fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 12 Octombrie 2019

Unul dintre cei mai experimentați polițiști de la Biroul Investigaţii Criminale Iași a murit vineri seară în mod subit, susţin colegii săi.

Publicat in Social
În perioada 2014-2018, România a fost țara care a raportat cele mai multe fraude din Uniunea Europeană privind fondurile europene din agricultură și dezvoltare rurală și s-a clasat pe locul doi la valoarea fraudată, după Polonia, se arată în raportul OLAF privind lupta împotriva corupției pentru anul 2018.

Publicat in Fiscalitate
Zeci de mii de oameni au venit plini de speranță din toată țara, chiar și din străinătate, că să se roage la moaștele Sfintei Parascheva.

Publicat in Social
Campania pentru alegerile prezidențiale începe, oficial, astăzi. 14 candidați se luptă pentru fotoliul de la Cotroceni. Alegerile vin cu schimbări majore, mai ales pentru votul din diaspora: acesta se va întinde pe trei zile. În plus, a fost introdus și votul prin corespondență. Primul tur al alegerilor va avea loc duminică, 10 noiembrie, iar cel de-al doilea, pe 24 noiembrie.

Publicat in Presedintie
Un tren cu călători a deraiat de pe calea ferată între Târgovişte şi Pietroşiţa, în judeţul Dâmboviţa. Totul s-a întâmplat pentru că un autocamion nu a oprit la trecerea cu calea ferată şi a încercat să o ia înaintea locomotivei.

Publicat in Social
Jandarmii din Arad au intervenit pentru aplanarea unui conflict în care au fost implicaţi doi bărbaţi şi o femeie. Scandalul ar fi izbucnit după ce soţul femeii ar fi văzut că aceasta şi celălalt bărbat intenţionau să urce într-un taxi.

Publicat in Social