fbpx
 

Un Coruț mai tânăr: Pleșoianu a scris două cărți cu aberații mistico-astrale


În colaborare cu două autoare experte în spiritism astral, mamă și fiică, tânărul Liviu Pleșoianu, student la „Spiru Haret”, a scris două volume pentru care și Pavel Coruț ar fi invidios. Un amestec ciudat de spiritism, misticism, religie și geo-politică reprezintă cartea „Eclipsă de soare, România 11 august 1999”, în care se spune că evenimentul astral e un „moment esențial pentru viitorul politic”. În „Mireasmă de femeie”, co-autorul Liviu Pleșoianu vorbește de existențele anterioare ale mamei și copilului și despre cum poți lua legătura cu ghizii astrali, care „vă cunosc viața în detaliu și vă pot consilia”. Altă concluzie: dacă te îndrăgostești, te atașezi de acea persoană și viața se transformă în coșmar.

 

Detaliu ascuns din cariera controversatului deputat PSD Liviu Pleșoianu. În 1999, pe când avea doar 19 ani, a scris două cărți împreună cu două femei, mamă și fiică. „Mireasmă de femeie (Revanșa feminității)” a apărut în 1999, la editura Crist și-i are drept autori pe Felicia Munteanu și pe Liviu Pleșoianu. Un amestesc ciudat de spiritualitate, misticism, religie și dezvoltare personală. A doua carte care-l are drept co-autor pe Pleșoianu se cheamă „România 11 august 1999, Eclipsă de soare”, celălalt autor fiind Monica Vasiliu, fiica Feliciei Munteanu.

„O femeie matură și un tânăr de 19 ani”

Născut pe 24 ianuarie 1980, Liviu Pleșoianu a absolvit Colegiul Național „Spiru Haret” în 1998. Un an mai târziu a scris cele două volume. În prefața cărții „Mireasmă de femeie” (180 de pagini), co-autoarea Felicia Munteanu a scris: „Vă las bucuria de a parcurge textul care urmează. Este un text inegal pentru că a venit de departe, din lumea din care am venit toate și a fost preluat de o femeie matură și de un tânăr de 19 ani, care doresc să ofere lumii ceea ce au primit drept dar de Sus pentru cei de Jos”.
Despre ambele cărți, Pleșoianu nu menționează absolut nimic nici pe pagina sa de Facebook, nici pe pagina web. De fapt, nu există un CV oficial al deputatului PSD. Singurele informații disponibile sunt numele liceului și cel al Facultății de Filosofie și Jurnalism ale căror cursuri le-a urmat.

Pe pagina sa oficială de Facebook, Felicia Munteanu se descrie simplu: scriitor, jurnalist, realizator tv, profesor, inginer, membru Who’s Who. Acum patru ani, preciza că are în portofoliu 90 de cărți scrise, că este conferențiar cursuri spiritualitate, conferențiar cursuri instruire IT, inițiere afaceri internet, realizare coperți de cărți, e-book etc.

Nimeni nu îl ia mai mult în serios pe Liviu Pleșoianu decât el însuși

 

Eclipsa de soare și NATO

Cea de-a doua carte, apărută în același an și la aceeași editură, îi are ca autori pe Liviu Pleșoianu și pe Monica Vasiliu, fiica Feliciei Munteanu. Carte are 127 de pagini, se referă la eclipsa de soare din 1999 și aduce previziuni, predicții, legate inclusiv de politica internațională. „În Franța, eclipsa totală de Soare va marca un moment esențial pentru viitorul politic al tuturor francezilor”, un exemplu de la pagina 52.

Sau: „Probabil cele mai notabile transformări se vor petrece în Ungaria care curând va fi primită în rândurile NATO. Dar este îndoielnic ca statul maghiar să fie de acord cu toate condițiile pe care trebuie să le îndeplinească pentru a fi pe deplin integrat”. Totuși, autorii s-au pus la adăpost, în caz că-i va întreba vreodată cineva dacă ceea ce au scris ei s-a adeverit: „Se vor ivi numeroase disensiuni dar nimic din ceea ce se va întâmpla în interiorul blocului nu va răzbate în exterior pentru a nu da impresia de slăbiciune”.

