fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 20 Ianuarie 2017

Conform datele furnizate de Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava la nivelul judeţului Suceava doar 61% dintre copiii în vârstă de un an de zile sunt vaccinaţi antirujeolic. O astfel de situaţie nu a mai fost înregistrate în decursul anilor la nivelul DSP Suceava.

 


Publicat in Moldova
Adriana și cei doi copii ai săi au fost scoși în viață din clădire, la mai bine de 43 de ore de la tragedie. Cei trei fuseseră dați dispăruți în urma avalanşei ce a lovit un hotel din localitatea Farindola, regiunea Abruzzo din Italia.

 

Potrivit MAE, persoanele de naționalitate română se află în prezent la spitalul din Pescara, fiind în afara oricărui pericol, Ambasada României la Roma menţinând în permanenţă legătura cu reprezentanţii unităţii medicale, în vederea monitorizării acestora.

 


Publicat in Panorama
Procurorii au făcut publice fotografiile mai multor persoane arestate abuziv în timpul evenimentelor din 13-15 iunie, anchetatorii încercând astfel să le identifice cu ajutorul publicului. "Pentru un număr de circa 100 de persoane din Piața Universității, reținute în dimineața zilei de 13 iunie 1990, nu există date suficiente", se arată în comuncatul de presă.

Publicat in Justitie
Accident mortal produs în această seară, în localitatea Lunca cetățuii din comuna Ciurea. Un pieton în vârstă de de aproximativ 55 de ani a fost lovit mortal de un tânăr șofer din Iași.

 


Publicat in Social
Donald Trump a depus jurământul, devenid cel de-al 45-lea preşedinte al SUA.

 


Publicat in Eveniment
Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIAȘI) este una dintre primele instituții de învățământ superior din țară care modifică structura admiterii pentru anul universitar 2017 – 2018.

 

TUIAȘI alege implementarea unui model de admitere mai dinamic, cu o structură arborescentă, care înseamnă mai puține taxe pentru absolvenții de liceu care vor să devină politehniști, un sistem complex, informatizat integral, de repartizare a locurilor și candidaților, posibilitatea de a alege zeci de specializări printr-un singur formular și o mai echitabilă distribuție a studenților pe locurile facultăților.

 


Publicat in Educatie
Bărbatul din Sibiu care lua 35.000 de euro indemnizaţie de creştere a copilului va primi o sumă de 130 de ori mai mică. Inspectorii de la Fisc au hotărât că suma imensă era nejustificată, aşa că funcţionarii de la plăţi sociale sunt obligaţi să îi recalculeze beneficiile. În plus, el ar putea fi obligat să returneze banii necuveniţi.

 


Publicat in Fiscalitate
Cu ocazia desfășurării manifestărilor prilejuite de Unirea Principatelor Române, Jandarmeria Iaşi în cooperare cu celelalte forţe ia măsuri pentru ca evenimentele să se desfăşoare în condiţii optime de siguranță.

 


Publicat in Administratie Locala
Poliţiştii efectuează cercetări faţă de doi bărbaţi bănuiţi de comiterea  infracţiunii de furt şi tentativă la furt. Aceştia au fost arestaţi preventiv.

 


Publicat in Justitie
La data de 19 ianuarie a.c, poliţiştii din cadrul Secţiei  5 Poliţie Iaşi au prins în flagrant un bărbat, de 63 de ani, din comuna Vlădeni, care încerca să sustragă 5 perechi de cercei din incinta unei societăţi comerciale situată pe raza municipiului Iaşi.

 


Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31