Vineri, 14 12 2018
Epopeea Trofin-Chiruță de la Apele Române, film de Hollywood

Epopeea Trofin-Chiruță de la Apele Române, film de Hollywood

În 2015, când DNA a demarat ancheta pe concediile medicale de la Ape, cei doi s-au întors vreo 6 luni la serviciu. Apoi iar au stat acasă. Cuplul de pomină profită de contribuțiile românilor cinstiți. Fostul director de la Sistemul de Gospodărire, Nicolae Trofin, stă de cinci ani în medicale, adunând 97 de certificate. Prietena sa, Roxana Chiruță, are 86 de avize medicale. Mult timp, Trofin a luat chiar și 100% din salariul de 6.000 de lei net, deși stătea acasă. Cei doi sunt procesomani, asaltând Direcția Apelor Române Iași cu plângeri în instanță. Bolnavii au suferit simultan de tuberculoză, au avut colecistită, depresie, luxație, otită, mai multe entorse, hepatite și multe altele. Cine-i poate rezolva: o comisie CJAS care să-i pensioneze forțat. Povestea lor poate fi scenariu pentru un film la Hollywood.

 

Deși de cinci ani nu mai vine la serviciu, Nicolae Trofin figurează și-acum în organigrama Apelor Române ca director al Sistemului de Gospodărire Iași. Din 2012, a mai venit câteva luni la birou, în 2015, în rest, până în ziua de azi, a stat numai în „medical”.

E un record absolut la nivel național. Nimeni nu poate scăpa de Trofin și de colega sa de suferință, Roxana Chiruță, altă angajată de la Apele Române, aflată și aceasta în concedii medicale tot din 2012. La un moment dat, timp de vreun an, amândoi au suferit de aceeași boală: tuberculoză. Acum, Chiruță nu vine la serviciu pentru că are depresie, dar ia 70% din salariu.

Mai bine de un an și jumătate, Nicolae Trofin a luat chiar 100% din indemnizația de salariat, fiind înregistrat cu tuberculoză în fază contagioasă, iar salariul său depășea 6.000 de lei.

Sunt recorduri de neegalat: Trofin are 97 de certificate medicale, iar Roxana Chiruță are 86 de certificate, nici nu mai sunt medici în Iași care să le elibereze, acum și le scot de la un doctor din Hârlău.

 

Câteva coindicențe

Pe certificatele medicale ale celor doi se intersectează numele mai multor medici. Cele mai des întâlnite parafe au fost ale fostului medic militar Constantin Sandu, care este acum medic la Spitalul Orășenesc Hârlău, ale medicului psihiatru Nicoleta Cartas, ale medicului Irina Mihaela Eșanu de la CFR și ale medicului Elena Barnea de la Spitalul de Pneumoftiziologie. Contactați, cei mai mulți dintre medici au refuzat să discute certificatele medicale semnate. „Afecțiunile lor nu privesc pe nimeni. Este o relație între ei și mine. Nu comentez absolut nimic despre nici un fel de afecțiune și despre nimeni”, a spus medicul Constantin Sandu. A semnat 8 certificate pentru Roxana Mihaela Chiruță și 7 certificate pentru Nicolae Trofin. Elena Barnea de la Pneumo a semnat 31 de certificate pentru Roxana Mihaela Chiruță. Refuză să discute. Sebastian Emil Gherasim, de la Spitalul Militar, a eliberat 3 certificate pentru Roxana Chiruță și 8 certificate pentru Nicolae Trofin.

 

La Roxana Chiruță a venit primăvara și e plin de inimioare. E în perioada cu depresie, luxație, bronșită, infecție urinară? În care?

