fbpx
 
Editorial Gabriel GACHI. Sociopatul de la stat: neomul de tip nou

Editorial Gabriel GACHI. Sociopatul de la stat: neomul de tip nou


Mi-l închipui pe ofiţerul DIICOT Craiova, stând cu fundul pe scaun (unul tapiţat, ergonomic cu siguranţă), şi spunând: „Deci avem o maşină gri-argintiu... Aşa, în trei luni e bine, mai vedem...".

România a ajuns un stat fără sistem imunitar. Trebuie luate toate dosarele de la Parchete, DNA, DIICOT şi văzut câte sunt tergiversate, din ce cauze, iar vinovaţii să fie scoşi din sistem. Trebuie o echipă de şoc, formată din profesionişti, care să repună ordinea în sistem.

PSD mai stă la 15%, nu ştiu ce legimitate mai are să impună numiri peste capul românilor. Dragnea ne-a omorât cu abuzurile anticorupţiei, dar tot CEX-ul PSD trăieşte încă în paradigma asta. Au infectat România cu SIDA, omorând celulele albe.

Dacă iei toate dosarele care stagnează de 3 ani vezi imaginea completă. E plină România de-alde Dincă. Nu răpitori de copii, ci răpitori prin definiţie. Liberi printre noi, mulţi fiind politicieni.

99% dintre psihopaţi îi găseşti în puşcării. Un procent din populaţie căruia îi lipseşte empatia, comiţând infracţiuni rudimentare şi fiind uşor de identificat. Dar o ramură distinctă o reprezintă sociopații, la fel de goi empatic, dar mult mai rafinaţi, disimulând pentru a nu atrage atenţia, dar care sunt dominaţi de aceeaşi ţară - urmărirea interesului personal ca unic scop al vieţii şi care fac rău din plăcere. Nu te leagă cu sârmă, ci te vânează metodic, până dispari sau ajungi să te guduri la picioarele lor.

Mulţi sociopaţi ajung în vârful ierarhiei sociale, sunt cunoscuţi în colectivele lor, se ştie cât sunt de nocivi şi despre ei se spune în general că sunt genul care „calcă peste cadavre".

Sistemul imunitar al unui stat trebuie să-i extragă din societate, din funcţiile publice. Conjuraţia sociopaţilor ajunge să domine toate instituţiile şi se perpetuează, indiferent de ciclurile electorale. Ai reţele care rezistă de 20 de ani, cu baronii la vedere. Aşa se formează feudele, împrejmuiesc judeţele şi măcelăresc totul în interior. Te duci la DSV, îţi spun că nu se confimă, te duci la DSP - îţi trântesc uşa în nas, procurorul temporizează, şefii CJ şi primarii căpușează toate serviciile publice, autorizaţiile devin un instrument diabolic pentru viaţa oamenilor, sociopații nu au scrupule, nu au remuşcări.

Un exemplu minor, pe care mi l-am amintit acum: Mihai Chirica a cumpărat o casă de la un privat cu 900.000 de euro şi o ţine în conservare, nu-i foloseşte la nimic, dar în 4 ani n-a construit nicio creşă. Nu i-a trecut prin cap. Studiile sunt mult mai complexe, dosarele personale sunt fascinante, dar elementul esenţial este lipsa empatiei. Corupţia e doar e faţetă a ticăloşiei de care sunt în stare.

E ceea ce spunea şi CTP la Digi, parcă niciodată în 30 de ani ţara asta n-a fost ca acum, să fie condusă numai de ticăloşi, pur şi simplu de indivizi cărora le lipseşte omenia. I-a numit „neom".

Poliţistul DIICOT stă cu fundul pe scaun. Lucrează încă la dosar.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: