fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 18 Mai 2019

Accident spectaculos de circulație sâmbătă dimineață, pe DN 17, pe raza localității Vama.

Publicat in Moldova
Poli Iaşi a terminat la egalitate meciul disputat sâmbătă, pe teren propriu, cu Hermannstadt, în etapa a 11-a din play out-ul Ligii 1.

Publicat in CSMS Iasi
Artistul Tudor Chirilă acuză PSD-ul că se foloseşte de o postare mai veche de a sa, scoasă din context, pentru a îi convinge pe români să nu meargă la referendumul din 26 mai. Mai exact, potrivit cântăreţului, PSD a luat o postare mai veche de a sa, în care el anunţă că nu merge la referendumul pentru redefinirea familiei în Constituţie şi o distribuie acum pentru a acredita ideea ca Tudor Chirilă boicotează referendumul anunţat de preşedintele Iohannis.

Publicat in Vedete
Liderul Alianţei 2020 USR-PLUS Dacian Cioloş a declarat sâmbătă, la Iaşi, că liderilor PSD li s-a urcat puterea la cap şi că s-a ajuns la ridicarea oamenilor de pe stradă pentru a provoca, astfel încât să se justifice ulterior intervenţia în forţă a jandarmilor.

Publicat in Politica Locala
Conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Braşov a deschis o anchetă internă, după ce un poliţist s-a bătut cu un şofer de autobuz şi cu un alt bărbat, în incinta RAT Braşov, în urma unui scandal în trafic.

Publicat in Social
Ministerul Afacerilor Interne reacționează, pe Facebook, după ce o doamnă polițistă a fost ironizată pe rețelele socializare din cauza aspectului fizic.

Publicat in Media
Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat patru percheziții domiciliare în județul Constanța și una în județul Cluj-Napoca, la 10 persoane bănuite de constituirea unui grup infracțional organizat și proxenetism.

Publicat in Social
Incendiu puternic într-o parcare din Curtea de Argeș, după ce șase mașini au fost incendiate. Potrivit primelor informații, focul ar fi fost pus intenționat, fiind vorba de o mână criminală.

Publicat in Social
Şapte fraţi, cu vârste între 1 şi 15 ani, din localitatea Vlădeni, au fost transportaţi la Spitalul de Pediatrie Sfânta Maria din Iaşi, după ce ar fi consumat băuturi energizante.

Publicat in Sanatate
UDMR, prin „Consiliul Regional al Aleșilor Locali din Ținutul Secuiesc" susține ca se delimitează de acțiunea de acoperire cu saci negri a crucilor din Cimitirul Internațional Valea Uzului și de persoanele participante, considerând că a fost vorba despre o provocare care a avut ca scop discreditarea maghiarilor, se arată într-un comunicat publicat vineri pe site-ul partidului.

Publicat in Social