 

Ce spun instituțiile

Orice discuție despre Nicolae Trofin la Apele Române este sortită eșecului. Nimeni nu vrea să discute nimic. A avut și are procese cu instituția, toți preferă să se ferească. Alte instituții însă nu se tem. „Într-un astfel de caz în care poate apărea suspiciunea asupra corectitudinii documentelor medicale, instituția poate și trebuie să apeleze la Casa de Asigurări, unde există comisie medicală ce poate analiza situația. Acea comisie nu are nevoie de un act pentru a se înființa, ea există acolo. Apele Române pot pur și simplu trimite dosarul la analiză, indiferent dacă persoana este sau nu în concediu medical”, ne-a explicat Andrei George Albulescu, directorul ITM Iași. Acesta spune că, în cazul în care un om este atât de bolnav, statul îi oferă posibilitatea de a se pensiona pe caz de boală.

 

Procese din 2009

Care este totuși explicația pentru care ABA Prut Bârlad ezită să ia o decizie în cazul celor doi angajați care sunt de ani întregi în concediu medical? Frica. Nicolae Trofin a avut sau are încă procese deschise la instanțele din Iași. A avut inclusiv un proces pentru a fi reangajat și pus pe funcție, după ce instituția l-a concediat, din cauza unui conflict cu fostul director Corneliu Crețu.

Scandalul inițial ar fi pornit de la faptul că Nicolae Trofin a refuzat să semneze recepția unor lucrări executate doar în proporție de 30%. Și pentru această impunere din partea conducerii ABA Prut Bârlad a existat un proces. A existat un alt proces prin care Nicolae Trofin și-a recâștigat salariile și drepturile bănești restante. Nicolae Trofin a dat în judecată instituția și pentru o cercetare disciplinară din anul 2015. Fostul director al Apelor Române, Victor Sandu, demis în martie 2016, vorbea într-un interviu despre Nicolae Trofin ca despre o mare problemă a instiuției. „De trei ani, dl. Nicolae Trofin înțelege să exercite funcția de director SGA Iași prin prelungite concedii medicale”.

 

Niciunul nu era acasă

Marți, 4 aprilie, echipa REPORTER DE IAȘI a încercat să dea de cei doi angajați ai ABA Prut Bârlad la domicilii. Nici unul dintre ei nu era acasă în jurul orei 13. Doi vecini de-ai Roxanei Mihaela Chiruță nu știau nimic despre ea, iar la interfon nu a răspuns nimeni. La fel și în cazul lui Nicolae Trofin. Două vecine ne-au explicat că Roxana Trofin vine de obicei pe la ora 17-18 acasă. La fel și soțul ei. Deși este în concediu medical.

 

O perioadă, Trofin venea cu adeverință ca elevii, de la medicul de familie. Tot nu l-au biruit

 

Lista completă a afecțiunilor

 

Nicolae Trofin, 97 de certificate

2012

9 – 18 iulie – colecistită

19 iulie – 3 august - alte boli ale ficatului

6 august – 7 septembrie – hipertensiune primară

11 septembrie – 11 octombrie – cardiopatie ischemică cronică

15 octombrie – 13 decembrie – hipertensiune primară

14 decembrie – 11 ianuarie 2013

2013

14 – 7 ianuarie – pneumonie datorită altor microorganisme infecțioase

18 ianuarie – 17 ianuarie 2014 – Tuberculoză

2014

20 ianuarie – 14 februarie – hipertensiune primară

17 februarie – 7 martie – plagă deschisă

10 martie – 4 aprilie – otită medie

7 – 25 aprilie – atingeri ale discurilor cervicale

28 aprilie – 6 iunie – leziunea traumatică a mușchilor și tendoanelor

10 – 16 iunie – plagă deschisă

17 iunie – 16 iulie – astm

17 – 21 iulie – afecțiunile funcției vestibulare și sindroame de vertij

23 iulie – 7 august – cardiopatie ischemică cronică

8 august – 6 septembrie – hipertensiune primară

7 – 26 septembrie – cardiomiopatie

27 septembrie – 26 octombrie – hipertensiune primară

27 octombrie – 9 februarie 2015 – cardiopatie ischemică cronică

2015

7 septembrie – 9 octombrie – otită medie

23 decembrie – 24 decembrie – abces cutanat

2016

11 – 20 ianuarie – colecistită

12 – 21 februarie – hipertesniune primară

22 februarie – 3 martie – cardiopatie ischemică cronică

4 martie – 26 mai – alte boli pulmonare obstructive cronice

17 iunie – 30 octombrie – episod depresiv

31 octombrie – 30 noiembrie – tuberculoză

 

Roxana Chiruță

2012

19 – 31 iulie – dorsalgii

1 – 10 august – luxație, entorsă

13 – 22 august – bronșită și bronșiolită acută

23 – 31 august – hepatită cronică neclasată la alte locuri

3 – 28 septembrie – bronșită și bronșiolită acută

1 – 19 octombrie – alte afecțiuni ale aparatului urinar

22 octombrie – 20 decembrie – hepatită cronică neclasată la alte locuri

21 decembrie – 25 ianuarie 2013 – alte afecțiuni ale aparatului urinar

2013

28 – 29 ianuarie – pneumonii bacteriene

30 ianuarie – 29 ianuarie 2014 – tuberculoză

2014

30 ianuarie – 28 februarie – astm

3 – 31 martie – bronșită neprecizată ca acută sau cronică

1 aprilie – 10 mai – luxație, entorsă

12 – 18 mai – astm

19 mai – 6 iunie – luxație, entorsă

16 iunie – 1 octombrie – astm

2 octombrie – 12 noiembrie – tulburări anxioase

13 – 14 noiembrie – infecții acute ale căilor aeriene superioare

17 noiembrie – 30 aprilie 2015 – tuberculoza altor organe

2015

21 – 30 septembrie – alte atingeri ale discurilor intervertebrale

1 – 18 octombrie – luxație, entorsă

27 octombrie – 13 noiembrie – episod depresiv

16 – 20 noiembrie – infecții acute ale căilor aeriene superioare

23 – 27 noiembrie – alte atingeri ale discurilor intervertebrale

2 decembrie – 30 noiembrie 2016 – episod depresiv

 

Nicolae Trofin e un personaj bizar, procesoman, suferind de mania persecuției. De cinci ani ține statul în șah și încasează minim 1.000 de euro/lună

 

Epopeea proceselor: Trofin, un procesoman de cursă lungă

Pe portalul instanțelor de judecată se regăsesc 12 dosare în care reclamant este Nicolae Trofin împotriva Administrației Bazinale Apa Prut – Bârlad. Cel mai vechi proces este din 2009 și vizează o contestație a lui Trofin la decizia de concediere.
Acesta a fost dat afară de Apele Române și susține că problemele au apărut când a refuzat să semneze recepția unor lucrări care ar fi fost finalizate în procent de 30%. Nicolae Trofin a fost reangajat și repus pe funcție.
A deschis un alt proces în care a cerut recalcularea drepturilor salariale și calcularea salariilor restante pentru perioada în care a fost concediat. A câștigat și acest proces.
Un al treilea proces important a vizat o cercetare disciplinară a sa, din anul 2016. L-a câștigat, după ce instanța de judecată a ținut cont de faptul că, în perioada în care era cercetat disciplinar, contractul său de muncă era suspendat prin concediu medical.
Un alt proces a vizat anularea unor sancțiuni pe care le-a primit la serviciu.
S-a judecat cu Apele Române și pentru plata asigurărilor sociale aferente salariului.

 

Cum e cu bolnavii închipuiți în mediul privat

Un antreprenor nu ar accepta niciodată ca un angajat să stea în concediu medical cu anii. Îl costă prea mult și ține un post blocat. „Eu nu am auzit în viața mea ca un om să fie în concediu medical cinci ani. Mi se pare aproape imposibil. Sunt niște reguli, conducerea instituției trebuie să apeleze la specialiști care să spună cum poate fi pensionat. La o firmă am avut un caz de angajat care a avut câteva luni concediu medical. A făcut atacat cerebral, a fost în concediu medical. A mai durat puțin până a intrat în comisie, dar acum este pensionat pe caz de boală. Totul a durat 6-7 luni, nici măcar un an”, ne-a explicat Gabriel Surdu.

Citeste si...
Nota
(2 voturi)

4123 comments

 • Michale - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  I've come to collect a parcel https://www.erininysims.cz/how-to-use-manforce-staylong-gel-caf4.pdf#considerable manforce condom tagline
  Kevin Rudd has called an election for September 7, declaring himself the underdog in a poll that would offer voters a choice between his positivity and economic prowess and the Coalition's ''wall-to-wall negativity'' and ''three word slogans''.
  https://www.kvetiny.com/biaya-dj-yasmin-d50a.pdf#gene cari rumah murah di yasmin bogor Efforts to get people without health insurance to buy a policy through their state exchange, as required under the Affordable Care Act, have emphasized that the process would be fast and easy: log on, enter personal information such as address and income, and in real time the system would show you a list of available policies and tell you what they would cost after federal subsidies.
  https://www.erininysims.cz/comprar-creme-imiquimod-caf4.pdf comprar creme imiquimod
  They both weighed about 1 kilogram each, severely underweight, and at risk of many life-threatening complications. Their breaths came fast and in grunts, and Pooja 1 seemed to have a harder time, but other than that they looked identical.
  http://xplor.hk/pharmacychoicecom-d392.pdf members.pharmacychoice.com.au
  "I am exactly where I want to be now. You can't go backward. I'm not going backward. I'm grateful that I'm here, blessed to have what I have. Nobody can be prepared for anything," the A-lister continued.
  http://www.sunabi.com/healthdirectusacom-7800.pdf#renew medicalchannel.pk "In Brazil, we have this culture of switching partners really quickly, so this is a way of dealing with that," said Grijo. "People really appreciate having a tool to help them find out whether they're being cheated on."

  Report
 • Byron - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  Have you got any ? http://www.robanoko.com/tiltan-pharma-b12b.pdf tiltan pharma ltd With a levelling of standards several aristocrats of the African game will be absent from Brazil but Cameroon ensured they would not join the fallen, not yet at least, when they beat Libya 1-0 in Yaounde. Aurelien Chedjou scored just before half time to ensure there would be no repeat of last year’s shock defeat, in North Africa.
  https://www.erininysims.cz/powergen-instructions-caf4.pdf powerzen 2000 review We talked about the [quarterback] competition, and that was something that I felt was important. If it wasnt important, then I wouldnt have put him in there. I would not have put Mark in if it wasnt important, Ryan continued.
  https://www.nejshopik.cz/generic-irbesartan-available-d774.pdf#gutter avapro coupon card The 2013 baseball season in the big city has been unlike any in recent memory, not just because the Mets are hosting an All-Star Game for the first time since the heyday of Joe Christopher or because the Yankees have enough disabled multimillionaires to fill a lineup card, or because young Matt Harvey of Mystic, Conn., has emerged as dominant a pitcher as there is in the game.
  https://www.tri-pruhy.cz/supportmedhelp-e829.pdf#flash doctor-pharm.com “We’ve talked about it all year long, that we’re going to have to win close games,” Joe Girardi said. “We’re not a team that’s going to score a ton of runs. For us, first couple months we were winning all these games, and now we’ve lost some. They’re difficult losses, but the effort is still there.”
  https://www.serpsmart.com/amitriptyline-10-mg-sleep-aid-fc2f.pdf amitriptyline withdrawal symptoms how long Breakaway for Huddersfield after Fuller goes close with a diving header at the other end. Angel is sent off for a second yellow card after he brought down Scannell in the area just as the youngster was about to shoot...

