fbpx
 
TOBIASS – produse profesionale de îngrijire exclusiv pentru domni, în PALAS

TOBIASS – produse profesionale de îngrijire exclusiv pentru domni, în PALAS


Domnii au, de acum, o nouă destinație de shopping, la Palas. Tobiass, magazinul exclusiv bărbătesc, inaugurat la începutul lunii, aduce în atenția acestora o gamă vastă de produse de îngrijire și styling.

Tobiass pune la dispoziția celor care iubesc să poarte barbă diverse soluții pentru toate preferințele, de la branduri renumite, precum Cella Milano, Dapper Dan, Golden Beards, The Bluebeards Revenge, Apothecary, Morgan's, Uppercut sau Reuzel. În locația deschisă la parterul Palas Mall, vis-a-vis de Colin`s, aceștia pot găsi produse de o calitate superioară, pentru o îngrijire personalizată: șampoane – esențiale pentru o barbă sănătoasă, uleiuri – care hidratează și oferă luciu, diverse tipuri de balsam – pentru stilizare, ceară – pentru întărirea firului de păr, creme de hidratare, dar și accesorii profesionale. Iar, pentru un bărbierit ca la carte, Tobiass vine în atenția clienților cu uleiuri pre-shave, creme, aparate de ras ori lame, boluri, pămătufuri, soluții aftershave sau ape de colonie.

Domnii pot opta și pentru produsele de față, mâini și corp: creme sau soluții de îngrijire, șampoane, geluri de duș, seturi de manichiură, tonice sau uleiuri de masaj. Iar, pentru un păr sănătos și strălucitor, pot apela la gama variată și profesională de hair styling: șampoane revitalizante, tratamente specifice, diverse tipuri de ceară pentru fixare sau spray-uri pentru volum. Și opțiunile bio și-au făcut loc în oferta Tobiass, în catalog regăsindu-se produse din aloe vera, ceai verde sau variante organice. În completarea trusei de îngrijire, clienții pot achiziționa unul dintre parfumurile sau coloniile disponibile în magazin.

Doamnele și domnișoarele care sunt în căutarea cadoului perfect pentru tatăl, fratele ori partenerul de viață pot alege unul dintre seturile puse la dispoziție, iar cei care dețin sau doresc să-și deschidă un salon cu servicii de tuns și de aranjare a bărbilor pot găsi, tot aici, toate produsele și accesoriile necesare.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: