Demisii în PSD Gorj. Dragnea a reușit să rupă în două filiala județeană

Demisii în PSD Gorj. Dragnea a reușit să rupă în două filiala județeană

Scandalul de la PSD Gorj s-a lăsat cu demisii. Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj şi primarul comunei Bustuchin vor candida ca independenţi, după ce au fost scoşi de pe liste de Liviu Dragnea. Social-democraţii s-au lăudat că au 60-70% oameni noi. La fel susţin şi liberalii. Totuşi, pe listele celor două mari partide şi nu numai apar oameni cu dosar penal, rude şi consilieri personali ai politicienilor.

 

Pentru că au fost scoşi de pe listă de conducerea centrală, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, dar şi unul dintre primarii cu cele mai mari procente la alegerile locale, au demisionat din PSD şi vor candida ca independenţi.

 

„Am avut surprize plăcute. Au venit oameni din oraş, mi-au dat telefon. Unde vă găsesc să vă dau semnături. Au venit preoţi, profesori, medici”, a spus Ion Călinoiu, acum candidat independent pentru Camera Deputaților.

 

Primarul de la Bustuchin, Ion Ciocea, i-a transmis un mesaj lui Liviu Dragnea, fiind supărat că îşi va pierde mandatul de primar.

 

„Domnul Dragnea.. ştiţi cum e.. orice se plăteşte. Sigur îi va veni rândul şi dumnealui când o să aibă o zi neagră cum am avut-o noi”, a spus Ion Ciocea, candidat independent pentru Senat.

 

În schimb, alţi candidaţi cu probleme în Justiţie au rămas pe liste. Liviu Dragnea candidează la Teleorman, iar Victor Ponta la Gorj. Întrebat dacă s-a făcut o derogare de la Codul de Etică al partidului pentru a-i permite fostului premier Victor Ponta să candideze, Liviu Dragnea a confirmat că există.

 

(Sursa: digi24.ro)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Go to top