fbpx
 
Editorial Gabriel GACHI: Dragnea, un manipulator toxic

Editorial Gabriel GACHI: Dragnea, un manipulator toxic


Dragnea: Cioloș a sabotat România, ajutând Franţa să fie producătorul nr. 1 de porumb din Uniunea Euopeană. Apoi am venit noi la Putere şi am devenit nr. 1 în porumb.

Cioloș, spion francez, discurs demn de tribuna Congresului Partidului Comunist al Uniunii Sovietice, în anii '50, în plin Război Rece.

Săraca Franţă, fac cele mai bune centrale atomice din lume, ne-au salvat 3% din PIB cu industria lor auto, au cea mare piaţă de cosmetice la nivel mondial, numără 90 milioane de turişti străini pe an (România, doar 2 milioane), dar tremură în faţa lui Dragnea. Vai de capul lui!

Dragnea: Roşiile româneşti sunt mai sănătoase decât cele ale străinilor.

Prostii. Roşiile româneşti, în februarie, sunt la fel de „chimice" ca orice alte roşii din Europa, pentru că n-au lumină. Producătorii români folosesc fix aceleaşi substanţe sintetice, ca şi cei din Anglia, de exemplu, împotriva dăunătorilor şi pentru stimularea creşterii. Înregistrarea eco e cu totul altceva. Tot aşa, ca idee, roşiile bulgăreşti sunt mai gustoase decât cele româneşti, dar asta o să-l scoată din sărite pe dictatorul Dragnea, dacă îi spuneţi, şi o să vă scoată din sală în şuturi.

Dragnea vorbeşte de grija pentru agricultorii români, creând din povestea asta un război imaginar cu producătorii europeni, dar ironia este că succesul financiar al afacerilor agricole din ultimii 5-6 ani se datorează tocmai subvenţiilor generoare ale Uniunii Europene, care, astfel, luptă ca mâncarea europenilor să fie locală, şi nu din SUA sau Asia. Culmea este că UE are grijă de agricultorii români, şi nu naționalist-xenofobul Dragnea.

Asta e diferenţa între adevăr şi realitatea contrafăcută propagandistic. Şi tot Dragnea se miră apoi că ura stăpâneşte România, dând vina pe Iohannis, care tace şi nu deranjează pe nimeni. Ura e tocmai efectul minciunilor, pentru că manipulările sunt toxice pentru organismele sănătoase la cap şi acestea reacţionează. Sociologic e perfect explicabil.

Dragnea a ajuns reîncărcarea lui Vadim Tudor. Cel mai penibil ventilator cu rahat din politica românească. CVT a fost extirpat de români în 2004, când nici nu eram în UE. De ce ai repeta un plan prost în 2019, care 100% n-o să meargă? Pentru că nu mai există de fapt nicio şansă, n-are ce să mai facă, naţionalismul e doar un mod de a-şi vărsa năduful. Dragnea a devenit cel mai extremist lider politic din România, Oprea sau Ponta părând pe lângă el absolut rezonabili, pentru că a devenit definiţia disperării.

Curios e spiritul de sacrificiu al PSD de a se sinucide odată cu liderul său. Acţiunea de la Iaşi a fost compromisă de prezenţa lui Dragnea, nimeni n-a mai putut vorbi, nu s-a mai reţinut nimic altceva decât ura pe care o emana în jur Dragnea, tot turneul în ţară al acestuia e un bolovan de gâtul partidului. În PSD mai sunt profesori, medici, economişti, oameni care mai pot sta în fața românilor, dar se aruncă toţi în fântână odată cu Dragnea şi, foarte ciudat, au ajuns să nege realitatea. E la propriu o sectă.

P.S.: Dragnea spune bine că a mărit salariile medicilor, dar omite să spună că nu i-au rămas bani să modernizeze spitalele. Sistemul sanitar e praf, spitalele sunt bombe biologice, investiţiile sunt necesare ca aerul, iar el le-a respins. Cu fiecare an care trece, devine mai periculos să te operezi în spitalele româneşti sau să ai o naştere cu complicaţii sau să te izoleze vreo două săptămâni într-un salon cu doi în pat, bolnavi de viruşi digestivi sau de bacterii piocene. Românii fug de spitale şi iar ni se cere să negăm realitatea. Dragnea, un manipulator toxic.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: