Dragnea: Oamenii nu mai au grija zilei de mâine. Mătuşile lui Codrin Ştefănescu merg acum frecvent la restaurant

Dragnea: Oamenii nu mai au grija zilei de mâine. Mătuşile lui Codrin Ştefănescu merg acum frecvent la restaurant

Liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, a susţinut, joi seară, că în România “oamenii nu mai au grija zilei de mâine, ca urmare a politicilor PSD şi le-a dat drept exemplu pe mătuşile secretarului general al PSD, Codrin Ştefănescu.

„Cheltuielile pentru recreere şi cultură, aproape s-au triplat. Oamenii, nu toţi, dar din ce în ce mai mulţi – asta ne-a interesat să-i ducem în clasa de mijloc - nu mai au grija zilei de mâine şi îşi permit să meargă la acţiuni de cultură, îşi permit să meargă în concedii”, a afirmat preşedintele PSD, citat de Digi24.

Liviu Dragnea a susţinut că, în ultimii doi ani, numărul de turişti a crescut în ţară cu 1,5 milioane, iar peste 4 milioane de români şi-au petrecut vacanţele în afara ţării, aceasta fiind o „dovadă clară” că românii „au avut bani, pentru că au crescut lefurile şi vor creşte în continuare”.

Liviu Dragnea a ţinut să aducă şi probe „din teren”, astfel că a menţionat cazul unor mătuşi ale lui Codrin Ştefănescu care-şi permit acum să meargă frecvent la restaurant.

„Vorbeam cu Codrin Ştefănescu aseară, când ne întorceam de la Giurgiu, şi spunea că are nişte mătuşi, doamne foarte educate, pregătite, foarte finuţe şi rasate care ani de zile nu ieşeau la restaurant şi de câteva luni de zile merg frecvent la restaurant împreună. Mănâncă ce mănâncă, beau un suc, beau o cafea. Şi au spus: ‘Acum începem să ne permitem, nu ne mai este frică de ziua de mâine, nu mai eşti obligată să alegi între medicamente şi mâncare, între mâncare şi facturi’”, a declarat Dragnea.

 

Sursa: Epoch Times


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Go to top