fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 28 Septembrie 2019

Zippy, un Jack Russell Terrier al familiei Butler, a devenit erou după ce şi-a sacrificat viaţa pentru a salva familia cu care trăia, dintr-un incendiu izbucnit în casă, în Florida (SUA).

Publicat in Panorama
Într-o filmare apărută pe o rețea de socializare se poate observa cum o profesoară este batjocurită de elevă, care-i fredonează versuri dintr-o manea.

Publicat in Educatie
Viorica Dăncilă are o primă reacție după respingerea candidaturii Rovanei Plumb precizând că aceasta „are, în continuare, susținerea mea necondiționată”.

Publicat in Guvern
Velierul sub pavilion olandez căutat pe Marea Neagră a fost găsit sâmbătă, la 40 mile marine est de municipiul Constanţa, cetăţeanul austriac care se afla la bord declarând că îşi poate continua deplasarea, în condiţii de siguranţă, către Bosfor, a informat Garda de Coastă.

Publicat in Social
O tânără de 17 ani a fost găsită, sâmbătă, cu gâtul tăiat, într-o casă din satul Rudari, judeţul Prahova, principalul suspect fiind iubitul său care este de negăsit.

Publicat in Justitie
Procurorul Nicolae Popescu (46 de ani) de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea și-a pierdut viața joi într-un cumplit accident rutier ce a avut loc pe DN 7, la Bascov, în Argeș. Vâlceanul se afla la volanul autoturismului său în momentul în care șoferul unui tir nu a păstrat distanța regulamentară în trafic, potrivit gazetavalceana.ro.

Publicat in Social
Garda de Coastă caută un velier cu un cetățean austriac la bord, care ar fi dispărut în drum spre Bulgaria.

Publicat in Social
Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit, sâmbătă, prin tragere la sorţi, ordinea pe buletinele de vot a candidaţilor la alegerile prezidenţiale. Primii cinci sunt Klaus Iohannis, Theodor Paleologu, Dan Barna, Kelemen Hunor şi Viorica Dăncilă.

Publicat in Presedintie
Principesa Maria a României şi ambasadoarea Franţei în România, Michele Ramis, au vizitat vineri seara Centrul Rezidenţial pentru Mame şi Copii în Dificultate - Fundaţia Hecuba din Iaşi, ele declarându-se impresionate de faptul că există asemenea structuri care protejează persoanele vulnerabile.

Publicat in Social

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30