Miercuri, 16 01 2019
„Băieții deștepți” ai drumurilor din bani publici, în spatele Infinit TV

„Băieții deștepți” ai drumurilor din bani publici, în spatele Infinit TV

Răzvan Lodbă a prins fulgerător niște contracte cu primăriile locale, pe vechea rețetă a „consultanței pentru proiecte de drumuri”.El împarte apartamentul din Arcu 53 cu firma Oanei Scripcă, acționarul unic al Infinit TV. În același apartament, Lodbă e coleg de ONG cu George Calance, care a candidat la parlamentare din partea ALDE. Oana Scripcă a luat licența TV promițând investiții de 150.000 de euro. Spune că a făcut credit și o susțin părinții. Infinit TV e noua tribună electorală a primarului Mihai Chirica.

 

 

În septembrie 2017, Infinit TV a emis pentru prima dată, fiind, astfel, cea mai recentă apariție media a Iașului. De-atunci, aproape neîntrerupt, în fiecare marți cu începere de la ora 17:00, primarul Mihai Chirica e invitatul emisiunii „De la edil la cetățean”, moderată de Oana Maria Scripcă, chiar patroana din acte a postului.

 

Pe banii părinților

Tot de-atunci, în spațiul public persistă întrebările: al cui e, în realitate, postul local de televiziune și cine asigură finanțarea? Scripcă a afirmat răspicat că e unic proprietar și că a pornit televiziunea din resurse proprii: „Am făcut credite și mi-au dat bani și părinții mei care dețin o firmă de transporturi”.

Totuși, sediul social al televiziunii o leagă pe Scripcă de tânărul Răzvan Lodbă a cărui firmă e abonată la contracte pe bani publici. Și Infinit TV și DCR Expert Solutions, SRL-ul lui Lodbă, au sediul social în același apartament din blocul T12, de pe șoseaua Arcu.

 

Din pură pasiune

Prezență agreabilă, Oana Maria Scripcă a explicat de ce s-a hotărât să deschidă o televiziune. „O fac din pasiune, nu vreau să fie ceva comercial, ci cât să-mi acopăr costurile”.

Încă din primele săptămâni de emisie a devenit evident că primarul Mihai Chirica este un răsfățat al postului, el fiind invitat permanent, marțea, la emisiunea „De la edil la cetățean”.

 

Am tot auzit că în oraș se spune că e televiziunea primarului, ba a lui Mircea Manolache, ba a lui Pușcașu de la Unistil. Nu e nimic adevărat. N-am niciun fel de contract cu autoritățile publice. E televiziunea mea. Iar pe primar l-am chemat pentru că îmi aduce audiență. L-am invitat și pe președintele Popa de la Consiliul Județean, pentru că mi-ar aduce și el audiență, dar mă tot amână”, a declarat patroana Infinit TV.

La Consiliul Național al Audiovizualului, Scripcă a afirmat că investiția în televiziune se ridică la 150.000 de euro. „Suntem pe-acolo. Avem un studio mare, emitem HD, mare parte din aparatură e nouă”, a argumentat Scripcă. Oameni din media ieșeană care au văzut echipamentele susțin că investiția în aparatură se ridică la maxim 15-20% din suma pretinsă.

Promovat de aparatul de propagandă
Într-adevăr, Mihai Chirica face audiență pentru Infinit TV. Dar și oamenii săi de propagandă se preocupă de asta îndeaproape. Spre exemplu, emisiunea cu primarul Chirica de marți, 16 ianuarie 2018, urcată pe pagina de Facebook Infinit TV a strâns doar 984 de vizualizări, 23 de like-uri și trei distribuiri.

În schimb, aceeași emisiune, transmisă pe pagina de Facebook a primarului Chirica a strâns peste 39.000 de vizualizări, 511 aprecieri și 54 de distribuiri. Iar cel care se ocupă de propagarea emisiunii în mediul virtual este Alin Cervatiuc, angajat al Primăriei.

Emisiunea e structurată pe ideea unui dialog cu cetățenii care pot intra în direct prin telefon. Fiecare își spune problema, iar primarul dă sau nu o soluție edilitară. Ca o trăsătură generală, emisiunea este un „galop de sănătate” pentru Chirica. Moderatoarea/patroană intervine doar între telefoane, ridicându-i primarului mingile la fileu.

