fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 19 Aprilie 2017

Un american, care era acuzat că a violat o fetiţă de zece ani şi apoi a incendiat casa în care se aflau bunicii ei, a fost filmat de camerele de supraveghere când s-a sinucis, aruncându-se de la balconul unui tribunal din Ohio.

 

Robert Seman Jr, în vârstă de 48 de ani, urma să fie judecat în Ohio fiind acuzat viol şi uciderea a trei persoane prin incendiere, relatează Daily Mail.

 


Publicat in Panorama
Comisia de Control, Etică şi Disciplină a UEFA a decis, miercuri, ca echipele Olympique Lyon şi Beşiktaş Istanbul să fie excluse pentru un sezon din cupele europene. Sancţiunea este cu suspendare pe o perioadă de probaţiune de doi ani. Ambele grupări au fost amendate cu câte 100.000 de euro.

 

Olympique Lyon a fost sancţionată pentru incidentele produse de suporteri, pentru fumigene, blocarea scărilor de acces în şi din stadion, deficienţe organizatorice şi invadarea terenului de către suporteri după ce echipa a marcat golul doi.

 


Publicat in Fotbal international
Bojdeuca lui Ion Creangă, a pierdut șansa de a fi reabilitată din fonduri europene.

 


Publicat in Administratie Locala
Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) a trimis Comisiei juridice a Senatului o simulare privind potenţialii beneficiari ai proiectului de Lege a graţierii. Statisticile realizate de ANP arată că, în funcţie de amendamentele propuse pentru proiectul de act normativ, ar urma să iasă din închisori între 888 şi 2.765 de deţinuţi. Dintre amendamente, cel propus de Şerban Nicolae ar urma să ducă şi la graţierea a 246 de condamnaţi pentru abuz în serviciu.

 

Administraţia Naţională a Penitenciarelor a realizat o simulare prin care se stabileşte numărul de persoane care ar urma să iasă din penitenciarele din România, în funcţie de fiecare propunere în parte. În total, sunt 8 scenarii luate în calcul.

 


Publicat in Justitie
Serena Williams, care va reveni pe primul loc în topul WTA pe 24 aprilie, a anunţat că este însărcinată în 20 de săptămâni. Jucătoarea de tenis aşteaptă primul ei copil, alături de logodnicul Alexis Ohanian.

 


Publicat in Alte Sporturi
Morgan Mikenas este o tânără din Olanda, cu origini greceşti, care a uimit comunitatea în care trăieşte. 

 


Publicat in Media
Un alt copil şi-a pierdut viaţa din cauza rujeolei, în România. Bebeluşul era din Timiş, iar bilanţul victimelor din ţara noastră a ajuns la 22.

 

Încă un copil a murit din cauza rujeolei, anunţă Institutul Naţional de Sănătate Publică. Este vorba de o fetiţă de trei luni din Timiş. Astfel, numărul deceselor a ajuns la 22, iar numărul copiilor diagnosticaţi cu această boala se apropie de 5000.

 


Publicat in Sanatate
Nu mai puţin de 4,697 miliarde de euro. Atât a împrumutat România în primele trei luni şi jumătate de guvernare PSD-ALDE, bani meniţi să acopere promisiunile din campanie şi să ţină cât de cât în frâu deficitul bugetar.

 

Guvernul Grindeanu a împrumutat în primele trei luni şi jumătate de mandat 12,181 miliarde de lei şi 1,990 miliarde de euro, adică echivalentul a aproximativ 4,697 miliarde de euro, aproape 40% din cât a luat România de la Fondul Monetar Internaţional în anul 2009.


Publicat in Guvern
Anișoara Lupu, de loc din Codãești, județul Vaslui, este o mică întreprinzătoare care a reușit să devină faimoasă în toată Europa cu produsele sale de cofetărie.

 

Pentru cã nu avea bani, a împrumutat în urmă cu 12 ani, o sumã destul de mare din bancã şi a început aventura vieţii ei. Cozonacii  moldoveneşti pe care îi produce la Codăeşti au ajuns sã fie renumiţi în toatã Europa. Reţeta o are de la strãbunica ei, e veche de peste o sutã de ani şi pune pe primul plan calitatea.

 


Publicat in Moldova
Tânăra Polina Popova, în vârstă de 21 ani, a devenit marea câștigătoare a concursului Miss Rusia 2017

 


Publicat in Evenimente
Pagina 1 din 4