  Report
 • Bruce - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  It's a bad line http://www.robanoko.com/costco-pharmacy-list-of-drugs-b12b.pdf la jolla discount pharmacy phone# What does this all mean for policymakers? Well, turning the clock back on the pill isn't really possible, they argue. "From a policy perspective, attempts to turn the technology clock backward by denying women access to abortion and contraception is probably not possible, and even if it were possible, it would almost surely be both undesirable and counterproductive," they write. "On the contrary, efforts should be made to ensure that women can use the new technologies if they choose to do so." But they also take away from this study the conclusion that cuts to welfare for single mothers would be ill-advised. "Cuts in welfare, as currently proposed, would only further immiserize the victims," they write. "Such cuts would have little impact on the number of out-of-wedlock children while impoverishing those already on welfare yet further."
  https://www.tri-pruhy.cz/ciproxin-fiyati-e829.pdf#canned ciprofloxacin online kaufen Since they were first hypothetically described in the 1960s by a British physicist called Tony Skyrme (yes, theyre named after him), skyrmions have remained fairly elusive. At the time, skyrmions never really took off as theoretical physicists were more interested in quarks and string theory. In more recent years, though, as our tools for observing and testing quantum effects have improved, the skyrmion has come back into vogue.
  http://www.zeebra-online.de/index.php/harris-pharmaceutical-careers-3528.pdf harris pharma pvt ltd Content engaging our readers now, with additional prominence accorded if the story is rapidly gaining attention. Our WSJ algorithm comprises 30% page views, 20% Facebook, 20% Twitter, 20% email shares and 10% comments.
  http://www.robanoko.com/ethambutol-hydrochloride-yahoo-answers-b12b.pdf#manufacture ethambutol hydrochloride yahoo answers "Now people are saying, 'Oh, this means the Fed is definitely going to start pulling back its purchases in September. The August employment report is likely to be good, so this brings Fed tightening closer.' So they kind of spook themselves," says Gus Faucher, senior economist at the PNC Financial Services Group.
  https://www.okdom.sk/connecticut-pharmacy-medical-supply-2fbc.pdf connecticut pharmacy direct Analysts expect Japan's SoftBank, an aggressive competitor in its home market, to make big changes at Sprint once its takeover of the U.S. mobile service provider closes on Wednesday. They say Sprint needs an overhaul after years of customer losses that have hurt its bottom line.

  Report
 • Razer22 - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  Would you like to leave a message? http://rnd.npic.edu.kh/fanny-allen-campus-pharmacy-phone-number-4c14.pdf joondalup health campus pharmacy opening hours Sports are personal. That’s as revelatory as Sacramento summers being hot. But it’s especially true with regard to the U.S. national team. As our primary athletic representative on the world stage, we look to the national team to exhibit those characteristics we’ve claimed as “American,” even if plenty of other countries have shown grit, tenacity, fitness, and a never-say-die spirit.
  https://www.okdom.sk/vail-ranch-pharmacy-hours-2fbc.pdf#remain vail ranch pharmacy When they upgraded their systems to computers, the ladders became obsolete and the Mortensons got the idea to use them as a unique and cheap flooring. In fact, like the house itself, virtually every piece in the home has a story behind it, many of them relating to family members.
  https://www.kvetiny.com/priceline-pharmacy-margaret-street-sydney-d50a.pdf#reluctant fry's pharmacy generic drug list WASHINGTON, Aug 4 (Reuters) - Raytheon Co is poisedto book billions of dollars' worth of orders for its Patriot airand missile defense system in the coming months, underscoringthe resurgence of a weapon first developed to defend Europeagainst a possible Soviet attack.
  http://www.sunabi.com/tamsulosin-stada-0-4-mg-hartkapseln-7800.pdf flomax mr kapsl 0.4 mg fiyat The International Monetary Fund trimmed its global growthforecast on Tuesday for the fifth time since early last year,due to a slowdown in emerging economies and recession-struckEurope, which also put a lid on oil prices.
  https://www.erininysims.cz/pharmstaffcom-caf4.pdf pharmacist.or.kr In a statement on Monday, Patriot said it struck a deal fornew collective bargaining agreements and retiree healthcarebenefits, which members of the United Mine Workers of Americamust ratify. Terms of the deal have yet to be filed publicly onPatriot's electronic bankruptcy docket.

  Report
 • Weston - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  We were at school together https://www.kisjmk.cz/tretinoin-gel-usp-01-use-2284.pdf tretinoin cream 0.1 uk Detroit Emergency Manager Kevyn Orr (R) addresses the media as Michigan Governor Rick Snyder listens during a news conference about filing bankruptcy for the city of Detroit in Detroit, Michigan July 19, 2013.
  https://www.zonaoptica.pt/oleamide-dea-cas-4b4a.pdf#regular oleamide benefits Tapeworms are parasites that can live in the intestines of animals and humans. They can be ingested accidentally in undercooked meat. Two tapeworm species usually have mild symptoms - abdominal pain, loss of appetite, upset stomach and diarrhea - but infections from a pork tapeworm, Taenia solium, can cause seizures, so it's important to seek treatment, according to the Centers for Disease Control and Prevention.
  http://www.ohiotitlecompany.net/jared/index.php/excelsior-medical-centre-gympie-ae41.pdf excelsior medical neptune nj jobs Britney Spears' little sister Jamie Lynn Spears is set to walk down the aisle. The younger Spears got engaged on March 2, 2013 to longtime boyfriend Jamie Watson. The 21-year-old Spears posted a photo to Instagram of her and Watson, 30, hugging as she flashes a diamond ring.
  http://www.sunabi.com/ciprofloxacin-250-mg-n1-preis-7800.pdf ciprofloksacin cijena It gave a briefing on the unit on Tuesday to officials atthe Hague-based Organisation for the Prohibition of ChemicalWeapons, who are deciding what technology to use for theambitious chemical weapons destruction plan, two officials said.
  https://www.unesco-ic.cz/herbal-vape-pen-uk-1179.pdf herbal vitamins for weight loss
  Judith Freeman, the author of The Long Embrace: Raymond Chandler and the Woman He Loved, thinks it is Chandler’s eye for detail that gives the novels their feel of authenticity: “Chandler got women’s clothing and the interior of houses so right, and he spent much time describing both … Unlike some hard-boiled writers, Chandler took time to take note of the world and all its lush details.”

  Report
 • Felton - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  How do you do? http://mec.npic.edu.kh/index.php/alexacorpnet-5953.pdf#gambling hospicecares.com In July, Pope Francis visited Lampedusa, a tiny Sicilian fishing island closer to northern Africa than to the Italian mainland, where many of the migrants arrive after voyages that began on Libyan or other north African shores. During the trip, the pontiff decried what he called the general indifference of the world to those who risk or lose their lives, attempting journeys to the shores of more affluent countries.
  http://rnd.npic.edu.kh/state-of-arizona-pharmacy-tech-certification-4c14.pdf#bikes university of arizona pharmacy school tuition Justin Verlander, the Detroit Tigers ace and highest-paid pitcher in the game of baseball, has not pitched poorly in 2013, but he has fallen far short of the lofty expectations set for a pitcher of his caliber.
  http://madisonminiwarehouses.com/dysport-rewards-d80a.pdf dysport treatment london Shares of Saks rose 3.5 percent to $15.85. HBC shares rose 6.3 percent as markets focused on the new company's enhanced ability to compete with Nordstrom, and on the possibility that the expanded company could spin off its real estate into a trust.
  http://lotusmedia.in/lamisil-oral-otc-4dcb.pdf#lend generic terbinafine solution otc
  The opposition accuses him of targeting political rivals over relatively small amounts of money on trumped-up charges, while turning a blind eye to massive looting of public funds by his high-ranking "Chavista" allies.
  https://www.svetvzpominek.cz/wwwcoftonmedicalcentrenhsuk-9c39.pdf omentapharma.net Approximately 625 people have put down deposits for brief suborbital flights that now cost $250,000 apiece. The company raised its ticket prices from $200,000 shortly after the successful powered flight in April. Branson has said he and his family will be on the first commercial flight. A number of celebrities, including Leonardo DiCaprio and Justin Beiber, have booked seats aboard the suborbital tourism vehicle.