„Îmbulzeală” într-un apartament

Alături de ediția săptămânală cu primarul, postul mai produce și difuzează emisiuni de sănătate, de muzică populară, revista presei, tehnologia informației, divertisment. Acum câteva zile au difuzat și dezbaterea legată de subiectul autostrăzii Iași – Tg. Mureș.

Ca publicitate, postul TV are spoturi ce promovează cântăreți la nunți și botezuri, o firmă de mobilă, una de curățenie, o tipografie. Adică, nu mare lucru. Și totuși, din ce se finanțează? Despre acest subiect, Scripcă e secretoasă. „Deocamdată din resurse proprii”.

La fel de puțin comunicativă e patroana și în ceea ce privește sediul social al firmei. Infinit TV emite dintr-un studio amenajat la Colegiul Tehnic „I.C. Ștefănescu”, de pe bulevardul Socola. Însă, sediul social este un apartament de la etajul 4 al blocul T12 din șoseaua Arcu, „camera 7”, așa cum e trecut în acte. În același apartament, la camera 3 este firma DCR Expert Solutions, iar la camera 1 asociația DNG Forever Green.

 

Contracte publice, imediat după înființare
Interesantă este și traiectoria DCR Expert Solutions. Astfel, societatea, care îi are drept acționari pe Răzvan Lodbă și Carmen Camelia Coșofreț, a fost înființată la sfârșitul anului 2015. În 2016, DCR Expert Solutions a avut o cifră de afaceri de 437.000 lei, cu un profit net de 332.000 lei, în condițiile în care a avut un singur angajat. Principalul obiect de activitate declarat este comerț cu mobila.

 

Totuși, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), firma figurează cu contracte încheiate pentru consultanță, modernizări de drumuri și servicii proiectare alimentări cu apă și canalizare. Concret, a avut contracte cu primăriile comunale Belcești și Bârnova (județul Iași) și Oltenești, Tăcuta și Găgești (Vaslui). Contractele cu autoritățile locale însumează 380.000 de lei, adică 87% din cifra de afaceri. Mai mult, jumătate din cei 380.000 lei au fost obținuți de la Primăria Belcești. „Habar nu am, n-am auzit de un așa nume”, a repetat, obsesiv, Constantin Ciobănița, primarul din Belcești.

Legături cu ALDE
Cealaltă vecină de apartament, asociația DNG Forever Green, îi are ca membri pe Răzvan Lodbă (același de la firma cu lucrările publice), pe Claudiu Constantin Lodbă și pe George Dan Calance. Acesta din urmă a candidat din partea ALDE la alegerile parlamentare din 2016, fără succes. Și Calance a avut contracte publice cu firmele sale în mediul rural.
Așadar, apartamentul din șoseaua Arcu pare un soi de incubator de afaceri. Contactat telefonic de REPORTER DE IAȘI, Răzvan Lodbă, acționar la DCR Expert Solutions și membru în DNG Forever Green, a confirmat cu jumătate de gură contractele cu primăriile din Vaslui și Iași. Întrebat frontal dacă există vreo legătură, inclusiv financiară, între firmă și postul Infinit TV, Lodbă a făcut câteva secunde de pauză după care a închis telefonul. La apelul ulterior nu a mai răspuns.


Nici Oana Maria Scripcă, patroana Infinit TV, nu a vrut să facă lumină asupra acestei relații. „Nu mă cunosc personal cu Lodbă”, a spus ea, chiar dacă pe Facebook cei doi fac schimb de like-uri și mesaje.


Despre stabilirea sediului social în apartamentul din Arcu, a fost la fel de evazivă: „Am încheiat un contract de închiriere cu un împuternicit al proprietarului. Numele proprietarului apartamentului este confidențial”, a spus Scripcă.

Singurul venit a și fost servit

Dacă sediul social e în Arcu, studioul este în incinta Colegiului Tehnic „I.C. Ștefănescu”, din Bularga. „La parterul cantinei erau niște magazii dezafectate. Încă din 2013, avem o hotărâre de Consiliul Local care ne permite închirierea. În 29 decembrie 2016, o altă hotărâre a Consiliului a stabilit prețul la 8 lei/mp”, a declarat Liana Dolores Voinea, directoarea colegiului.

