fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 21 Septembrie 2017

Fostul mijlocaş defensiv al Politehnicii Iaşi, Gabriel Simionov, a decedat la vârsta de 62 de ani după ce a fost înţepat de o insectă, a intrat în șoc anafilactic și nu a mai putut fi salvat.

 


Publicat in CSMS Iasi
Ţi s-a întâmplat să judeci aspru un om doar după modul în care arată, iar când ai aflat câteva lucruri despre el, ţi-ai dat seama că universul său interior era mult mai bogat decât ţi-ai fi închipuit? Dacă da, atunci citeşte mai departe.

 


Publicat in Familie
Preşedintele Klaus Iohannis anunţă că şi-a anulat vizita programată pentru luna octombrie în Ucraina. Decizia a fost luată în urma legii adoptate la Kiev care restricţionează dreptul românilor de la nord de graniţă de a învăţa în limba maternă.

 

Şeful statului spune că s-a întâlnit la reuniunea ONU cu liderul ucrainean Petro Poroşenko, căruia i-a transmis nemulţumirile pe care partea română le are legat de această situaţie.

 


Publicat in Presedintie
Situaţia de la Inspecţia Judiciară este deosebit de gravă, afectează în mod serios prestigiul sistemului şi dinamitează încrederea pe care cetăţenii ar trebui să o aibă în justiţie, a avertizat judecătorul Horaţius Dumbravă.

 

Scandalul înregistrărilor de la Inspecţia Judiciară din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii „dinamitează" practic încrederea cetăţenilor în justiţie, a tras un semnal de alarmă joi, pe pagina sa de socializare, fostul şef CSM Horaţius Dumbravă, într-o postare intitulată "Inspecţia judiciară versus inspecţia judiciară".

 


Publicat in Justitie
O învăţătoare din Botoșani a intrat în comă, după ce a căzut pe scări, la școala unde preda. Totul s-a întâmplat în timp ce aceasta se îndrepta spre cancelarie. Femeia a leșinat și s-a lovit cu capul de treptele din beton.

 


Publicat in Moldova
Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a decis, joi, demiterea Amaliei Şerban din funcţia de director general de asistenţă medicală şi sănătate publică din cadrul Ministerului Sănătăţii, invocând motivul întârzierii privind procedura de achiziţie a vaccinului antigripal.

 

„Pe fondul întârzierilor înregistrate la procedura de achiziţie a vaccinului antigripal, ministrul Sănătăţii, domnul Florian Bodog, anunţă astăzi (joi, n.r.) demiterea din funcţie a doamnei Amalia Şerban, director general al Direcţiei generale de asistenţă medicală şi sănătate publică din cadrul Ministerului Sănătăţii", se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Sănătăţii.

 


Publicat in Guvern
Județul Vaslui înregistrează o explozie de înmatriculări auto în primele opt luni ale acestui an, deși este cel mai sărac din țară, cu cel mai mic produs intern brut pe cap de locuitor și cu rata cea mai mare a șomajului. Practic, numărul mașinilor înregistrate este de peste 1.100 pe lună, aproape dublu față de anul trecut.

 


Publicat in Moldova
Un militar român a fost rănit joi în timpul unui exercițiu. Militarul se afla pe fregata Regele „Ferdinand” și efectua un exercițiu în largul Mării Negre.

 


Publicat in Sanatate
Un copil de opt ani a murit în timpul orei de sport, la o școală din comuna Putineiu, județul Teleorman. Elevului i s-a făcut rău la începutul orei, a leșinat și nu a mai putut fi resuscitat, relatează Agerpres.

Publicat in Social
Ministerul Sănătăţii preia cele 12 hectare de teren din municipiul Iași pe care va fi construit Spitalul Regional de Urgenţă, arată o hotărâre de Guvern adoptată în şedinţa de astăzi.

 

Terenul a trecut în domeniul public al statului român, din cel al municipalității în noiembrie 2016, printr-o hotărâre a Consiliului Local Iaşi. Ministerul Sănătăţii are printre obiectivele prioritare construirea a trei spitale regionale de urgenţă, investiţie pentru care există o finanţare alocată de 300 milioane euro prin Programul Regional Operaţional (POR). De asemenea, în decembrie 2016, Ministerul Sănătăţii a încheiat un Acord de asistenţă tehnică cu Banca Europeană de Investiţii, în vederea întocmirii documentelor necesare aplicaţiei pentru finanţarea din fonduri structurale nerambursabile pentru construcţia celor trei spitale regionale de urgenţă.

 


Publicat in Sanatate
Pagina 1 din 4

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30