  Report
 • Alonzo - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  I came here to study http://mariascakes.com.au/westernpharmain-8392.pdf pillpharm.co.ke The market initially read Bernanke's comments as dovish,which drove the dollar and bond yields lower and sent equitieshigher. But the dollar rebounded as a reduction of Fed stimulusremains on the agenda this year, analysts said.
  https://expand.disruptive.live/pret-xenical-120-mg-capsule-9787.pdf#strictly cheap xenical for sale Healthcare.gov alone had about 4.7 million unique visits inits first 24 hours, while a federal Obamacare call centerreceived more than 190,000 visits, according to the U.S.Department of Health and Human Services. Similar volumes wereexpected for Wednesday.
  https://www.unesco-ic.cz/costco-pharmacy-hours-lincoln-park-1179.pdf#inquisitive prescription drugs blue cross blue shield coverage “In a non-flattering way,” Mr Salmond started his reply, only to be interrupted by Ms Grahame complaining: “At last”. At this point this observer started to feel sorry for the First Minister but resisted the urge to lean forward and pat him on his shoulder.
  http://xplor.hk/wwwadanhealthcareuptodate-d392.pdf#curly http://www.adan.healthcare/uptodate/
  Our Classified websites (Photos, Motors, Jobs and Property Today) use cookies to ensure you get the correct local newspaper branding and content when you visit them. These cookies store no personally identifiable information.
  https://www.okdom.sk/cadencehealthca-2fbc.pdf studying-medicine.com So is it terrible then that I intend to keep watching? That I’m intrigued by how far down the rabbit hole its social awareness will plunge before turning into tone-deaf anarchy? I’m not watching for good horror. There’s none of that here, none of the control or puppet-master tendencies necessary to manipulate audiences. There’s not even the sociopathic insanity that distinguished “Human Centipede” and “Cannibal Holocaust. “American Horror Story” is too confused to fit the grindhouse mold; too fussy and self-conscious.

  Report
 • Kenneth - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  I like it a lot http://www.sunabi.com/buy-levothyroxine-prescription-online-7800.pdf 150 mcg levothyroxine side effects The steam liners of the Red Star Line, commemorated in a new museum in their Belgian home port of Antwerp, carried about 2 million migrants across the Atlantic between 1873 and 1934, a quarter of them Jews, and all seeking a better life.
  https://www.okdom.sk/durex-climax-control-reviews-2fbc.pdf climax control condoms price in india Meanwhile, the All-Terrain Transformatron, the vehicle that our stars will pilot for much of the game, introduces a few RPG Lite elements, allowing for eventual customization and lending a bit of variety to gameplay.
  http://mariascakes.com.au/order-zithromax-online-uk-8392.pdf#chance zithromax to treat strep throat ProfMartin Green, chief executive of the English Community Care Associationsaid the changes offered “an opportunity to ensure that high quality regulation is the foundation of good quality care”.
  http://www.robanoko.com/lasix-water-pill-40-mg-b12b.pdf#mostly lasix 80 mg-tabletten "Right now, it looks to us that investors expect about $10billion tapering in September, combined with extremely dovishlanguage, but no change in the timetable for ending QE," saidSteven Englander, Citi's global head of G10 FX Strategy.
  https://www.kvetiny.com/tretinoin-gel-usp-0025-uses-d50a.pdf#theatre cheap retin-a prescription
  Timur Moon, 36, who has worked for the International Business Times, the Evening Standard and the Observer, has been charged with counts of common assault after allegedly attacking three people at the Young Independents ball hosted at a mansion in Clerkenwell, south London.