 

Felicia Munteanu (stânga) și fiica sa, Monica Vasiliu, muzele care l-au călăuzit în aventura cunoașterii pe tânărul Liviu Pleșoianu

 

România, centrul Planetei

În cartea eclipsei, Pleșoianu și Vasiliu au vorbit și despre zone din țară. „În munții Retezat există de mii de ani la adâncimi de mii de metri adevărate rezervoare naturale de energie telurică generatoare de reacții pentru întreg corpul uman și care perturbă anumite transmisii spațiale existente în această rază. În acest colț mirific de țară se găsesc multe minuni care se păstrează în forma lor cea mai pură. Se vor transmite în timpul eclipsei anumite vibrații care vor schimba mediul în proporție de 80% în sens benefic, aducându-se un plus de oxigen și purificându-se atmosfera de gazele toxice care interferează adesea la nivel cosmic” (pagina 58).

Autorii au apreciat că „omul este vizat de această colaborare a forțelor prin faptul că va cunoaște instantaneu, în mod uimitor anumite energii, venind în contact cu aura lui”. Iar în Caransebeș „se va declanșa un mănunchi de forțe având ca centru de pornire munții din apropiere care vor fi un rezervor veritabil de suflare divină”.

În loc de concluzie, un alt pasaj de la pagina 70: „Priviți bine România pe hărțile voastre: aici este centrul Planetei. Foarte curând, această țară binecuvântată de Dumnezeu va pulsa asemeni unei inimi neobosite, se va undui în armonia ritmică a unei muzici diafane”. Iar exemplele de acest fel pot continua cu zecile.

În cartea lui Pleșoianu se spune că eclipsa va schimba mediul în proporție de 80% în sens benefic


Explicațiile de la final
În postfață, autorii au precizat: „Menirea cărții pe care tocmai ați citit-o este aceea de a înlătura vălul selenar, oferind posibilitatea accesării unui mic fragment din baza de date solară. Prin acest text, încercăm să oferim și o vizibilitate spiritual-științifică a eclipsei totale de Soare, care să dubleze vizibilitatea ei astronomică (...) Momentul declanșării marii revoluții spirituale – anunțată deja de către mulți mesageri din România – este atât de aproape încât practic nu mai dispunem de nici o secundă de repaos”.

Și punctul de vedere al celor care au scos cartea trebuie menționat: „Editura Crist își propune să publice cărți exclusiv spirituale al căror conținut să fie revelatoriu. Cărțile publicate până acum la această editură sunt lucrări scrise cu ajutorul spiritelor înalte ale Universului și au rolul de a fi îndrumători spirituali în diferite domenii ale parapsihologiei”.


Imposibil de contactat

Pe propria pagină de Facebook, Monica Vasiliu a notat absolvirea Colegiului Sf. Sava, a cursurilor unei facultăți de drept din Brașov și a Institutului Național de Cercetări Economice. Din 1996 și până în 1997 a zis c-a fost soprană, apoi în perioada 1998-2006 a fost redactor șef la Alonda Edit (firma care o avea ca unic acționar pe mama sa). Au urmat funcțiile de expert la Ministerul Educației și Cercetării, consilier juridic la Ford Roadhill Automotive și consilier juridic la Biblioteca Academiei Române.

În ciuda repetatelor încercări atât telefonice cât și pe paginile personale de Facebook ale celor trei, jurnaliștii REPORTER DE IAȘI nu au reușit să ia legătura cu Liviu Pleșoianu, Felicia Munteanu și Monica Vasiliu.

 

 Coperta cărții „Eclipsa...”. Se găsește pe okazii.ro

 

Pasaje din cartea lui Pleșoianu: „Cordonul ombilical astral se rupe la 14 ani”

Cartea „Mireasmă de femeie (Revanșa feminității)”, Editura Crist, Colecția „La porțile culturii”, autori: Felicia Munteanu, Liviu Pleșoianu, an 1999, 180 de pagini. Fragmente:

„În toată perioada desfășurării sarcinii, mama se află în legătură inconștientă cu întregul ansamblu de forțe ale Universului. Fără această permanentă legătură dintre mamă și energiile creatoare ale Cosmosului ar fi cu desăvârșire imposibilă derularea sarcinii” (pag. 18)

„Femeia însărcinată poate radia negativitatea acumulată karmic de către viitorul ei copil prin faptul de a se ruga pentru acesta. Mama îl poate ajuta efectiv pe viitorul ei copil dacă se roagă pentru iertarea greșelilor acestuia, săvârșite în existențele anterioare” (pag. 19)

„Cordonul ombilical al corpului eteric se rupe, de fapt, abia la vârsta de șapte ani, atunci când are loc la copil schimbarea dentiției. Iar cordonul ombilical ce leagă trupul astral al copilului de cel al mamei se rupe abia în preajma vârstei de 14 ani, la pubertate” (pag. 20)

