fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 20 Septembrie 2017

Cunoscutul medic mureşean Benedek Imre a fost încătuşat astăzi, pe o stradă din Târgu Mureş, după ce a bruscat câţiva poliţişti.

 


Publicat in Social
Șefii din Palatul Roznovanu dau asigurări că nu vor fi probleme în programul de deszăpezire și nici în furnizarea agentului termic. Zilele următoare vor începe mai multe licitații în vederea achiziționării cu materiale antiderapante.

 


Publicat in Administratie Locala
Municipalitatea ieșeană a lansat o procedură de achiziție publică pentru realizarea de proiecte tehnice de reabilitare termică la unitățile școlare din municipiu. Programul vizează 14 unități școlare, respectiv 23 de clădiri.

 


Publicat in Administratie Locala
FC Botoşani şi CSM Poli Iaşi au terminat la egalitate, scor 3-3, în derbiul Moldovei din etapa a 11-a a Ligii 1.

 


Publicat in CSMS Iasi
Magistraţii de la Judecătoria Vaslui au dispus, miercuri, eliberarea condiţionată a avocatului ieşean Mihail Vlasov, fost preşedinte al Camerei de Comerţ Industrie şi Agricultură a României, condamnat la închisoare cu executare pentru fapte de corupţie, aflat în detenţie la Penitenciarul Vaslui.

 

Decizia instanţei vasluiene nu este definitivă, ea putând fi atacată de DNA în termen de trei zile de la comunicare.

 


Publicat in Sanatate
Un bărbat din Căuşeni, Republica Moldova, a murit după ce a sărit pe geamul apartamentului unde petrecea cu două femei și un bărbat. Acesta a intrat în panică atunci când soţia a venit acasă.

 


Publicat in Moldova
Miercuri, 20 Septembrie 2017 19:24

Premierul Tudose, suspectat de un nou plagiat

O lucrare care e posibil să-l fi ajutat pe Mihai Tudose la obţinerea gradului didactic de conferenţiar universitar la Academia Naţională de Informaţii a SRI conţine părţi ce pot fi considerate plagiate. SRI refuză să ofere clarificări.

 


Publicat in Guvern
Meteorologii au emis mai multe avertizări cod portocaliu de furtună. Vor fi afectate toate zonele din țară, cu excepția Dobrogei. Sunt anunţate frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului ce vor lua şi aspect de vijelie şi grindină de dimensiuni medii şi mari, informează Digi 24.

Publicat in Vremea
Întâmplare şocantă în comuna Albota din Argeş. Un bărbat de 55 de ani este acuzat că a călcat-o în picioare pe o colegă a fiului amantei sale.

 

Fetiţă de 13 ani a ajuns la spital cu răni grave. Individul, care mai fusese cercetat în trecut pentru furt, a vrut, se pare, să o pedepsească pe sărmana copilă pentru că se certase cu băiatul respectiv la şcoală.

 


Publicat in Social
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni- I.T.P.F. Iaşi au descoperit în borseta unui cetățean moldovean o carte de identitate  românească ce s-a dovedit a fi falsă, pentru care bărbatul a declarat că a plătit suma de 150 euro.

 


Publicat in Social
Pagina 1 din 4