Aceasta a adăugat că în februarie 2017 a scos spațiul la închiriere. S-a prezentat doar Infinit TV, contractul s-a semnat în martie 2017. Chiria a fost stabilită la 1.080 lei/lună pentru cei 135 metri pătrați la care se adaugă cheltuielile cu utilitățile.

 

Au primit licența de la CNA la a doua încercare

Prima încercare de obținere a unei licențe de la Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) s-a petrecut pe 23 mai 2017, dar, în urma ședinței, nu a fost acordată. Rezumatul discuțiilor de la CNA sunt publice în mediul online. Pe scurt, în fața membrilor CNA, Scripcă a susținut că televiziunea va fi rezultatul unei investiții de 150.000 de euro. „Vrem să dăm ce vrea publicul pe piață. Avem studioul gata, putem emite online. Suntem 6 angajați, vom ajunge la 30”, a spus Scripcă la prima ședință.

Doi membri CNA au fost „pentru”, ceilalți împotrivă. Licența nu a fost acordată. „Nu au fost foarte bine pregătiți în prezentare. Și să vină cineva și pe partea editorială”, a spus Răsvan Popescu, șeful CNA.

 

Au modificat titlul emisiunii cu primarul
Scripă a revenit pe 7-8 iunie 2017, adică după doar două săptămâni, de data aceasta cu succes. A primit licența. Iată ce se precizează în minuta ședinței: „
Față de proiect au modificat denumire emisiune <<Dialog în direct>> cu <<De la edil la cetățean>>. S-au schimbat procentele pe tipurile de programe”.

În plus, Oana Scripcă a spus că este loc pentru o nouă televiziune. „Program diversificat, atragem publicul din rural și urban”, au fost argumentele sale în fața comisiei. Aceasta a adăugat că televiziunea va transmite și slujbe ortodoxe. Cu aceste argumente și cu concluzia unui membru CNA care a spus că s-au prezentat mai bine decât data trecută, s-a trecut la vot. Toți membrii prezenți au votat în unanimitate pentru acordarea licenței.

Unde poate fi recepționat

Cei de la Infinit TV susțin că postul se găsește în grila de programe RCS-RDS (canal 59 grila analog), UPC (canal 125 grila digital), Akta și toate rețelele de cablu din mediul rural.

Oana Scripcă a lucrat la noi pe vremuri. Când s-a deschis Infinit TV, primarul Mihai Chirica s-a mutat și el, brusc, cu emisiunea de audiențe de la noi la acel post.”

Petru Frăsilă, patronul Tele Moldova

 

Citeste si...
Nota
(1 Vote)

4287 comments

 • Claudio - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  Accountant supermarket manager http://www.techguy4u.in/does-fildena-work-4cd3.pdf#yield fildena 100 dosage Scotland would start by inheriting a share of UK debt, which has been ballooning over the past five years. The good news for an independent Scotland is that the NIESR thinks its debt could, at 86% of national income, be significantly lower than the 101% calculated for the rest of the UK.
  http://www.techguy4u.in/xenical-120g-4cd3.pdf orlistat generico de 60 mg In 2009, he won a concession to manage and modernize anearby marina, a circular harbor a stone's throw from the artdeco skyscraper where he would soon be moving his headquarters.Batista said he would connect the marina and hotel with anambitious shopping, entertainment and conference complex.
  http://www.zeebra-online.de/index.php/viagra-cialis-prescription-3528.pdf viagra kje kupiti When Irena Schauk learned that her 14-month-old son would not be receiving a place in a daycare center in Berlin's central Mitte district, the news disappointed the mother, but came as little surprise. The struggle to find slots at the Kita -- short for Kindertagesstätte, the German word for a nursery -- can be Sisyphean for working parents in some parts of the country. Schauk, 29, says she'd been hearing Kita war stories for years.
  http://www.ultimate.cz/webmailpharmedin-c3e7.pdf#zero med.info.kz
  These are not figures skewed by discontented northerners in England, caught between the political strength of devolved Scotland and the economic strength of London and the south east; they are remarkably uniform across England, also in the south east.
  http://www.zeebra-online.de/index.php/testoforce-edge-kaufen-3528.pdf testoforce con Another Boko Haram militant was given 10 years while a sixth was freed for lack of evidence. All were tried under criminal laws predating a 2011 Terrorism Prevention Act that prescribes the death penalty.

