Cine sunt „greii” PNL care candidează pentru un nou mandat

Cine sunt „greii” PNL care candidează pentru un nou mandat

Raluca Turcan, Alina Gorghiu, Theodor Atanasiu, Cezar Preda sau Roberta Anastase sunt doar câţiva dintre parlamentarii care vor mai candida pentru încă un mandat.

 

Lista propusă de filiala PNL Sibiu pentru alegerile parlamentare a fost validată ”fără nicio observaţie”, pentru Camera Deputaţilor prima poziţie fiind ocupată de deputatul Raluca Turcan. Pe lista pentru Senat se află fostul viceprimar al municipiului Sibiu Virgil Popa, care a lucrat mai bine de şapte ani cu Klaus Iohannis.

 

Fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor Roberta Anastase, fostul preşedinte ANPC Bogdan Nica şi fostul director al Poştei Române Daniel Neagoe, se regăsesc pe listele definitive de candidaţi ale PNL Prahova pentru alegerile din decembrie, alături de mai mulţi actuali senatori şi deputaţi şi de consilieri judeţeni din Prahova.

 

PNL Cluj a definitivat, joi, listele cu candidaţi pentru alegerile parlamentare, pe primele locuri aflându-se fostul prefect al judeţului medicul Florin Stamatian, deputatul Adrian Oros, fost director al DSVSA Cluj, dar şi un apropiat al fostului copreşedinte PNL Vasile Blaga.

 

Lista de candidaţi pentru alegerile parlamentare a PNL Buzău a fost aprobată de conducerea centrală a partidului în forma în care a fost adoptată de Comitetul Judeţean Executiv al filialei, cu Teodor Atanasiu şi Cristinel Romanescu, primii pe listele pentru Senat şi, respectiv, Camera Deputaţilor.

 

(Sursa: realitatea.net)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Go to top