fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 05 Mai 2017

De obicei anunțurile de vânzare pentru mașinile vechi sunt plictisitoare: câteva poze sau un filmuleț filmat cu telefonul mobil și un text generic în care este lăudat automobilul.

 


Publicat in Auto
O femeie se gândește la fiecare detaliu când vine vorba despre ziua nunții. Totul este atent plănuit și nimic nu este lăsat la voia întâmplării. Iar o mireasă învață să anticipeze multe lucruri, însă această femeie nu putea să se gândească vreodată că i s-ar putea face rău ofițerului de stare civilă chiar în timp ce ea își delcară iubirea față de soțul ei, potrivit rtl.be.

 


Publicat in Media
Succesiunea de imagini a fost înregistrată la data de 26 aprilie a.c. şi cu acestea NASA a produs un videoclip în stil cinematografic cu momentul în care sonda spaţială robotizată Cassini a intrat între planeta Saturn şi inelele sale. Videoclipul rezumă o oră de observaţii în spaţiu.

 


Publicat in Naturism
Onoarea de a organiza Adunarea Parlamentară a NATO va scoate din „buzunarul" Camerei Deputaţilor un milion de euro numai pentru maşinile ce vor transporta înalţii oaspeţi.

 

Camera Deputaţilor urmează să achiziţioneze 25 de maşini pentru protocol şi transportul delegaţiilor ce vor lua parte la Adunarea Parlamentară a NATO, eveniment programat să aibă loc în luna octombrie. Până aici nimic neobişnuit. Neobişnuită e valoarea maşinilor, care se va ridica la circa 1 milion de euro, fără TVA.


Publicat in Parlament
Clipe de groază pentru câţiva elevi din Oklahoma, Statele Unite, aflaţi într-un autobuz.

 


Publicat in Panorama
Caz de cascadorii râsului în Italia, la Trieste, acolo unde doi români proaspăt ajunşi în Pensinsulă au încercat să fugă cu o dubă de filaj a poliţiei pe care nu se aflau însemne oficiale, dar în care se afla un agent.

 


Publicat in Panorama
Un bărbat în vârstă de 46 de ani a încercat să se sinucidă, vineri după-amiază, într-un hypermarket din Capitală. Bărbatul a fost imobilizat de poliţişti şi transportat la Spitalul Universitar, unde i se va face o evaluare psihiatrică, potrivit Poliţiei Capitalei.

 


Publicat in Social
Un preot din judeţul Botoşani a fost suspendat din funcţie, începând de astăzi, ca urmare faptului că a refuzat să îl mai pomenească în biserică, la slujbe, pe mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, Teofan.

 

Preotul Ioan Ungureanu de la biserica de lemn din localitatea Schit Orăşeni, comuna Cristeşti, a fost chemat în judecată în faţa Consistoriului eparhial al Arhiepiscopiei Iaşilor. El a fost acuzat de: schismă, neascultarea faţă de feţele bisericeşti, de contrazicerea publică a poziţiei bisericii, de insultă, calomnie, defăimare şi clevetirea în public, dar şi de instigare la atitudini şi fapte negative şi de săvârşirea Sfintelor Taine cu nerespectarea prevederilor tipiconale.


Publicat in Moldova
O nouă condamnare pentru fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu. A primit un an de închisoare pentru abuz în serviciu în dosarul în care a fost trimis în judecată pentru fraudarea de fonduri europene.

 


Publicat in Justitie
Un cutremur cu magnitudinea de 3,4 grade pe scara Richter s-a produs astăzi, la ora locală 13:48, în județul Buzău, la o adâncime de 131,1 kilometri, conform datelor publicate pe site-ul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP).

 


Publicat in Social
Pagina 1 din 4