fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 20 Decembrie 2018

Un bărbat de aproximativ 40 de ani a murit în această seară, după ce a fost lovit de un autoturism pe șoseaua de centură a Iașului.

Publicat in Social
Un adolescent de 16 ani, din judeţul Iași, este acuzat de o crimă înfiorătoare: poliţiştii spun că a omorât în bătaie un bărbat doar ca să-i fure 10 lei.

Publicat in Justitie

Premierul Viorica Dăncilă a făcut o nouă greșeală de exprimare, chiar în timp ce participa la ședința de Guvern care a fost prezidată, joi, de președintele Klaus Iohannis.


Publicat in Guvern
Au mai rămas câteva zile până la Crăciun, ocazie ideală pentru ieşeni să asculte cele mai frumoase cântece de sezon, la spectacolele care vor avea loc în Atriumul Palas Mall.

Publicat in Timp Liber
În preajma sărbătorilor, Iulius Mall Iași va funcționa după un program special, care să le permită clienților să se bucure de relaxare și shopping.

Publicat in Timp Liber
Polițiștii ieșeni au identificat o femeie bănuită de comiterea infracțiunilor de furt și furt calificat. Aceasta a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore.

Publicat in Social
Un preot din judeţul Iaşi este cercetat de mai marii bisericii după ce soţia acestuia a depus o plângere pentru adulter. Presupusa amantă ar fi chiar o învăţătoare din sat.

Publicat in Social

PSD-ALDE forțează o nouă Ordonanță de Urgență privind Codul Penal și Codul de Procedură Penală, despre conținutul căreia am putea afla abia din Monitorul Oficial, în miez de noapte.


Publicat in Politica Locala
Sărbătorile vin cu un program special, în ansamblul Palas. Cei care au chef de distracție pe gheață sau vor să se relaxeze în compania unei cafele și a prietenilor o pot face chiar și în Ajunul Crăciunului și în prima zi a noului an.

Publicat in Timp Liber
Legea este ucigașă: dacă nu ai autorizație, ar trebui interzisă imediat funcționarea. Numeroase cluburi, restaurante și pensiuni din Iași funcționează fără autorizație PSI. Pentru proprietari este simplu: cât timp legea nu impune suspendarea activității, îi dau înainte cu speranța că nu se va întâmpla nimic. Pe lista neagră se găsesc locuri faimoase din oraș, frecventate de mii de ieșeni.

Colectiv, anul 2015. Clubul fără autorizație pentru Prevenirea și stingerea Incendiilor - PSI a ars ca o torță. Bilanțul a fost crunt: 65 de oameni au murit, în total, ultimul dintre ei s-a sinucis.


Publicat in Reportaje
Pagina 1 din 2