Ponta: PSD şi-a legalizat drogurile? Rovana îşi lasă şi mustaţă dacă îi spune Dragnea că o pune în vreo funcţie

Ponta: PSD şi-a legalizat drogurile? Rovana îşi lasă şi mustaţă dacă îi spune Dragnea că o pune în vreo funcţie

Liderul Pro România, Victor Ponta, a lansat nişte remarci usturătoare, într-o conferinţă de presă în Gorj, la adresa foştilor săi colegi de partid de la PSD, Liviu Dragnea şi Rovana Plumb.

„Rovana trăieşte în ţara lui Dragnea şi vrea să plece la Bruxelles. Rovana cred că trebuie să îşi lase mustaţă şi cred că îşi lasă, dacă îi spune că o pune într-o funcţie, îşi lasă mustaţă Rovana sigur, imediat”, a declarat Ponta, citat de G4media.ro, făcând referire la declaraţiile fostei sale colege potrivit cărora „PSD are cel mai bun program de guvernare din ultimii 30 de ani datorită unui lider cu viziune, un om care-şi iubeşte ţara, ţara lui Liviu Dragnea, preşedintele PSD".

Referitor la chestiunea „tentativelor de asasinat” de care ar fi fost vizaţi mai mulţi lideri PSD, liderul Pro România a făcut o remarcă acidă:

„Cred că şi-au legalizat drogurile, sincer, pentru ca să spui… L-am auzit pe Dragnea care a spus că satele din România sunt mai frumoase decât satele din Germania sau din Franţa, ceea ce dacă nu iei droguri nu poţi să spui. Adică şi minciuna are o limită, de la care începe nebunia. Nu sunt mai frumoase, din multe motive. Uită-te la drumuri, uită-te la cum arată spitalul, la cum arată şcolile. Nu poţi să te compari, nu asta era ideea. Ideea era să modernizezi. Dna Plumb zice că trăim în ţara lui Dragnea. Eu nici măcar judeţul Teleorman nu cred că e ţara lui Dragnea. Mai departe, sigur, toate celelalte declaraţii cu criminalii, cu europenii care ne otrăvesc legumele… Din păcate discursul liderilor PSD a ajuns sub cel al PRM (…) Rovana trăieşte în ţara lui Dragnea şi vrea să plece la Bruxelles. Rovana cred că trebuie să îşi lase mustaţă şi cred că îşi lasă, dacă îi spune că o pune într-o funcţie, îşi lasă mustaţă Rovana sigur, imediat”.

 

Sursa: Epoch Times


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« August 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Go to top