fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 10 Aprilie 2017

Evadările spectaculoase se întâlnesc, în general, doar în filme, dar există şi excepţii, normal. Anul trecut, presa relata despre evadarea incredibilă din închisoarea Izberbash din Rusia, pe 18 iunie 2016, a deţinutului Rustam Sahrudinov, în vârstă de 25 de ani, arestat pentru furt.  

 


Publicat in Naturism
Fosta eminenţă cenuşie a PSD, Viorel Hrebenciuc, răsuflă uşurat pentru moment: a fost achitat de instanţă în dosarul „Mită la PSD".

 


Publicat in Justitie
Poliţia de la Chişinău a anunţat luni că a reţinut încă un suspect care ar fi facilitat trecerea din Ucraina în Republica Moldova a asasinilor care au vrut să îl ucidă pe preşedintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, relatează News.ro, citând Unimedia.info.

 

„A fost reţinut încă un figurant important în acest dosar, este vorba de un bărbat de aproximativ 40 de ani din s. Gasca, r. Bender. Potrivit informaţiilor noastre, acesta figurează ca o persoană ce înfăptuieşte acţiuni de contrabandă. Bărbatul a avut rolul de a facilita trecerea persoanelor care erau executori ai omorului la comandă şi i-a trecut ilegal pe teritoriul Republicii Moldova, pentru a avea alibi", a declarat șeful-adjunct al Inspectoratului General al Poliţiei, Gheorghe Cavcaliuc.

 


Publicat in Moldova
Tragedie în zona CUG. O tânără de 27 de ani a căzut de la etajul 5 al unui imobil. Fata, spun vecinii, se afla împreună cu prietenul ei în apartament. Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz.

 


Publicat in Social
Un păstor din China a descoperit într-o zi un bolovan uriaș pe locul unde își hrănea oile și caprele. După câțiva ani, Guvernul comunist de la Beijing a declarat piatra ca fiind meteorit și a decis să-l confiște. Omul nu s-a lăsat cu una cu două, după ce a aflat că piatra poate să valoreze milioane de dolari. A făcut ceva fără precedent în China: a decis să dea în judecată statul pentru a-și recupera piatra.

 

Procesul a început luna trecută în regiunea Xinjiang, iar cazul este extrem de dificil date fiind lacunele legislației chineze în materie de proprietate, potrivit New York Times.

 


Publicat in Panorama
Un bărbat din județul Suceava a fost strivit de utilajul pe care lucra. Un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din județul Suceava, a murit strivit de un utilaj forestier TAF, în această dimineață.

 


Publicat in Moldova
Mercedes-Benz România cheamă peste 200 de autovehicule în service. Mercedes-Benz România, reprezentant în ţară al producătorului Daimler AG, cheamă în service 213 autovehicule al căror airbag ar putea fi afectat, se arată într-o informare transmisă, luni, către Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC).

 


Publicat in Auto
Vremea va continua să fie oscilantă pe durata următoarelor două săptămâni, cu intervale în care valorile termice vor fi încadrate în normele climatologice ale perioadei, dar și cu zile în care valorile termice vor scădea semnificativ, alături de precipitații importante cantitativ, mai ales în data de 11 aprilie, precum și după 15 aprilie, arată prognoza Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), valabilă pentru perioada 10 - 23 aprilie 2017, publicată luni.

 


Publicat in Vremea
Fostul ministru al Justiţiei Florin Iordache a fost audiat, vineri, la Parchetul instanţei supreme, în calitate de martor, în dosarul OUG 13, au declarat surse judiciare, pentru News.ro.

 

Audierea fostului ministru a avut loc la mai bine de o săptămână de la prezentarea evaluării activităţii procurorului general şi a procurorului-șef al DNA de către actualul ministru al Justiţiei, Tudorel Toader.

 


Publicat in Justitie
NATO intenționează să deschidă un centru de constraspionaj la București. Preşedintele Klaus Iohannis a cerut deja Parlamentului, prin intermediul unei scrisori, să aprobe înfiinţarea pe teritoriul României a Detaşamentului de Contrainformaţii, care îşi va desfăşura activitatea pe lângă Comandamentul Diviziei Multinaţionale de Sud Est din Capitală, scrie Hotnews.

 


Publicat in Presedintie
Pagina 1 din 5

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30