  Report
 • Erich - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  Do you know the address? http://www.ultimate.cz/pygeum-swanson-c3e7.pdf pygeum dosage for prostate Warburg Pincus agreed in May to sell Bausch & Lomb HoldingsInc to Valeant Pharmaceuticals International for $8.7billion just as the company was in the final stages of preparingfor a stock market flotation.
  https://www.erininysims.cz/joint-flexion-crease-caf4.pdf#discuss joint flexion crease In Colorado, officials said a deal had been struck for the state to pay $360,000 to reopen Rocky Mountain National Park for 10 days to allow tourists to reach Estes Park. The visitors are needed to help the town recover from flooding.
  http://www.zeebra-online.de/index.php/prilosec-over-the-counter-cvs-3528.pdf#sensitive zantac or prilosec while pregnant PITTSBURGH — Pittsburgh police were preparing to arrest a University of Pittsburgh researcher in Florida on charges that he fatally poisoned his wife, a neurologist at the university's medical school.
  https://www.okdom.sk/pill-identifier-gabapentin-100mg-2fbc.pdf gabapentin nombre generico "The series has been developed for people who are interested in learning more about topical health issues. In an age of increased patient participation and greater health awareness, the MiniMed series affords people the opportunity to learn more about health related-issues from leading experts," he said.
  https://www.kvetiny.com/fresh-garcinia-cambogia-gnc-d50a.pdf#tension z slim pm "As promised, people will be able to see what's in themarketplace, how to look at coverage, ask questions aboutwhether or not this is good for their employees, find out aboutthe tax credit then beginning November 1st, do the onlineenrollment," Health and Human Services Secretary KathleenSebelius said in an interview with cable-TV channel MSNBC.

  Report
 • Cletus - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  Which team do you support? http://www.zeebra-online.de/index.php/oleamide-dosage-3528.pdf oleamide dea structure After a jury acquitted the officers of state charges in the King case, the Justice Department relied heavily on the video when it tried the officers on federal charges that they deprived King of his civil rights. Prosecutors analyzed the baton blows to King and zeroed in on those that came after the video showed King had been subdued.
  http://mec.npic.edu.kh/index.php/pharmaxpresscom-5953.pdf simzpharma.com Place in a large baking tin along with the other vegetables, the herbs and coriander seeds. Season everything well with salt and pepper, then pour over the vinegar and a really good drizzle of oil. Mix well with your hands and place in the oven for 10 minutes while you brown the chicken.
  http://lotusmedia.in/buffalo-pharmacy-technician-jobs-london-ontario-4dcb.pdf#joking buffalo pharmacy technician jobs edmonton ab The studio visit enables you to go behind the scenes and to discover the sets of the series. It will open the doors of Dumbledore’s office and reveal various memorable objects, such as Harry’s Nimbus 2000 and Hagrid’s motorbike.
  https://www.svetvzpominek.cz/kamagra-gute-frage-9c39.pdf#ultimate kamagra gute frage Alcoa said being dropped from the Dow would not affect its ability to carry out its strategy. It seen as a candidate for elimination for some time, with its market cap of $8.7 billion easily the lowest in the average.
  http://alka-mzdy.cz/cvs-murphy-pharmacy-hours-65cb.pdf murphy pharmacy midleton Held as part of a nationwide Food Safety Week, participants at the trade show ranged from research institutes to food testing companies. Zhu Wei, marketing director at Syscan, was one of the many selling devices that test for dangerous chemicals.

