cristi tanasa

Călător în timp: sucevean depistat în trafic cu un permis de conducere eliberat în 1971, de Republica Socialistă România

Un bărbat de 68 de ani din comuna suceveană Todirești a fost prins de polițiști la volan cu un permis eliberat în anul 1971, de Republica Socialistă România.

Purtătorul de cuvânt al CNAS a demisionat după nefericita declarație „oamenii mor oricum”

Purtătorul de cuvânt al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate și-a dat demisia. Decizia lui Daniel Osmanovici a venit după ce premierul Viorica Dăncilă i-a cerut ministrului Sănătății, Sorina Pintea, demiterea atât a purtătorului de cuvânt, cât și a președintelui CNAS.

Surpriză: Kovesi este susținută și de Bulgaria pentru șefia Parchetului European!

Laura Codruța Kovesi se bucură de tot mai multă susținere pentru șefia Parchetului European, în ciuda opoziției guvernului român.

Sârb cercetat pentru trafic de migranți, reținut de polițiștii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din Jimbolia - judeţul Timiș au depistat şi identificat, în cadrul unei acţiuni pe linia combaterii migraţiei ilegale desfăşurate pe raza judeţului Timiş, un cetăţean sârb care a sprijinit patru cetăţeni din Somalia în încercarea de a trece ilegal frontiera. Cetățeanul sârb este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de migranți, pe numele său fiind emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Șoferi, vi se pregătește ceva! Acțiunea Truck & Bus: o săptămână de controale „la sânge” a autobuzelor, microbuzelor și camioanelor

Autobuze, microbuze, precum şi alte autovehicule de transport persoane sau mărfuri vor fi oprite pentru control, în aceste zile, de poliţiştii rutieri. Activităţile sunt desfășurate simultan în toate statele membre ale U.E.

Hoț identificat de polițiștii din Ciurea: a furat toți banii și bijuteriile găsite într-o casă

Polițiștii din Ciurea au identificat un tânăr, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Peste 40 de infracțiuni constatate și 12 permise de conducere ridicate sâmbătă, de polițiștii ieșeni

Polițiștii ieşeni au intervenit sâmbătă, la peste 130 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112.  Au aplicat peste 120 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acțiunilor și intervențiilor efectuate au fost sesizate peste 40 de infracțiuni.

Mâine începe a doua etapă a înscrierilor în învățământul profesional și dual: peste 1.600 de locuri, disponibile în județul Iași

Luni începe a doua etapă a înscrierii în învățământul profesional și dual. Oportunități pentru elevii ieșeni.

Mașină distrusă de un urs care poftea ciocolată, la Agăș

O banală ciocolată lăsată în torpedou îi va scoate bani serioși din buzunar unui șofer. Totul s-a petrecut la marginea unei păduri din comuna băcăuană Agăș, unde proprietarul își lăsase mașina pe timpul nopții, fără să bănuiască ce va urma.

Înscrieri record la Universitatea Tehnică „Gh. Asachi”: la jumătatea perioadei s-a atins numărul total de înscrişi de anul trecut

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi“ Iași (TUIASI) a reuşit să atragă deja un număr similar de absolvenţi cu cel de anul trecut, deşi perioada de admitere durează până săptămâna viitoare, pe data de 25 iulie.

Pagina 1 din 1537

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Go to top