  Report
 • Elbert - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  I've got a part-time job https://www.amos-ova.cz/almahealthcom-eb83.pdf#drive bleachpharmadiscovery.com Jan Tombinski leads the EU Delegation to Ukraine and spoke of the obstacles to closer union: The election system should be more just and resilient to fraud and there is the unanswered question of selective justice, the case of Julia Tymoshenko.
  https://www.mpu.sk/pharmagaba-amazon-8a46.pdf#draw pharmagaba 100 side effects "For months the opposition and Western diplomats have been talking about the need to split the Sunni merchant class from the regime," Joshua Landis, professor of Middle East studies at the University of Oklahoma wrote on his Syria Comment blog. "These measures are designed to do just that."
  https://www.blacktheatresrnec.cz/can-dogs-take-aspirin-tylenol-for-ibuprofen-a0f5.pdf can you use ibuprofen gel on piles On Saturday, the Army’s Delta Force and Libyan operatives captured al-Libi in a raid. A team of U.S. investigators from the military, intelligence agencies and the Justice Department has been sent to question him on board the San Antonio, two law enforcement officials told The Associated Press. The San Antonio was in the Mediterranean as part of the fleet preparing for now-canceled strikes on Syria last month.
  http://madisonminiwarehouses.com/tristatemedsorg-d80a.pdf rxonlinepharmacy.net The small island, located only 86 miles from the Tunisian coast, is closer to northern Africa than it is to the Italian mainland — making it a widely used stopover on the journey between continents. 
  http://madisonminiwarehouses.com/shatavari-capsules-kopen-d80a.pdf#sill shatavari kupovina It was the third time that Abe has sent an offering to the shrine since he returned to office after his December election victory. He has not visited the shrine in person because he wants to rebuild relationships with China and South Korea.

  Report
 • Adolph - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  I'd like to speak to someone about a mortgage http://rnd.npic.edu.kh/robbins-medical-book-4c14.pdf robbins medical park urgent care The top four was unchanged, with No. 1 Alabama receiving 55 of 60 first-place votes. No. 2 is Oregon, followed by Clemson and Ohio State. Florida State moved up to No. 5 to set up a top-five matchup at Clemson next week.
  https://www.mpu.sk/universal-nutrition-amino-1900-opinie-8a46.pdf#cocktail universal nutrition amino 1900 It was the only privately controlled firm among China's top10 refining and chemical EPC contractors - a group that held47.2 percent of the market in 2011 with total combined revenueof 129.5 billion yuan.
  http://madisonminiwarehouses.com/4med-pdfcom-d80a.pdf#conductor bonebrothpill.com The United States has acknowledged killing Anwar al-Awlaki, an American citizen and al Qaeda preacher, in a drone strike in Yemen in September 2011. The Obama administration's policy allowing the killing of a U.S. citizen has been controversial.
  http://www.ohiotitlecompany.net/jared/index.php/excelsior-medical-centre-gympie-ae41.pdf#owners excelsior medical clinic pa Back in November Andy Flower made a reasonable request to the assembled media. Judge us, he said, by the result at the end of the series with India - not at 1-0 down, as England were at the time. At Trent Bridge on Monday, Australia's wicketkeeper and vice-captain Brad Haddin tried a similar tack.
  https://www.demaster.cz/custo-viagra-c0a4.pdf#pending peut on acheter du viagra en pharmacie en espagne Her executive powers were formally transferred to Vice President Amado Boudou as she was prepared for surgery, although no document describing the extent of his powers was released, generating a debate over how long he can remain in charge during her recovery without an act of Congress.

  Report

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2018 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Clipul zilei

Go to top