Mandatul lui Liviu Dragnea, validat la grămadă de comisia de specialitate

Mandatul lui Liviu Dragnea, validat la grămadă de comisia de specialitate

Comisia de specialitate a validat, marţi, mandatele a 326 de deputaţi şi a amânat validarea în cazul a trei deputaţi care nu au adus toate actele necesare. Printre mamdatele validate se numără şi cel al lui Liviu Dragnea.

 

„Comisia de validare a validat mandatele pentru 326 de deputaţi. S-a constatat că în cazul acestora s-au îndeplinit condiţiile legale pentru validarea mandatelor. Au fost amânate în cazul a trei colegi, doi din Prahova şi unul din partea minorităţilor naţionale. În cazul celor trei amânări, Comisia de validare îşi continuă activitatea pe întreg parcursul acestor patru ani de activitate, dumnealor trebuie să îşi aducă din partea organizaţiei - cei doi de la PSD, celălalt de la Minorităţi - actele necesare pentru a putea fi validaţi", a explicat preşedintele Comisiei de validare, Florin Iordache, potrivit Agerpres.

 

Printre mandatele validate se numără şi cel al lui Liviu Dragnea, contestat de liberali.

 

Cei trei pentru care s-a amânat validarea mandatului sunt Andreea Cosma şi Răzvan Ioan Ursu de la PSD Prahova şi reprezentantul Asociaţiei Ucrainenilor.

 

Raportul comun al comisiei a întrunit 21 de voturi „pentru” şi 9 „împotrivă”.

 

Deputatul PNL Gabriel Andronache a solicitat să fie discutate individual propunerile de invalidare a mandatului lui Liviu Dragnea şi cele de amânare. Această cerere a fost respinsă la vot de comisie.

 

Raportul Comisiei de validare urmează să fie supus votului plenului Camerei Deputaţilor miercuri.

 

(Sursa: HotNews.ro)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2018 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        
Go to top