de sâmbătă, 16 septembrie 2017, între orele 10.00 și 17.00 (ora 16.30, ultimul vizitator), după cum urmează:

 


Publicat in Evenimente
Mihai Goțiu, vicepreședinte al Senatului și parlamentar USR, a depus plângere penală împotriva lui Mirel Palada, după agresiunea de miercuri seara, în timpul unei pauze de publicitate.

 

„Am depus plângere penală. Pentru a nu mai exista dubii: am depus plângere penală împotriva lui Mirel Palada și nu am de gând să o retrag. Acesta a fost și va rămâne singurul meu mod de a mă apăra în fața agresiunilor: justiția”, a anunțat, pe contul său de Facebook, Mihai Goțiu.

 


Publicat in Justitie
Compania Lukoil România a fost pusă sub urmărire penală, împreună cu 14 persoane, de procurorii DIICOT într-un dosar de evaziune fiscală de 9 milioane de lei.

 


Publicat in Justitie
Pagina 1 din 4