  Report
 • Hector - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  A financial advisor http://mariascakes.com.au/metformin-er-less-side-effects-8392.pdf#ridiculous nome generico de metformina So yes, it is entirely likely that, in the end, Republicans will be forced to cave and accept a re-opening of the government that does not involve gutting Obamacare (save for maybe a face-saving concession from the Democrats, such as repealing a tax on medical devices that everyone seems to hate). And they will, if the polls are any indication, be "blamed" for causing the shutdown and lose some of whatever popularity they have left.
  https://www.amos-ova.cz/motilium-10-mg-prix-eb83.pdf motilium 10 mg prix Rizvi worked as a real estate analyst while at Wharton, thenhe started and sold a telecom company. With the proceeds, hefinanced his first big buyout in 1995, when he bought theelectronic manufacturing business of a Puerto Rico phonecompany. Refocusing it on making higher-cost equipment, he spentthe next four years boosting the company's annual revenue from$10 million to $450 million.
  https://www.unesco-ic.cz/bellavei-cream-dubai-1179.pdf#incline bellavei phytoceramides in south africa "And I know this comes on top of the furloughs that many of you already endured this summer. You and your families deserve better than the dysfunction we're seeing in Congress," Obama said, vowing to get Congress to reopen the government as soon as possible.
  http://www.zeebra-online.de/index.php/prix-kamagra-100-3528.pdf kamagra oral gel preis A source from the Mexican attorney general's office said that Caro Quintero could not be extradited to the United States because a decision by Mexico's Supreme Court bars extradition of Mexicans to countries that may impose the death penalty or life imprisonment - punishments excluded by Mexican law.
  https://www.mpu.sk/complete-medical-solutions-louisiana-8a46.pdf complete medical solutions llc delaware The quarterbacks spoke after a generally well-executed first practice. Sanchez was 8-of-11 with two sacks in team drills, while Smith was 4-for-7 with one sack. Sanchez played exclusively with the first team.

  Report
 • Clinton - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  International directory enquiries http://alka-mzdy.cz/medrol-romaneste-65cb.pdf#millimetre medrol z pack Artemis, the Challenger of Record in the America's Cup, is readying a new AC72 after a capsize that killed crew member Andrew Simpson, an Olympic sailing champion from Britain, during a practice sail on San Francisco Bay.
  https://expand.disruptive.live/thorazine-rxlist-9787.pdf#oil thorazine rxlist
  But since his June election, Rouhani has made clear he is seeking relief from the sanctions and has welcomed a new start in nuclear negotiations in hopes this could ease the economic pressure. He has said he has the full support of Iranian Supreme Leader Ayatollah Ali Khamenei, who has the final word on all important matters of state including the nuclear question.
  https://www.nejshopik.cz/daa-ultra-androgenic-testosterone-modulator-d774.pdf#aspect daa ultra androgenic testosterone modulator "With the army and Al Azhar University's social standinglikely damaged given developments since Mursi's ouster, andEgypt's Arab and Western bilateral partners having failed, it isnot clear if anyone can play a mediation role," he wrote latelast week.
  http://www.ohiotitlecompany.net/jared/index.php/viagra-para-la-mujer-en-chile-ae41.pdf precio del viagra en farmacias similares Jenkins was last seen in court when Hernandez was arraigned on Sept. 6. She sat next to Hernandez's mother, Terri, in the courtroom at the Fall River Justice Center. Her sister, Shaneah, was dating Lloyd at the time of his death. Shaneah has sat with Lloyd's family in court proceedings.
  http://www.techguy4u.in/thuoc-nexium-mups-40-mg-4cd3.pdf thuoc nexium 40mg gia "The Isle of Man was the first to strike this agreement with the UK and we are now the first to sign, demonstrating the clear commitment of both countries to the development of a new global standard in automatic exchange."

  Report
 • Carlton - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  What do you want to do when you've finished? https://www.hcnv.cz/warburg-method-cancer-treatment-3a66.pdf warburg method for cancer treatment Lucas said staff-level work toward reconciling the twochambers' bills would continue during the upcoming five-weekcongressional recess - pre-conferencing before formalnegotiations between the House and Senate commence.
  https://www.erininysims.cz/aleve-direct-therapy-caf4.pdf aleve direct therapy gel pads He has chosen the baseball summer of 2013 to be his last. He still hopes for one more baseball October. But all this time after he broke into the big leagues, all this time after we first saw his immense promise as we were first seeing it with Alex Rodriguez, he leaves without being asked to leave. And with his head high. Of course it is the opposite with Rodriguez.
  http://www.zeebra-online.de/index.php/caisse-des-medecinsch-3528.pdf#kernel caisse-des-medecins.ch "The tax will indirectly make renewable energy, especiallywind power, more competitive relative to traditional fossil fuelsources," said Adrian Escofet, director of Zapoteca de Energia,a company building a 70 megawatt wind park in southern Mexico.
  http://www.ohiotitlecompany.net/jared/index.php/gk-pharma-bangladesh-ae41.pdf#servers gk pharma ltd Mr. Schneiderman’s investigation began in April after a former Thomson Reuters employee filed a whistle-blower complaint about the practice, according to a person briefed on the inquiry. The attorney general’s investor protection bureau is specifically examining the 9:54:58 disclosure and, more broadly, whether preferential disclosure of data is a fair and appropriate business practice.
  https://www.jolana.cz/doctors4cambridgecom-0262.pdf#merit optimalhealthtulsa.com "I have to be pessimistic about this. The ultimate complexity of the brain will not allow any replacement of structures," he said. "In the adult brain all the parts are intimately integrated with other areas of the brain. It would be very hard to repair defects with this."

