fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 13 August 2017

Dinamo s-a împiedicat la Iași. Chiar dacă au deschis scorul rapid, „roș-albii" au primit două goluri pe finalul meciului și au părăsit terenul învinși cu scorul de 2-1.

 


Publicat in CSMS Iasi
Propunerea consilierilor PMP din Consiliul Județean de a da un nume nou Aeroportului Iași nu este pe placul aleșilor PSD care vin cu o inițiativă mult mai amplă. „Rebranding-ul Aeroportului Internațional Iași este o necesitate, dar nu în condiții de improvizație politicianistă, fără un fundament extras deopotrivă din comunitate și dintr-o viziune de dezvoltare”.

 


Publicat in Administratie Locala
Deşi obişnuit să posteze poze cu el la pescuit, eventual de pe lacul Belina, deţinut de compania Tel Drum, sau să povestească despre partidele de tenis, preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat la  Antena 3 că în timpul liber joacă Angry Birds şi că este un jucător chiar foarte bun.

 


Publicat in Parlament
SUA a început construcţia unei baze militare în Ucraina, la Ochakiv (Ochakov), conform unei declaraţii a Marinei americane.

 


Publicat in Panorama
Preţurile alimentelor au crescut luna trecută cu 2,4 procente! Vestea proastă este că trendul crescător va fi cel mai probabil menţinut, mai ales ca reprezentanţii Băncii Naţionale au avertizat că inflaţia va ajunge până la sfârşitul anului la 1,9%. Creşterea preţurilor la combustibili anunțată de la 1 septembrie ar putea înrăutăţi şi mai mult situaţia.

 


Publicat in Agricultura
O ambarcaţiune cu zeci de migranţi la bord a fost depistată, duminică dimineaţă, la Mangalia. La bordul navei se aflau 69 de persoane din Irak, printre care 29 de minori, şi doi facilitatori, potrivit Mediafax.

 


Publicat in Social
Un tânăr de 28 de ani, care a fost atacat duminică de urs în Harghita, a ajuns la Spitalul Municipal din Gheorgheni.

 


Publicat in Social
Ministrul de Interne reacţionează după dispariţia milionarului evreu, înainte de a fi condamnat definitiv la închisoare. Şefii poliţiştilor care nu îşi fac treaba trebuie să îşi asume responsabilitatea şi să suporte consecinţele, spune Carmen Dan. Avraham Morgenstern a dispărut în mai, după condamnarea în primă instanţă pentru evaziune fiscală. Fuga lui a dus la o anchetă la secţia 6 de poliţie Bucureşti, unde agenţii nu au anunţat la timp că omul de afaceri nu s-a prezentat la secţie, aşa cum îi impunea controlul judiciar sub care se afla.

 

După ce poliţiştii de la Secţia 6 i-au pierdut urma omului de afaceri Avraham Morgenstern, aflat sub control judiciar, liberalul Ovidiu Raeţchi i-a cerut ministrului de interne să demisioneze.

 


Publicat in Guvern
Trei cetăţeni de etnie romă, care au şicanat şi au vrut să bată cu bâtele un motociclist în trafic pe drumul Curtea de Argeş - Piteşti, au avut parte de o mare surpriză. Motociclistul era un poliţist care a lucrat la mascaţi, a luptat în Kosovo şi în galele de K1. Doi dintre romi au fost bătuţi, iar al treilea a fugit. Cei trei s-au ales cu plângere penală pentru distrugere şi lovire.

 


Publicat in Social
Duminica, 13 August 2017 18:18

Adolescent înecat la Pârcovaci

Un copil de 14 ani, care a mers în această după amiază să se răcorească, s-a înecat în barajul Pârcovaci. Trupul adolescentului a fost găsit  după câteva ore de căutări. O echipă de prim ajutor şi Poliţia s-au deplasat la fața locului. 

 


Publicat in Social
Pagina 1 din 2