„Mama și copilul nu se întâlnesc pentru prima oară. Ei sunt spirite ce se cunosc, ce au mai desfășurat cel puțin un destin în comun, într-o existență anterioară” (pag. 21)

„De asemenea, în strânsă legătură cu abilitatea scrisului mecanic, femeile pot fi niște excelente receptoare telepatice. Dacă bărbatului îi este mai ușor să emită, femeia găsește mai la îndemână să primească informații trimise pe cale telepatică” (pag. 31)

„În primul rând, puteți intra în legătură cu ghizii astrali proprii, care vă cunosc în detaliu viața și care, în plus, au posibilitatea unei perspective de ansamblu asupra acesteia. Astfel, aceste entități astrale superioare vă pot consilia, vă pot ajuta să vă rezolvați toate problemele concrete ale vieții de zi cu zi” (pag. 44)

„De intuiția și de fantezia feminină este nevoie la conducerea acestei țări! Voi, femeile din România, sunteți cu toate entități superioare și aveți posibilități multiple de manifestare. Trebuie doar să vă treziți și să vă amintiți cine sunteți și ce aveți de făcut” (pag. 48)

„În trăsăturile armonioase și fine ale femeii, materia pare a se afla într-o stare de levitație continuă, gravitația pare cu desăvârșire învinsă. Să nu vă închipuiți că acest trup al femeii a arătat dintotdeauna așa. Au fost necesare sute de mii de ani pentru a se ajunge la această formă desăvârșită. Un număr impresionant de Spirite Superioare ale Universului și-au adus contribuția, dăruind din sine tot ce aveau mai bun. Fiecare nivel al Ierarhiei Cosmice a contribuit cu tot ce a putut!...” (pag. 49)

„Dacă îți dorești foarte mult să primești iubire de la o anumită persoană, te atașezi de acea persoană, începi să depinzi de ea. Și astfel, viața ta se transformă, mai devreme sau mai târziu, într-un coșmar” (pag. 54)

„Vă rog să închideți ochii și să vă imaginați cum toate femeile din România își împreunează mâinile într-o Horă a Unirii. Cum din inimile lor plouă cu petale de roze... Cum din Cer se coboară pe Pământ Lumina orbitoare a <<Soarelui de la Miezul Nopții>>” (pag. 108)

 

Fiecare nivel al Ierarhiei Cosmice a contribuit la desăvârșirea trupului femeii

 

Răsfățatul agenției Sputnik
În vârstă de 38 de ani, Liviu Ioan Adrian Pleșoianu este deputat PSD de București. Este la primul mandat, a intrat în Parlament în decembrie 2016. Una dintre primele sale ieșiri la rampă a fost în timpul protestelor generate de adoptarea OUG 13. Astfel, la începutul lui 2017, Pleșoianu, deputat PSD, milita pentru organizarea de contramanifestații.

Luările de poziții, deseori radicale, sunt susținute prin declarații sau prin participarea la emisiuni ale postului de televiziune Antena 3. Pleșoianu este și un favorit al agenției Sputnik, principalul instrument de propagandă al Kremlinului. Agenția a susținut o propunere care-l viza pe Pleșoianu chiar pentru postul de prim-ministru.

La rândul său, în plenul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, Pleșoianu a pledat pentru o înțelegere și o apropiere față de Rusia.

 

N-a aplaudat în picioare „realegerea” lui Dragnea

Un gest pe care deputatul PSD Liviu Pleșoianu l-a făcut la recentul congres extraordinar al PSD l-a pus într-o situație neplăcută. Deputatul nu s-ar fi ridicat în picioare, așa cum au făcut cei mai mulți dintre cei 4.000 de pesediști de la congres, în momentul în care Liviu Dragnea a fost reconfirmat verbal drept președinte al partidului.

„Îl susțin pe Liviu Dragnea, doar că, din punctul meu de vedere, o confirmare oficială nu se face așa. (...) A fost ce am simțit, nu neapărat un gest de frondă. Dar asta nu înseamnă că nu-l susțin. Dacă este să îl susțin, vreau să-l susțin așa cum se manifestă această susținere în mod democratic”, a afirmat Pleșoianu luni, la Parlament, potrivit Agerpres.

Ulterior, pe Facebook, Pleșoianu a completat: „Ieri, la Parlament, jurnaliștii m-au întrebat de ce nu m-am ridicat în picioare și nu am aplaudat frenetic. Răspuns: eu și când merg la teatru aplaud doar la sfârșit și doar dacă mi-a plăcut piesa... Deocamdată, ne aflăm abia la începutul primului Act...”.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30