  Report
 • Natalie - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  I'm originally from Dublin but now live in Edinburgh https://www.hcnv.cz/voltaren-gel-1-3a66.pdf#thirteen voltaren gel 1 Along this road, the station obtained the rights to the two marquee winter franchises, the Knicks and the Rangers. It also picked up the Jets and built independent, spit-stirring programming around a team steeped in controversy.
  http://rnd.npic.edu.kh/thrive-tribe-jobs-4c14.pdf#table thrive tribe reviews But volatility after the Federal Reserve hinted it may be preparing to curb monetary stimulus later this year underscored the precarious foundation of this stability and the dependence of markets on abundant central bank liquidity.
  http://www.techguy4u.in/acemedicaljp-4cd3.pdf#air parkwaypharmacyny.com Underlying revenue during the period rose 27pc to £7.3bn. This was partly due to the impact of Tognum, the German engine maker that Rolls-Royce acquired in 2011 but whose contribution was not accounted for last year.
  http://alka-mzdy.cz/what-is-permethrin-10-used-for-65cb.pdf#trip permethrin biomo lsung 0 5
  These buildings were all created by John Parkinson, a mill worker’s son from Lancashire. He left school at an early age and several years later sailed to the United States to try his luck, and ended up transforming one of the world’s major cities. His efforts, however, had been all but forgotten. Now, thanks to a new biography by fellow Briton Stephen Gee, Parkinson is at last going to get the recognition he deserves.
  http://www.zeebra-online.de/index.php/manor-pharmacy-kimberley-nottingham-opening-times-3528.pdf manor pharmacy jobs derbyshire Some commenters said this shift gave traction to the "47 Percent" speech that may ultimately have doomed presidential candidate Mitt Romney and fueled the progressive candidacy of Bill de Blasio, who could well become New York's next mayor.

  Report
 • Gabriella - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  Would you like a receipt? https://www.hcnv.cz/ttp-devicedoctorcomdevice-doctor-downloadphp-3a66.pdf#germ ttp //devicedoctor.com/device-doctor-download.php
  Green smoothies are packed with fiber, which lowers cholesterol and glucose levels, keeps you feeling fuller for longer and regulates your body’s cleansing processes. Plus, it’s a tasty way to get a strong dose of fruits and veggies, which provide vital nutrients like vitamin A, vitamin C, folate and potassium.
  https://www.erininysims.cz/home2coxhealthcom-caf4.pdf drugstore.city "It's true that the price of vegetables and fruit has become very expensive for ordinary families," says Alfredo Gaetani from Coldiretti. "So we are trying to show people here today that there is still a way of keeping a healthy diet if you prepare food yourself."
  http://www.zeebra-online.de/index.php/how-long-does-viagra-take-to-set-in-3528.pdf#key precisa de receita para comprar viagra no brasil Kidd is expected to lose his driver’s license for 90 days, but could be eligible for a conditioned license. But still: He walks into the courtroom on Tuesday because he was one of the lucky ones, one of those who walked away from a wrecked car in one piece. Single car accident, close to his Water Mill home. The only victims were the car and the tree. It could have been so much worse.
  http://madisonminiwarehouses.com/the-complete-metabolic-cooking-pdf-d80a.pdf recette de fajita au four par metabolic cooking book The tourists who are currently travelling to Phnom Kulen, as offered by travel agencies, are transported by car to religious sites that have been known for a century. Very few foreign visitors actually make it to the temples currently located inside the lost city we recently discovered as the journey is difficult and there is not much to photograph.
  http://lotusmedia.in/naturopathica-aloe-cleansing-gel-review-4dcb.pdf naturopathica fatblaster raspberry ketone shots review Although the report makes no mention of the sensational stories that have played out in pop culture for decades, it turns out that Area 51 was started as a testing site for the government's U-2 spy plane. The report, more than 400 pages, is titled "Central Intelligence Agency and Overhead Reconnaissance: The U-2 and Oxcart Programs, 1954-1974."

