fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 22 Ianuarie 2019

Consiliul Municipal din Praga a aprobat componenţa unei noi comisii condusă de un „primar de noapte'', cu misiunea de a gestiona problemele cu care se confruntă oraşul după lăsarea întunericului, precum zgomotul provenind de la barurile şi localurile din capitala Cehiei, informează agenţia Xinhua, citată de Agerpres.

Publicat in Panorama
Ecaterina Andronescu vrea să scurteze vacanţa de iarnă deoarece, potrivit ministrului Educaţiei, este prea lungă perioada de trei săptămâni în care elevii stau acasă, timp în care uită materia. Ministrul a spus că au fost discutate modificări la structura anului şcolar 2019-2020.

Publicat in Educatie
Ministerul Educației le cere inspectoratelor școlare să monitorizeze evoluția cazurilor de îmbolnăvire prin gripă și infecții respiratorii în școli și grădinițe. “Astfel, în toate școlile din țară, se va efectua zilnic, la începutul orelor de curs, un triaj epidemiologic, în vederea identificării preșcolarilor/elevilor cu simptomatologie de boală, în special respiratorie (febră, tuse, strănut, stare fizică alterată)”, anunță Ministerul, într-un comunicat .

 


Publicat in Educatie
Acordeonistul Marcel Azzola, care a acompaniat în lunga sa carieră cântăreţi celebri precum Edith Piaf, Jacques Brel şi Juliette Greco, a murit la vârsta de 91 de ani, la Villennes-sur-Seine, Franţa, anunţă Le Figaro.

Publicat in Evenimente
Trusa a fost cumpărată de soţia pensionarului la o licitaţie organizată în regiunea Warwickshire din Anglia. Printre uneltele vechi se găsea şi un dispozitiv incendiar german din al Doilea Război Mondial, cunoscut sub numele de Brandbombe.

Publicat in Eveniment
Scandal în mediul online, după ce angajatele unei companii din China au fost obligate să se târască în genunchi prin trafic pentru că nu au atins targetul anual de producție, scrie dailymail.com. Imaginile au fost preluate de publicații din toată lumea și s-au viralizat rapid în mediul online.

Publicat in Eveniment
Pe lângă relaxare și sesiuni de shopping, în acest sfârșit de săptămână, cei care ajung în ansamblul Palas se pot bucura și de două târguri tematice, cu obiecte populare și piese de colecție.

Publicat in Timp Liber
În urma sesizării trimise de deputatul Marius Bodea, Prefectul Iașului va ataca în instanța de  contencios administrativ autorizația de construire nr. 1602/19.10.2018 pentru ”împrejmuire teren proprietate – conform PUZ aprobat prin HCL nr. 96/28.02.200018”, emisă de primarul Iașului, Mihai Chirica, autorizație care echivalează cu distrugerea ireversibilă a Esplanadei Oancea.

Publicat in Politica Locala
Academia Americană de Film a anunțat nominalizările la Premiile Oscar 2019. Ceremonia va avea loc pe 24 februarie și, pentru prima dată după decenii, va avea o echipă de gazde.

Publicat in Vedete
Asociaţia pentru Restaurarea Monarhiei cere autorităţilor să nu mai fie organizate diverse evenimente în Sala Tronului din Palatul Regal, „pentru că nu este sală de mese”, precizând că pentru astfel de reuniuni există alte spaţii.

Publicat in Parlament
Pagina 1 din 4

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31