Sambata, 20 10 2018
Bărbat înarmat până-n dinți, arestat întâmplător în apropierea Casei Albe

Bărbat înarmat până-n dinți, arestat întâmplător în apropierea Casei Albe

Un bărbat arestat duminică în apropierea Casei Albe avea nouă puşti şi trei cuţite în maşină, potrivit poliţiei, şi a fost oprit iniţial de forţele de ordine pentru că a urinat în public, relatează News.ro, care citează CNN.

 

Ofiţeri din cadrul Diviziei în uniformă a Secret Service s-au apropiat de bărbat în exteriorul unei galerii de artă, în zona intersecţiei dintre 17th street şi Pennsylvania Avenue, lângă Casa Albă, potrivit unor surse din cadrul poliţiei şi unor documente de arestare. Suspectul le-a declarat acestora că se ducea la Casa Albă pentru ca să vorbească cu directorul Agenţiei Naţionale pentru Securitate (NSA) amiralul Mike Rogers şi secretarul Apărării James Mattis „în vederea unor sfaturi despre plăţi neîncasate şi (despre) cum să scap(e) de cipul din cap”, potrivit unui raport despre acest incident obţinut de CNN.

 

Bărbatul conducea un automobil marca Nissan Silver din 2009, cu numere de înmatriculare aparţinând Ordinului Frăţiei Poliţiei din Tennessee. După ce a fost interogat de reprezentanţi ai forţelor de ordine şi a recunoscut că are mai multe arme, potrivit raportului, bărbatul a fost de acord să i se percheziţioneze vehiculul.

 

În urma percheziţiei au fost găsite nouă puşti, trei cuţite, amortizoare şi diverse tipuri de muniţie. Între armele de foc se aflau grenade de mână şi puşti de tip AR şi AK.

 

Suspectul a fost condus la o unitate medicală, la Washington, „în vederea unei observări mentale”, iar ulterior a fost condus la un post de poliţie, unde a fost acuzat de multiple încălcări ale regimului armelor, potrivit raportului.

 

(Sursa: digi24.ro)

Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2018 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Clipul zilei

Go to top