  Report
 • Porter - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  Gloomy tales https://www.amos-ova.cz/price-of-omeprazole-40-mg-at-walmart-eb83.pdf omeprazole and pristiq "Since, for a country, the most dangerous outcome ofinappropriately loose global financial conditions is excessivecredit growth, a sensible policy option is to monitor directlycredit growth and leverage in each market," she said.
  https://www.kisjmk.cz/fortesta-application-locations-2284.pdf price of fortesta gel A Federal Reserve survey released Wednesday showed that all 12 of the Fed's regional banking districts reported modest to moderate growth. That's roughly in line with the Fed's previous survey of those districts from late May through early July.
  http://rnd.npic.edu.kh/evermax-pills-in-stores-4c14.pdf evermaxx batteries Only Yemen, the unique case in the Arab world where an uprising resulted in a negotiated solution, is progressing as best it can under the auspices of the UN, as part of a political reconciliation process.
  http://alka-mzdy.cz/healthperx-65cb.pdf healthperx plus One reason is that the boom years that preceded the financial crisis were fueled by families taking on enormous debt, experts now realize, not by healthy wage gains. No one expects a repeat of those excesses.
  https://expand.disruptive.live/youth-corridor-product-reviews-9787.pdf youth corridor product reviews Minutes after midnight on Aug. 4, 1967, James, in his own account to reporter Ann Marie Gardner, “sniffed some airplane glue ‘to give him a boost’” and then loaded a .22-caliber long-barrel rifle before walking into the living room and shooting his father twice in the chest. He then shot his sister in the chest and face before doing the same to his mother, who was awakened by the initial gunshots.

  Report
 • Pedro - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  What's the exchange rate for euros? https://www.blacktheatresrnec.cz/tiger-x-pill-side-effects-a0f5.pdf#arts tiger x pill review That proprietary model obviously has crumbled in all these other industries. Very little information of any value can be kept proprietary any longer; large bureaucracies that tried to control and manage it have collapsed in the face of more nimble insurgents; and everything from hip-hop to fan fiction to YouTube and other form of "mash-up" display the ability of "outsiders" not just to access, but to change and then to feed back into the formerly-proprietary distribution channels their own versions of the information. Those publishing, broadcasting and other information-based firms that are surviving do so by embracing, rather than fighting, these developments.
  http://epscoindia.com/http-wwwunitedpharmacies-ukmd-review-1ab7.pdf unitedpharmacies-uk.md reddit The all-new electric BMW i3 was revealed this week in London to more than 250 representatives from a wide range of European bodies and organisations responsible for shaping the future of sustainable urban mobility and creating the framework conditions for the take-up of electric vehicles.
  http://www.ohiotitlecompany.net/jared/index.php/online-buy-test-freak-ae41.pdf#nicely online buy test freak Also in 2012, the president of Alabama State University attempted to fire two of his top administrators by email, according to the Montgomery Advertiser. His attempt was unsuccessful, in part because the board ordered him placed on administrative leave, even as he sat at the boardroom table, working his iPhone and tablet furiously.
  http://www.ohiotitlecompany.net/jared/index.php/orthomedica-variolo-ae41.pdf#syllable orthomedica srl padova Don't be fooled by labels including "organic," "light" or even "healthy," because that doesn't seem to affect the manufacturer's amount of salt. However, I did find that those labeled "light in sodium," "low sodium" or "no added salt" were on the lower end of the sodium range (50 to 160 milligrams) and were acceptable amounts.
  http://epscoindia.com/wwwhrhobbspharmacycouk-1ab7.pdf#amongst pills-market24-7.net Ben Foden looks fit again at fullback after a rest and working with George North will be a dream for him. North so far has shown flashes of his ability with blistering runs in both games up the touchline like a good old fashioned winger. He will create panic when he gets used to this side and goes hunting.

  Report

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Januarie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Clipul zilei

Go to top