fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 21 Mai 2017

Un incendiu a izbucnit în această seară la Institutul Regional de Oncologie Iași.

 


Publicat in Social
România sărbătoreşte 103 ani de la naşterea lui Corneliu Coposu, un adevărat om politic care şi-a pus viaţa în slujba ţării şi ne-a inspirat pe toţi prin caracterul nobil şi înalta sa ţinută morală.

 

În urmă cu 103 de ani, pe 20 mai, se năştea o legendă. Simbol al rezistenţei anti-comuniste, Seniorul Corneliu Coposu - urmaşul lui Iuliu Maniu - a fost, fără îndoială, unul dintre cei mai mari oameni politici care au păşit pe pământul românesc.


Publicat in Parlament
Cămătărie cu acte în regulă. Aşa poate fi caracterizată afacerea lui Oleg Boyko, un miliardar rus care operează inclusiv în România. Prin firmele sale, oferă împrumuturi cu dobânzi foarte mari, de multe ori fără ca acestea să fie clare pentru clienţi. Iar dacă întârzii cu plăţile, ajungi într-o situaţie imposibil de gestionat. Deutsche Welle scrie despre un român care a făcut un împrumut rapid pentru a se trata de cancer. Bărbatul a ajuns să plece la muncă în Germania pentru a plăti de patru ori suma datorată.

 

Jurnaliştii de la Deutsche Welle prezintă povestea unui român prins în iţele unui împrumut rapid făcut la firma miliardarului rus Oleg Boyko. Bărbatul, căruia autorii articolului i-au dat numele fictiv Daniel, a avut nevoie de bani pentru un tratament mult prea costisitor. Fără alte soluţii, a apelat la o companie de împrumuturi rapide, pentru suma de 800 de lei. Nu a putut, însă, să o returneze într-o lună, aşa că datoria s-a dublat. A ajuns la o înţelegere să achite 350 de euro în două tranşe. Prima dată, a plătit suma pe care o împrumutase, însă nu a reuşit să achite şi diferenţa. Din acel moment, coşmarul său s-a accentuat. S-a trezit că e executat silit pentru o sumă de aproximativ 2.700 de lei, inclusiv penalităţi şi comisioane de 1.600 de lei.

 


Publicat in Social
Ne aflăm din nou în acea perioadă a anului când socul ne îmbie cu mireasma florilor şi gândul ne duce fără să vrem la socata răcoritoare şi energizantă, cu gustul ei delicat, dulce acrişor.

 

Fiind printre delicateţurile cu care eram răsfăţaţi de mamele şi bunicile noastre în anii copilăriei, această licoare aromată, uşor sifonată, nu prea are nevoie de introducere.

 


Publicat in Culinar
Geanina Terceanu,  judecătoarea care i-a scos nevinovați pe greii fotbalului românesc în „Dosarul Transferurilor" la prima judecată a procesului, se mărită. Ea are însă probleme cu legea pentră că DNA a demonstrat că judecătoarea fusese mituită cu 220.000 de euro de Victor și Ioan Becali, dar și de fostul soț al Alinei Vidican, Cristi Borcea, cu care s-a vehiculat în presa de scandal că ar fi avut o relație.

 


Publicat in Media
Coreea de Nord a testat duminică o altă rachetă balistică, în condiţiile în care gustul lui Kim Jong-un pentru război pare să se intensifice.

 

Noul test are loc la doar o săptămână după ce regimul comunist izolat a stârnit temeri privind un nou tip de rachetă mai puternică, capabilă nuclear şi care ar putea atinge teritoriul american.

 


Publicat in Panorama
Extragerea bonurilor fiscale câştigătoare emise între 1 şi 30 aprilie a fost efectuată duminică seara, la sediul Loteriei Române. Fondul de premiere este de un milion de lei, din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, se arată într-un comunicat transmis de Ministerul Finanţelor.

 

Bonurile câştigătoare sunt cele emise în ziua de 18 APRILIE, în valoare de 144 LEI.

 


Publicat in Fiscalitate
România a respectat decizia Turciei, care a anulat paşaportul baschetbalistului Enes Kanter, astfel încât nu a putut permite accesul acestuia pe teritoriul ţării, a declarat ministrul român de Externe Teodor Meleşcanu.

 


Publicat in Guvern
O mamă și cei doi copii ai săi au rămas blocați pe un aeroport din Spania, după ce compania low-cost cu care urmau să zbore a refuzat să-i mai primească la bord, relatează Daily Mail.

 


Publicat in Panorama
Nouă persoane au fost rănite, duminică după-amiază, în urma unui accident produs pe DN 29A, în judeţul Suceava, şi în care au fost implicate trei autoturisme, anunță News.ro.

 


Publicat in Moldova
Pagina 1 din 3