fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 21 August 2017

12 persoane au fost duse la audieri, luni seară, în urma a nouă percheziţii făcute într-un dosar penal deschis după ce un poliţist din Hunedoara a fost împuşcat într-o pădure, în timp ce urmărea mai mulţi braconieri. Poliţiştii au ridicat mai multe arme de vânătoare şi arme deţinute ilegal, precum şi carne de vânat.

 

Peste 35 de poliţişti din Hunedoara, Alba şi Timiş au făcut nouă percheziţii domiciliare, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de ultraj asupra unui poliţist aflat în misiune în 2 august, de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi de braconaj.

 


Publicat in Social
Direcţia Silvică Suceava va depune la judecătoriile din judeţul Suceava 560 de dosare prin care cere să fie anulate titlurile de proprietate asupra 16.800 de hectare de pădure aflate în posesia parohiilor sucevene. În plus, silvicultorii suceveni vor să primească şi profitul obţinut în ultimii trei ani din exploatarea pădurilor respective.

Publicat in Moldova
Tragedie în Sighetul Marmaţiei. Un copil de patru ani şi jumătate a fost ucis de câinele familiei, un Amstaff - cunoscut drept un câine puternic, dar prietenos cu cei mici. Câinele a fost adus în urmă cu două luni, din Italia.

 


Publicat in Social
Scandal-monstru într-un bar din judeţul Vaslui. Un bărbat de 40 de ani a fost bătut crunt de 5 indivizi, doar pentru că nu a vrut să-i cinstească.

 

După ce l-au lovit cu îndârjire, agresorii i-au furat şi banii: 1.500 de lei şi 500 de lire sterline. În vreme ce rănitul era transportat la spital, poliţiştii i-au identificat pe bătăuşi şi încearcă să pună mâna pe ei.

 


Publicat in Moldova
Trei români au fost răniți, unul fiind în stare gravă, în urma unui grav accident rutier produs luni pe insula italiană Sardinia, afirmă surse citate de presa italiană.

 


Publicat in Panorama
La sfârșitul săptămânii trecute de pe șantierul organizat de constructorul care efectuează lucrările de modernizare la DJ 248D Păun-Tomești au dispărut scândurile folosite la cofrarea acceselor la proprietăți. Proiectul prevede realizarea a 70 accese, majoritatea fiind deja realizate. Ultimele urmau să fie turnate astăzi.

 


Publicat in Administratie Locala
În această noapte, 21 spre 22 august, între orele 22.00 și 6.00, echipele Conest SA vor face lucrări de remediere a deformațiilor apărute pe partea carosabilă a str. Nicolina.

 


Publicat in Administratie Locala
Serviciile libaneze de informaţii, în colaborare cu autorităţile australiene, au dejucat un atentat vizând o cursă a companiei aeriene a Emiratelor Arabe Unite Etihad, din Australia la Abu Dhabi, a anunţat ministrul libanez de Interne, Nouhad Machnouk, citat de La Repubblica. Atentatorii voiau să folosească o păpuşă Barbie plină cu explozibili, informează News.ro.

 


Publicat in Eveniment
Purtătorul de cuvânt la Patriarhiei, Vasile Bănescu, a declarat că fostul episcop de Huşi va locui într-o casă în apropierea unui schit bisericesc, în Episcopia Devei şi Hunedoarei, urmând să primească o remuneraţie în funcţie de munca prestată pentru mânăstirea respectivă.

 

„Fostul episcop de Huşi va locui într-o casă pusă temporar la dispoziţia lui, este o locuinţă modestă, care necesită reparaţii şi nu va mai primi salariu de episcop, pentru că nu mai ocupă această funcţie. Acesta va primi o remuneraţie în funcţie de munca prestată. Încă nu i s-a stabilit o fişă a postului, ca să spunem aşa, dar se poate ocupa de îndeletniciri pe parte culturală, el cunoaşte multe limbi străine, a studiat în Germania, poate să facă traduceri, de exemplu, pe care ar putea primi bani", a declarat purtătotul de cuvânt la Patriarhiei, Vasile Bănescu, potrivit Mediafax.

 


Publicat in Moldova
Un bărbat care purta o centură cu explozibili ar fi fost împuşcat la Subirats, la vest de Barcelona, relatează Sky News, precizând că o parte a presei spaniole anunţă că şoferul maşinii care a intrat în mulţime în capitala catalană a fost arestat.

 


Publicat in Eveniment
Pagina 1 din 4